Отзывы покупателей о Шоколад Світоч Exclusive pistachio milk chocolate 240 г (8593893778771)
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Багато додаткових нарахувань
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачна шоколадка))
- Достоинства:
- Вкуснюча
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається ця шоколадка
- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- Калорійненько
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не сподобалась
- Недостатки:
- дуже солодка, начинка не схожа на фісташку.
Добрий день, Марино! Дякуємо, що знайшли час поділитися Вашою думкою. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Тому нам дуже шкода чути, що Вам не подобається наш шоколад. Ми також розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та сподіваємось Ви знайдете серед нашого асортименту шоколад, який смакуватиме найбільше.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ціна = якості
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- нема
Добрий день,Юрію!
Ми завжди піклуємось про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Продукція "Світоч" виготовляється з безпечних продуктів за міжнародним стандартам якості. Нам дуже шкода чути, що дані цукерки Вам не сподобались. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Все ж сподіваємось Ви знайдете серед нашого асортименту шоколад, який смакуватиме Вам найбільше.
Дякуємо за звернення на бажаємо гарного дня!
- Діма К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре.
Куд - Михайло Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобалося. Фісташки 1.5 % якої зовсім не відчувається.
Добрий день,Михайло!
Дякуємо за звернення на бажаємо гарного дня!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
класний варіант з фісташками
- Достоинства:
- якісний шоколад
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все було добре якби дійшло цілим. Плитка побита.
- Достоинства:
- Дешевий по акції
- Недостатки:
- Поки ніяких
- Лариса И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свиточ люблю всё. И этот шоколад не разочаровал.
- Достоинства:
- Вкусно
Дуже смачно.
- Достоинства:
- Можна наїстися
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
!!!
- Достоинства:
- смачно
- Недостатки:
- склад
- Тихончук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачна, сподобається любителям молочного шоколаду
- Достоинства:
- Цікавий смак
- Недостатки:
- Склад
- Барчан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне тоже не понравился . Краситель ... Очень выраженный запах и вкус Амаретто . Фисташек даже и не почувствовала .
Добрий день, Наталіє! Нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження про даний шоколад від Світоч. Компанія Nestle завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити та сподіваємось, що Ви все ж знайдете в нашому асортименті шоколад, який смакуватиме Вам найкраще. Бажаємо гарного дня!
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.прям не ожидали что будет такой вкусный.
- Достоинства:
- Деловая,большая
- Инна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну а мне не понравился,фисташковый наполнитель и шоколад так себе,съела две дольки и хватило
- Достоинства:
- Пробуйте может кому зайдет
- Недостатки:
- Расстроилась,брала на новогодний стол
Добрий день, Інно! Нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження про даний шоколад від Світоч. Компанія Nestle завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити та сподіваємось, що Ви все ж знайдете в нашому асортименті шоколад, який смакуватиме Вам найкраще.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обирала як солодкий презент в подарунок. Потішило:
1. Яскрава та оригінальна обгортка: приємні кольори, апетитне зображення розрізу.
2. Розмір. Вага шоколаду відповідає опису. Добре, що є можливість вибрати саме такий розмір, наприклад, як доповнення до основного подарунку.
3. Смак. Шоколад почали куштувати одразу, вдалося спробувати. Насичений смак, приємний аромат. Молочний шоколад хорошої якості, начинка також.
Єдиний нюанс виник з тим, що шоколад прийшов тріснутий в середині плитки. Однак, сталося це, мабуть, ще до того, як його запакували, бо саме пакування було відмінне і шоколад точно не міг бути пошкодженим під час транспортування. Враження від покупки мені це не зіпсувало, але майте на увазі, що купляючи схожі товари можуть бути такі нюанси.
Загалом, враження позитивні, товар відповідає опису, упакований добре.- Достоинства:
- Яскрава обгортка, розмір, приємний смак
Очень вкусная шоколадка
- Достоинства:
- Много начинки
- Недостатки:
- Мало хочу ище
- Александра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Интересный шоколад,для любителей сладкого .Для любителей новенького,не встречала в свободной продаже.Купила сразу две штуки и не пожалела
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний шоколад, начинка праліне з горішками, ледь відчутний аромат фісташки.
- Достоинства:
- Дуже смачний, в магазинах ще не зустрічала
- Недостатки:
- Калорії
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный вкус, не слишком сладкая, тает во рту. Вкус фисташки не слишком ярко выражен, но сочетание интересное, текстура тоже хорошая. Только она слишком мягкая, быстро тает и ломается.
- Достоинства:
- вкус, сочетание, цена
- Недостатки:
- быстро тает
- ЛинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохой молочный шоколад (хотя в описании заявлен черный.Далее в описании указан миндаль, на самом деле его там нет. Есть начинка шербет с хорошим фисташковым вкусом и ароматом и добавлены измельчённые фисташки. Минус одна звезда за пальмовое масло. Но на вкус шоколад весьма достойный, приятно тает во рту и начинка очень удачно скомпонована. Хороший десерт! Желаю всем!
- Достоинства:
- Вкус, состав .Цена.
- Недостатки:
- Не будем придираться)
- Павел У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крупные орехи, умеренно сладкий, приятное послевкусие.
- Достоинства:
- Много орехов, оправданная стоимость
- Недостатки:
- Маслянистый привкус
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился именно этот вкус с фисташкой. Шоколад нежный, таит во рту
- Достоинства:
- Вкус
- Володимир О***Продавец: Rozetka
На смак як мило, з фісташки тільки картінка на упаковці. Максимально не смачна шоколадка.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Гилка на смак.
Добрий день, Володимире! Дякуємо, Ваша думка дуже важлива для нас. Ми завжди піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Тому нам дуже шкода чути, що Вам не подобається наш шоколад. Ми також розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Ми обов'язково візьмемо до уваги Ваш коментар та сподіваємось Ви знайдете серед нашого асортименту шоколад, який смакуватиме найбільше.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо та бажаємо гарного дня!
- Марина Б***Продавец: Rozetka
Купила своїй родині три різні види смаків, але нікому не сподобалось. Красива упаковка, але фісташок було не відчутно. Барвник...
- Достоинства:
- Красива упаковка
- Недостатки:
- Склад
Добрий день, Марино!
Компанія Nestlé завжди піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості, мала неперевершений смак та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Продукція "Світоч" виготовляється з безпечних продуктів за міжнародним стандартам якості. На фабриці працюють дегустатори, робота яких полягає в тому, щоб перевіряти цукерки на смак, запах та аромат та забезпечувати найкращу та стабільну якість продукції.
Нам дуже шкода чути, що ці шоколадки Вам не сподобались. Проте ми розуміємо, що у кожного свої смакові вподобання та свої фаворити. Все ж сподіваємось Ви знайдете серед нашого асортименту шоколад, який смакуватиме Вам найбільше. Бажаємо гарного дня!
- Юрий П***Продавец: Rozetka
Обгортка красивая!
- Достоинства:
- Картинка
- Недостатки:
- Нет орехов
Добрий день, Юрію!
- ЮрийПродавец: Rozetka
Юрий
- Достоинства:
- Можно тем кто не любит фисташки
- Недостатки:
- Сплошные
Добрий день, Юрію!
- МиколаПродавец: Rozetka
Смачний дуже шоколад, приємно споживати.
- Людмила С***Продавец: Rozetka
Обовязково ще куплю, дуже смачний
- Достоинства:
- Дуже смачний шоколад
- Марина К***Продавец: Rozetka
Очень очень вкусный шоколад. Свиточ прям приятно удивил
- Достоинства:
- Очень вкусно
- Марина Г***Продавец: Rozetka
Сказать, что разочарована - ничего не сказать. просто фу. Позор производителю. Начал выпускать такую же гадость как и Рошен.
- Достоинства:
- Обычный молочный шоколад
- Недостатки:
- это не фисташки а паста с ароматизаторами и вкусом похожим на фисташки ещё и красителя напёрли, чтобы похоже было. Внутри совершенно не то, что нарисовано на упаковке!
Добрий день, Марино! Шкода, що у Вас склалося таке враження про нашу продукцію. Компанія Nestle - світовий лідер у виробництві продуктів харчування і нам важливо, щоб продукти, які ми виробляємо, мали високу якість і чудовий смак, повністю відповідали вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо, що кожна людина має свої індивідуальні смакові вподобання і комусь смак даного шоколаду подобається, а комусь - ні. Однак, запевняємо Вас, що ми використовуємо найякісніші інгредієнти для виготовлення шоколаду Світоч. Марин, якщо у Вас все ж виникли зауваження чи пропозиції щодо покращення нашої продукції, Ви завжди можете звернутися до нас на офіційну сторінку Світоч у Facebook, або за телефоном безкоштовної Гарячої лінії, номер якої вказаний на упакуванні продукції. Дякуємо!
- Оксана Ш***
Абсолютно солидарна. Гадость редкая. Ничего общего с фисташками не имеет.
- Сидоренко І***Продавец: Rozetka
на жаль мені зовсім не сподобалась , пригощала колег , їм також "не зайшла"
Купувати ще раз не буду ні собі на на подарунок((.- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- не смачна , горіхівне має , якась маса
Добрий день, Ірино! Шкода, що Вас склалося таке враження про нашу продукцію. Компанія Nestle - світовий лідер у виробництві продуктів харчування і нам важливо, щоб продукти, які ми виробляємо, мали високу якість і чудовий смак, повністю відповідали вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо, що кожна людина має свої індивідуальні смакові вподобання і комусь смак даного шоколаду подобається, а комусь - ні. Сподіваємося, Ви все ж знайдете шоколад, який смакуватиме Вам найкраще.