- AnnaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все быстро, мальчики молодцы , все отменно сделали, еще и положили печеньку в подарок. Очень приятно, спасибо большое)
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук!
- ІгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина розбила. Думав довго будуть ремонтувати, а зробили швидко та якісно, можу рекомендувати сервісний центр Розетки.
- Достоинства:
- Все швидко та якісно
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв айфон новий своїх дівчинці й вирішив придбати даний сервіс, начебто продавець рекомендував його сильно ну я такий була не була. Через 2 тижні, Вона під час селфі "випадково" впустила цей телефон і розбила. Я вже думав що 6 місяців моїх трудів на двух роботах заради цього телефону пішли дарма й знову прийдеться їсти мівінку з гречкою, але ні. Згадав про цей сервіс, зателефонував їм і вони сказали пофоткати телефон. я все робив по інструкції та здавалось спочатку що вони шахраї, але потім ознайомився з умовами сервісу та все ж таки відправив пошкоджений телефон. Прочекав 20 днів та мені перетелефонували, сказали що він відремонтований та готові забирати. Я був в шоці... Телефон отримав, виглядає як новий, тільки деякі царапина на корпусі залишились, бо це художні пошкодження як мені сказали, але нічо. Особливо вдячний оператору Станіславу, який приймав мою заявку та пояснив подальший хід подій.
- Достоинства:
- Надійність
- Недостатки:
- Їх просто немає
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Раді допомогти та дякуємо за те, що обрали сервіс від SUPPORT.UA.
- Юрий П***Продавец: Rozetka
Завдяки чудовій рекламі від продавця Розетки, придбав даний сервіс разом з мобільним телефоном. Продавець при цьому завірив, що кошти будуть повернуті у разі, якщо сервісом не доведеться скористатися протягом року. Сервісом так і не скористалися. В результаті, Розетка відмовляється повертати кошти.
- Достоинства:
- Не було можливості перевірити переваги даного сервісу, оскільки не було причин ним користуватися.
- Недостатки:
- Кошти витрачені. Послуг не надано. Розетка принесла вибачення "за незручності". Дуже не рекомендую купувати сервіс тим людям, які вміють доглядати за своїми речами.
Представник брендуДоброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися досвідом. Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація з працівниками магазину. Хочемо пояснити, що наша послуга «Захист від пошкоджень» не передбачає повернення вартості сервісу. Ми прагнемо забезпечувати наших клієнтів максимально чесними та зручними умовами, тому, ця інформація зазначена в описі на сторінці товару. Ми щиро шкодуємо, що ви зіткнулися з цією ситуацією, і розуміємо ваші переживання. Наша компанія зі свого боку зробить все можливе щоб запобігти подібним випадкам у майбутньому.
- Олександр Р***
Мне сегодня оператор на точке выдачи сказал, что он оформлял такую услугу, не воспользовался ею и ему выплатили деньги бонусными сертификатами Розетки