Перестала читаться. На всех устройствах . Отформатировать. ..повторилось тоже самое спустя неделю
Бралось для роботи в диктофоні, все влаштовує
Ок
Great flash drive
Нормальна флешка. Купив її для того, щоб зробити із старого смартфона Самсунг МР3 плеєр. Вміщується близько 20 аудіокнижок. Записував книги на флешку через смартфон, тому про швидкість запису нічого сказати не можу, мене задовольнила.
Как для меня (не проофи с простенькой трубой) - работает отлично
Працює, що ще треба.
Отличная флешка вставил работает
Полностью соответствует заявленным параметрам. Я доволен.
Хорошая и дешевая флешка. Работает безотказно. Использую в китайском плеере, часто форматирую - не подводит. Скорость не супер, но за эту цену около 8-9 мб/с является очень хорошим результатом.
Ця карта пам'яті є простим, а найголовніше дуже дешевим способом збільшити об'єм будь-якого телефону. Ціна зовсім смішна, але я отримав дуже надійну та якісну річ. Карта пам'яті працює стабільно та завжди без проблем зберігає файли будь-якого розміру. Вона має цілих п'ять років гарантії, це надзвичайно круто, вона точно пропрацює дуже довго. Окреме дякую виробнику за адаптер. Приємний бонус. Залюбки раджу Вам саме цю карту пам'яті.
И, по поводу этой карты тоже: ответьте, пожалуйста, будет ли она совместима со смартфоном huawei gr5
Підійде без проблем.