- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сильно короткая не подошла
- Недостатки:
- Короткая
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
У різних користувачів відчуття довжини скакалки може відрізнятися — це часто залежить від техніки тренувань. Будь ласка, передзвоніть нам та повідомте ваш зріст, щоб ми могли з’ясувати ситуацію й допомогти вирішити це питання, аби у вас не залишилося негативних вражень після купівлі нашої продукції.
Підтримка клієнтів TECOFIT: +38 (063) 546-29-69 (пн–пт 9:00–18:00).
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все соответствует
- Д. Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Довжину відрегулювали, дитина пригає, нарікань не маємо.
- Шаповал Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість супер
- Достоинства:
- Якість ціна
- Соня Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Як тільки розпакувала побачила ось такі тріщину
- Алла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Скакалка хороша, для дитини 5а заняття саме те, що треба. Вона не б'ється, дитина стрибає на ній і задоволений.
Дякую)
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На другий день лопнула чітко посередині. Займався на вулиці при -2.
Представник постачальникаВітаємо. Фізичні властивості матеріалу незмінні: при мінусових температурах будь-який виріб із пластику може не витримати й зламатися. Для занять на вулиці за «мінусової» температури рекомендуємо використовувати скакалки зі сталевим дротом.
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар сам по себе неплохой, но на рост 166 и больше коротковат, не получится попрыгать
Представник постачальникаДоброго дня. Цікавий висновок, адже скакалка має загальну довжину 2,75 м. якщо математично вирахувати то маємо 2,75/2 = 1,2-1,3 м + довжина рук людини 60-70 см максимальний ріст користувача 180-200 см. .
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вибирала скакалку для дитини. Вирішила вибрати з дуже бюджетних, скажу чесно не вірила, що буде гарної якості. Коли отримала товар гарно запакований в красивій білій коробочці, вже була здивована. Відкрила коробочку, а там прекрасна скакалка, дуже гарної якості дуже якісні ручки приємно тримати в руках. Дитина задоволена і я також. Саме головне ми її в коротили, для сина потрібна була менша. Так що можна брати для різної вікової категорії. Дуже рекомендую даний товар. Взагалі беру вже не вперше бренд TECOFIT, якість на висоті. Дякую Розетка.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш вибір та відгук
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доволі непогано
- Достоинства:
- Можна зручно відрегулювати довжину
- Недостатки:
- Боляче б'ється
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за ваш вибір та відгук.
- Анна Г***
Як регулювати довжину??
Представник постачальникаДоброго дня, там э можливість через ручку витягнути в зворотньому напрямку дріт скакалки (витягнувши ковпачок на ручці) та вкоротити як вам зручно під ваш зріст.