- AI аналіз відгуків91 відгук: Позитивні 68% / Нейтральні 14% / Негативні 18%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленькая таблетка моментально растворяется. Нет сильного привкуса, привкус явно проявляется после трех таблеток, но на стакан одной, а на пол-литровую кружку чая двух, мне вполне хватает. У меня бабушка и мама диабетики и я пробовал разные заменители начиная с советского ксилита и до новомодной стевии и у всех их есть привкус, но у этого привкус минимальный. Отдельно отмечу что я люблю крепкий сладкий чай и раньше в чашку аж по три ложечки засыпал. Потом стал постепенно сокращать до 2-1,5 ложки, а недавно так случилось что месяца два вообще не употреблял сахар, но сладкого хочется и попробовал этот заменитель и он мне понравился. Специально делаю эту оговорку на предмет того что, возможно, кому-то при переходе с сахара на этот заменитель он покажется "невкусным" - мне он зашел после "сахарного голодания".
- Достоинства:
- вкус, моментально растворяется
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали замінник сахару Sucrazit! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт. Будемо раді бачити вас знову.
- Сніжана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На вкус хорошо. Точно лучше стевии!!
1 табл как чайная ложка сахара (без горки). Рекомендую.- Достоинства:
- Вкус без горького
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
А мне вот зашел этот заменитель,
- Достоинства:
- Похож на сахар
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний цукрозамінювач. Використовую його близько року для кави. Дуже швидко до нього призвичаївся і зі звичайним цукром кава вже не смачна :). Що до солодкості, суб'єктивно, одна пигулка замінює 2-2.5 чайних ложки звичайного цукру. Стороннього присмаку (як, наприклад, стевія) НЕ має. Розчиняється швидко. Дозатор працює чітко: одне натискання - одна пигулка.
Як підсумок: цим цукрозамінювачем я повністю задоволений і планую користуватися їм і надалі.- Достоинства:
- Не має стороннього присмаку. Збалансована солодкість однієї таблетки. Зручне пакування та дозатор.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно мати при собі під час виконання бойових дій
- Достоинства:
- Компактно
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер смачно
- Ира В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачненький, cолоденький. Дякую
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар как в 90е. Тогда с Израиля везли контрабандой и намного дороже.
- Владимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В перевагах описал.
- Достоинства:
- Нет постороннго привкуса, сладкий, таблетки удобно использовать.
- Недостатки:
- Дозатор работает плохо.
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь только этим заменителем, мне подходит на все 100.
- Достоинства:
- Приятный заменитель, похож на сахар
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замінник мені підійшов.Одна таблетка,приблизно як чайна ложка цукру.Не гірчить
- Достоинства:
- Солодкий
- Недостатки:
- Не знайшов
- ТАТЬЯНА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказала впервые.Пока всё устраивает.
- Достоинства:
- Притензий нет.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для любителей не очень сладкого достаточно одну таблетку на чашечку кофе или чая.Послевкусия нет..
- Достоинства:
- Дозатор работает хорошо
- Недостатки:
- Не нахожу
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучший из всех заменителей.
- Ліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуємо вже більше 15 років
- Достоинства:
- Без цикламату
- Недостатки:
- Нема упаковки на 1200 в наявності
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замінник цукру чудовий, присмаку немає від нього. Недорогий, порівняно, для мене це має значення. Правда, я додаю до напою не більше 1 таблетки, до кави чи чаю, а чашки в мене великі, зазвичай, на каву також. На велику чашку кладу 1 чайну ложку меленої кави і то не повну, так мені смакує. Чай частіше п"ю без будь яких добавок. Від солодкого відмовилася, хіба що на св"ято можу з"їсти щось таке. Не приходиться "боротися з собою", бо організму так легше і краще. Пару років як. Останнім часом відкрила для себе "новину"...для того, щоби повернутися до нормальної ваги, досить відмовитися від систематичного поїдання солодощів та великої кількості жирів, бо всі види жирів містять у 100 мл/гр біля 900 ккалорій. А дівчатам не рекомендується їсти більш як 1300-1500 ккалор на добу, та то таке...на кожному кроці стоїш перед вибором, це нормально.
Розетці та її партнерам велике спасибі за працю!- Достоинства:
- Якість товару та обслуговування. Ціна по акції.
- Недостатки:
- Немає.
- Олег Д***
1300-1500 кілокалорій звучить дуже мало, здається нормою вважається 1600-1800 +- в залежності від стилю життя
- Юлия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился!
Нет привкуса. - Михаил О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный заменитель, по мне,так 3 таблетки=2 чай.ложки сахара. В разных продуктах,раскрывается по разному, поэтому - экспериментируйте!
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний продукт
- григорій а***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший замінник цукру - одна-дві капсули цілком вистачає на чашку кави чи чаю.
- Достоинства:
- Зручний дозатор
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний, справно працює дозатор. Пігулки маленькі. Замість однієї зазвичай, ці потрібно дві. З кавою смакую нормально.
- Достоинства:
- Ціна, кількість пігулок.
- Недостатки:
- Маленький розмір пігулок. Потрібно брати бішу кількість.
- Евгений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно купую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Без циклонату
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобный дозатор. На среднюю чашку зелёного чая вполне хватает 1 таблетки. Для кофе даже 1 многовато, до этого клал чайную ложку сахара без горки-не хватало. Без колебаний закажу сразу 1200 таблеток.
- Достоинства:
- Сладкий, без неприятных привкусов
- Воронищев П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень сладкий. Есть своеобразный легкий привкус. Который ничего не портит. Ничем не хуже сахарозы, ведь у сахара тоже, как ни крути, тоже есть привкус.
- Достоинства:
- Сладкий
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не відрізнити від звичайного цукру якщо пити з кавою. Двох таблеток достатньо щоб мати насичений солодкий смак. Низький розхід, на довго вистачає, дешево.
- Достоинства:
- Смак з кавою найбільш приємний з усіх цукрозамінників що я пробував
- Недостатки:
- Не виявив
- ТАТЬЯНА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підсолоджувач дуже сподобався.Замовляла вперше.На велику чашку в 300мл кладу 3шт.Рекомендую.Не пожвлкуєте.
- Недостатки:
- Не знайшла недоліків
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сначала вкус "пустой" и немного горчит, но если в кофе (а я использую Sucrazit только с кофе) добавить молоко или сливки, то все нормально и довольно быстро привыкаешь
- Достоинства:
- Ноль калорий
- Недостатки:
- Дозатор иногда "заедает", но в принципе не критично
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачненько і головне Нуль калорій
- Достоинства:
- Супер
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна і якість клас
- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер. Рекомендую всім цей магазин !!!
- сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично)
- Достоинства:
- Мне лично, достаточно одно таблетки, хотя в других.заменителях две.
- Недостатки:
- Не нашел
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрий смак
- Бутенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається бо немає сторонніх привкусів. Одна пігулка на невелику чашку, дві на велику і все ок.
- Достоинства:
- Солодкий без зайвих смаків
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самий найкращій замінник цукру, не гірчить, немає неприємного післясмаку, як у стевії. На довго хватає упаковки.
- Достоинства:
- велика упаковка, хватає на довго