- Федір Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 250
Можливо ми не правильно заварюємо, але здається у цього чаю слабкий аромат
Представник постачальникаДякуємо за звортній зв'язок! Молочний улун справді має ніжний, м’який аромат і смак — це одна з його головних особливостей. Його аромат не різкий, а делікатний, з легкими вершковими нотками. Радимо заварювати його водою температурою 85°C, щоб краще розкрити всі нюанси смаку
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 250
Вообще не понравился. Из всех молочных улунов, что покупал до этого, этот на самом дне...
Представник постачальникаДякуємо за зворотній відгук. Нам шкода, що чай вам не сподобався. Підкажіть будь ласка, що саме не сподобалось - аромат, смак?
- Дмитриенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Краще не запитуйте....,бо того смаку який був раніше немає.
Присмак молока ледь відчувається. Продукція не сподобалась,а дві зірочки поставила за металеву банку в якій був чай.- Достоинства:
- Банка для чаю гарна
- Недостатки:
- Чай залишає бажати кращого,смаку майже не відчувається
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що чай не виправдав ваших очікувань. У цьому рецепті молочна нотка дійсно має бути м’якою й ненав’язливою. Цінуємо вашу відвертість і вдячні за високу оцінку упаковки. Сподіваємось, наступного разу зможемо вас приємно здивувати!
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже смачний чай!
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємного чаювання!
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Розчарування, смак звичайного зеленого чаю, чаїнки нерівномірні, листочки розірвані. Навіть чай з магазину сподобався більше!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Несмачний, чаїнки різного розміру, листочки порвані
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що чай не виправдав ваших очікувань. Ми ретельно обираємо якісні сорти, і нерівномірний розмір чаїнок – це природна особливість багатьох видів чаю.
Смак Те Гуань Інь дійсно схожий на зелений, але на відміну від нього містить більше амінокислот, вітамінів та мінералів. Він поєднує свіжість зеленого чаю з м'якістю улунів і багатий на антиоксиданти, що зміцнюють імунітет.
Сподіваємося, що ви знайдете серед наших чаїв той, який вам сподобається!
- Плугова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 250
Чай супер, великолистовий, вдруге чай заварювала два рази
/- Достоинства:
- Чай дуже ароматний, смачний,рекомендую
Представник постачальникаДякуємо, що поділились своїми враженнями!
Приємного чаювання!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Надзвичайно смачний чай!
- Елена Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Всім рекомндую)
- Достоинства:
- Дуже смачний чай) Запах просто неймовірний)))
- Недостатки:
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Гарний чай
- Філіп Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Дуже смачний чай, не очікував від нього такого. Мені розповідали про бренд Teahouse, але я думав перебільшують)
Зауважте, що 100гр цього чаю коштує десь до 150грн на розсип у фірмових магазинах. Все інше — баночка.- Достоинства:
- Красива баночка, насичений ніжний смак
- Недостатки:
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Чай 10/10
- Достоинства:
- Смак, пакування, мега швидка доставка
- Недостатки:
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Приятный и насыщенный вкус и аромат.
- Достоинства:
- Вкус ммммми