Працює добре, з своїми задачами справляється. Після покупки треба підтягнути ціпок, щоб нормально працювала.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
Користувалася не багато, пилить добре, але швидко нагрівається і зупиняється. Перестає працювати, через деякий час знову працює.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
Хороша та корисна в господарстві річ
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
Ну не чекала, що буде так гарно зрізати гілля. Мені поки ок.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
На один сезон. Заряда вистачає на годину максимум роботи. Товщину бере приблизно як ніжка табурета
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
Продавці повели себе гідно ,за що їм респект,
Добрий день! Дякуємо за відгук.
Все ок,работает,не хватает еще одного аккумулятора.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою. Можна придбати акумулятор окремо додатковий.ссылка
Я не задоволена і повернути товар мені відмовляють!!!!Відпиляєш гілочку-ланцюжок злітає,викрутка із комплекту закоротка,гвинтик не працює,ним підтягнути ланцюжок неможливо!!!Розбираєш,підтягуєш,відпилив і знову все спочатку.14днів для повернення в розетці не діють.Ви ж користувались-тепер вона назавжди ваша!А як можна зрозуміти,що пилка незручна,якщо ти не спробуєш???
Розетку треба кидати!!!НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Мені подобається, користуюсь вже декілька сезонів, полегшує роботу з гілками. Додатково купила ще один акумулятор. Як і за любою технікою треба догляд. Я Рекомендую.
Чудово все!!!!!!!
Працює
Все ок.
вчора отримав .
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Якщо вкладаєтесь в гарантійний термін, зверніться, будь ласка, в чат бот розетки через телеграм канал.
Купили тиждень тому.Мініпила пройшла якісне випробування на дачі. Чоловік різав гілки дерев на дачі та залишився задоволеним. Дуже зручно та легко. Дякуємо Розетці!
Добре
Гарна
Нормальна пила
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
Класна пилка. Я в захваті. Все попиляла що треба. Гілки, нетовсті стовбури. Зручна, неважко. Легка у використанні.
Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
Прийшло в маленькій коробочці.Працює, в акумуляторі і близько не має 2 Ампер,перевірив 1122 мАч.Для невеличких навантажень згодиться.Гарантія на цей товар навряд буде надана.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
Перестала працювати після 3 місяців використання. Додаткова гарантія, яку завжди нав'язують в точках видачі і пропонують додати до товара на сайті виявилась недійсною, адже по правилам(які на сайті розетки ніде не вказані) вона діє лише на товари, для яких основна гарантія не менше 6 місяців. Близько місяця назад звертався з цим до підтримки, а додаткова гарантія досі відображається як додаткова послуга на сторінці цього товару, хоча по факту не підходить до нього.
Спочатку інструмент сподобався, але пропрацювавши, приблизно, 10 зарядів акумулятора перестала тягнути будь-яку різку - просто ставала. З'явився запах з корпусу, ніби підгоріла ізоляція. Мабуть, якор підгорів, можливо міжвиткове через не якісне просочення лаком.
Також, можливо, це відбулося через те, що давали на неї навантаження майже на всю довжину шини, але ж вона має з таким справлятися... Коротше, незадоволений покупкою, та й по гарантії ніхто її не зремонтує, оскільки можна сказати: покупець винен у перевантаженні, тому й згоріла (майже).
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
Якщо чесно , то не очікував що воно десь час буде працювати и пиляти все підряд.
Купував рік назад,пиляв і великі бревна,перегріваеться тоді акумулятор уходить в защиту ну це моя вина, в сирому дереві іноді клинить але приспособився, треба розгонять а потім пилять.Весь час не змащував ні чого, не хотілось налипання тирси.
Дуже подобаеться класна штука.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
Це якесь диво дивне, а не інструмент
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
Пиляє швидко, навіть товсті доски і навіть не заїдає. Подивимось, що буде далі
Може це комусь допоможе.
Перевантажив пилявши товстий стовбур абрикоси - перестала працювати. Розібрав, помітив, що біля місця де підключається батарея відпаявся провід, запаяв - працює.
Яка ціна така і якість, звичайний китай
Все ок)
Дуже гарна міні пилка.
Помічниця по дому на всі
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
Для обрізу чогось невеликого те що потрібно .
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
Як на ці гроші то чудово. Якщо потрібно спиляти 1-2 гілки то не варто й братися. Якщо більше то дуже допомагає. Раджу пильнувати вчасно змащувати й заточувати ланцюг. Годину роботи акумулятор витримував.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
Через Розетку я придбала акумуляторну міні пилу Supretto та сплатила додаткову гарантію. Коли пила перестала працювати, я звернулася щодо ремонту, т.к. мала на неї гарантію. Але виявилось, що Розетка не коректно оформила додаткову гарантію і мені відмовилися ремонтувати пилу. Внаслідок помилки Розетки постраждала я – пила не працює, гроші не повернули. Мені нав'язали додаткову гарантію, а результат сумний. Нікому не раджу купувати додаткову гарантію.
Супер! Купила собі і замовила сусідам.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
Замечательная пилка для своей стоимости, в частном секторе незаменимая вещица
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
через тиждень використання зламалася шина. Підварили. подивимося, чи надовго вистачить.
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
Працює справно , відповідає характеристикам .
Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
Враховуючи нинішню ціну 975 грн можливо вона того варта, але я придбала в березні за 1349 грн і вже вдруге здаю в ремонт, бо підгоріли контакти..
Мені підходить