Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Виски Teeling Small Batch 0.7 л 46% + 2 бокала в металлической коробке (5391523276719)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Федір П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Одне з найкращих ірландських віскі. Дуже приємний міцний запах, не різкий. Чудовий квітковий букет з яскравими дубовими нотами та ромовим солодом.
    Проте чистим пити його не варто, міцність перебиває смак. Але якщо додати 20-25% негазованої води, воно починає повністю розкриватись. Найкраще за кімнатної температури, жодного каміння, чи льоду.
    Склянки в комплекті це витвір мистецтва.

Достоинства:
    Чудовий смак.
    Недостатки:
    Часто немає в наявності.
  • Наталія Г***

Дуже смачний. А келихи - просто мрія. Для подарунку

• Виктория В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Брала на подарунок- виглядає презентабельно. Швидко доставили

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Про смак нічого не може сказати брала на подарунок.

• Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

У післясмаку дуже відчутно класичний ром. Фактично віскі забите й спаскуджене ним. Смак практично не відчувається завдяки міцності у 46%. Тобто спочатку пече, а потім ром... Сумнівне рішення...

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Шукав класні стакани для віскі та вирішив придбати цей набір.
    Виявилось що до класних стаканів йде ще відмінний віскі:)
    Хоч я більше полюбляю торфяні, але цей дуже зайшов.
    Міцність не відчувається, приємний солодкуватий смак і післясмак.
    Тепер буду брати цей віскі вже окремо від стаканів:)

Достоинства:
    супер набір
  • Ирина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

На подарунок те що треба!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Покупал раз 5 или 6 только из за комплекта, дарил друзьям. Вообще люблю ром и бренди, виски не мой напиток, но сегодня открыл, т.к. очень редко дарю напитки, если сам не пробовал, пришлось снять пробу), прям понравился, нужно дать подышать 5-10мин - раскрывается. аромат, вкус, все на отлично для такой цены. Редко выпиваю, но этот вискарик порадовал , хорошо идёт под зеленое яблочко, папаю, манго. Спасибо всем, кто нигда уже не прочитает этот отзыв, благодаря кому мы еще живы!

Доброго дня! Дуже приємно читати відгуки, бо Ви отримали задоволення. Бережіть себе та своїх близьких.

• Олег С***

Дуже презентабельно!
    На смак - нажаль ще не знаю.

• Людмила С***
    • Соответствие вкуса

Замовляли на подарунок шефу, жодна з коробок не була запакована, тому одна із них прийшла пошкрябана. Це великий мінус

Достоинства:
    Красивий набор
    Недостатки:
    Не запаковані
  • Ярослав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Замовив на подарунок. Продавець «Розетка». Доставили на наступний день. Жах. Металева коробка зімʼята. Продавець у пункті видачі перезамовив на наступний день. Жах. Порушили всі плани. Наступного разу подумаю чи замовляти в «Розетці»

• Я. Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Для подарка - отличный вариант. Доставка, самая быстрая, на моей памяти - сутки! Вкусом напоминает бушмилс, но это ИМХО. Бокалы, как для вискарных, действительно маловаты, на один кубик льда ))).

Достоинства:
    подарочный набор,цена
  • Ия Ш***

Повторяюсь,но виски классный.
    Ещё заказала этого волшебного напитка.

Достоинства:
    Цена&Качество.
    Сам по себе набор,это уже топ.
    Недостатки:
    Нет.
  • Ігор Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Цікавий напій, спочатку зарізкий, а потім розкривається м'якішим ромовим присмаком. Власне набір просто королівський, дуже якісні важкі стакани невеликого об'єму з розкішним дизайном в гарно оформленій коробці.

• Ия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Лучший виски.Заказала уже несколько наборов.Оторваться невозможно.Муж такому подарку обрадовался больше,чем ювелирке и тд.
    Крепость 46 градусов и потрясающе красивый шоколадно-трюфельный вкус.Такой виски грешно и смешно миксовать с химозной колой.Только чистоганом из фирменных бокалов.

Достоинства:
    Качество на высшем уровне.
    От напитка нет головной боли и похмельного синдрома.
    Недостатки:
    Для себя не нашли недостатков.
  • Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Шикарний віски, шикарні стакани, які я довго шукав - невеликі, товстодонні. Шикарні коробка та пляшка. Набір коштує кожної гривні.

Достоинства:
    Дуже якісний продукт
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Чудовий варіант для подарунка, особливо якщо ще й ціна акційна

Достоинства:
    Металева коробка, презентабельно виглядає.
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Замовляла на подарунок, гарна золотиста коробка, досить мілкі стакани, ємність 0,125л, на сайті в описі такої інформації немає.

Достоинства:
    Гарна коробка
    Недостатки:
    Стакани мілкі
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Швидка відправка, гарне обслуговування.

• Александр Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Набор обалденный. Бокалы просто вещь! О вкусе и отзывах Бренда TEELING не стоит отписываться. Один из элитных питких ирландских виски. В плане оформления набора точно лидер. Рекомендую.

• Юра Ш***

Який об'єм бокалів?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Вообще все хорошо, но! Заказывая набор в белой коробке и чистыми бокалами, без логотипа бренда, получаю заказ в чёрной коробке и бокалами с логотипом бренда...Мелочь, но в случае подарка играет роль...А так себе. Потому и как-бы показалось даже лучше..

Достоинства:
    Оригинал, Оперативно, ++ огромный бесплатная доставка.
    Недостатки:
    При получении заказа возможны сюрпризы...
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Александр! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.

• Катерина Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

На подарунок - просто супер. Виглядає дуже класно.

• Найдьонов П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Хорошие нотки карамели, но в обычном виде он мне не зашел, пил с яблочным соком, с соком самое то+лёд. Аромат ежевики резкий в этом виски. Не зря этот виски получил двойную золотую медаль в 2015 году на San Francisco World Spirits Competition!!!

Достоинства:
    Бокалы ОЧЕНЬ дорого (реально) выглядят на вид.
    Недостатки:
    нету)