Отзывы покупателей о Сервис «+1 год гарантии» (10001-15000)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Роман Н***

Чудовий вибір!

Достоинства:
    Новий.
    Недостатки:
    Поки що немає.

Вітаємо, Роман!
      Дякуємо за відгук і за те, що поділилися враженнями. Бажаємо, щоб техніка служила надійно й довго, а сервіс від SUPPORT.UA дарував упевненість у будь-якій ситуації.

• Владислав Д***

Гарантію до мого товару не поклали,жодних документів,що гарантія присутня навіть на пошті не побачив
    Гроші на вітер

Недостатки:
    Відсутня гарантія

Доброго дня, Владиславе!
      Якщо послуга була придбана разом із товаром на точці видачі, ключ сервісу знаходиться у товарному чеку.
      У випадку інтернет-замовлення, ключ надсилається у Viber або SMS після підтвердження оплати.
      Для перевірки реєстрації зверніться, будь ласка, до нашого Контакт-центру або напишіть у чат на сайті SUPPORT.UA.

• Олександр Б***

Випадково замовив " 1 рік гарантії" замість захисту від розбиття

Недостатки:
    Не можу повернути сервіс назад, та перезамовити той що потрібно

Доброго дня, Олександре!
      Для повернення сервісу «+1 рік гарантії» вам потрібно звернутися безпосередньо до магазину Rozetka впродовж 14 днів після покупки.
      Щодо сервісу «Захист від пошкоджень»: його можна придбати окремо, але не пізніше ніж через 30 днів після покупки пристрою. Сервіс почне діяти на 31-й день після його активації.
      Якщо у вас залишилися запитання, будемо раді допомогти!

• Андрей П***

Я не отримав цього серввісу

Представник бренду

Добрий день! Зверніться,будь ласка,за номером,що вказаний на сайті компанії SUPPORT.UA.

• Юлия П***

Задоволена.Рекомендую

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Юрій

Ремонт швидкий, консультація постійно та на кожному етапі. Доброзичливі консультанти, ремонт швидкий. Тут тільки одні плюси.

Достоинства:
    Описав.
    Недостатки:
    За стільки років користування, ніколи не було проблем.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Лілія Г***

Так зручно що сервіс надає цілодобову підтримку. Можливо звернутись з любим запитання та тобі допоможуть

Достоинства:
    Оперативність

Вітаю! Дякуємо за відгук

• Ольга С***

Думала, що це гарантія від Розетки, виявилось окрема компанія Саппорт юа. Як мені пояснили в них купа різних сервісів, навіть є окремі від розбиття техніки. Я купувала саме гарантію, відремонтували швидко. Співробітники ввічливі. Рекомендую.

Достоинства:
    Гарне обслуговування
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA.

• Тетяна О***

Сам сертифікат коштує не дорого, але програму потрібно закачувати в магазині Розетка не безкоштовно...

Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Напевно, ваш відгук не стосується нашого сервісу, тому що SUPPORT.UA надає послуги продовження гарантії, а не програми.

• Оксана Б***

Взяла цей сервіс до пилососа. Новий пилосос взагалі не запускається. В support.ua відповіли, що даний сервіс починає діяти після завершення гарантійного строку пристрою, тобто щоб я звернулася до них через рік.
    Гроші на вітер.

Недостатки:
    Ключ та номери телефонів надруковано на тонкому папірці і їх майже не видно.
      Представник бренду

Оксано, доброго дня! Ви можете звернутися до офіційного сервісного центру виробника або до магазину, де була придбана техніка з питань проведення ремонту. Після закінчення строку виробника, у разі поломки техніки у вас буде ще додатковий рік гарантії, що означає, якщо ваша техніка вийде з ладу знову по гарантійній причині, ми безкоштовно відремонтуємо ваш пилосос і він буде довше вам служити. Сподіваємося, що виробник якнайшвидше виконає свої зобов'язання щодо ремонту і ви зможете користуватися вашим девайсом.
      З повагою,
      Команда SUPPORT.UA

• Олег
    Продавец: Rozetka

Обрав планшет і додатковий рік гарантії. Сервіс викликав довіру. Ремонт і доставка - на рівні. Для робочого класу - ідеальний вибір.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA та за довіру до сервісу "+1 рік гарантії".