Отзывы покупателей о Ковш с крышкой Tefal Daily Cook 16 см 1.5 л (G7122255)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Олександр М***

Відмінна якість.

Достоинства:
    Гарна якість, зручність.
  • ЛЮДМИЛА С***

Дуже зруний

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Експертиза не телефонує, гаряча лінія не відповідає, коштів не повернули, хоча пройшло вже 14 днів. Зв'яжіться зі мною!

Недостатки:
    Тріск скла/металу при нагріванні.

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Будь ласка, зверніться до "Чату з Rozetka" на головній сторінці сайту. Фахівці оперативно уточнять статус Вашого запиту.

• Михал М***

Отличный сотейник

Достоинства:
    Цена- качество
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Все б нічого, та кожного разу при навіть незначному нагріванні кришка видає звуки тріску. Вважаю, що це брак. Я двічі варила в ній кашу (це мінімальне яке тільки можливе готування), ось тушкую фрукти. Навіть без потужного нагріву знову ці звуки тріску скла об метал. Куплено тиждень тому.

Достоинства:
    Зручна форма, ручка, об'єм для малих порцій.
    Недостатки:
    Явно виражений тріск скла/металу.

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Скляні кришки з металевим обідком можуть видавати легкі звуки під час нагрівання та охолодження. Це пов’язано з природним розширенням металу та зазвичай спостерігається в перші дні використання. Після кількох циклів нагрівання цей ефект, як правило, зникає.
      Будь ласка, уникайте різких перепадів температур, щоб запобігти термошоку: не ставте гарячу кришку на холодну поверхню та не обполіскуйте її холодною водою одразу після приготування.
      Якщо звуки збережуться навіть після певного часу експлуатації, Ви можете звернутися до магазину, де була здійснена покупка, для проведення діагностики.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Якість непогана.Кришка зручна.Ручка ковша не нагрівається,що для мене важливо.

Достоинства:
    Зручний у користуванні
  • Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Нормальный такой ковш. Мне понравился. Варю в нем овсянку.)

Достоинства:
    Кастрюля.
    Недостатки:
    Нет вайфая.
  • Дарина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Якісний ківш, хоч він маленький, але дуже функціональний)
    Я використовую його для приготування різних страв, від тушіння м'яса до приготування молочної каші. Їжа готується рівномірно, завжди все виходить смачно та не пригорає.
    Добре що є мірна шкала, я точно знаю скільки мені що потрібно особливо коли готую дитині манку.
    Ківш з ущільненим дном, можна використовувати на індукційній плиті, саме те що мені потрібно

Достоинства:
     Функціональний, сумісний з індукційною плитою, є мірна шкала, міцна ручка, якісний
    Недостатки:
     Не знайшла
  •  Сергій Франчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Придбав ківш з кришкою і дуже задоволений цим придбанням. Ківш має стильний дизайн і зручну ручку. При готуванні ручка не нагрівається, виготовлена з якісних матеріалів. Нагрівається швидко та рівномірно. Кришка щільно прилягає, що дозволяє зберігати вологу та аромати під час готування. Особливо радує, що його легко чистити, і він підходить для використання на всіх типах плит. Загалом, рекомендую цей ківш усім, хто любить готувати швидко та без зайвих турбот.

Достоинства:
    В ньому приємного готувати, надійний.
    Недостатки:
     Не має.
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Качественный ковш из нержавейки. Удобный средний объем

Достоинства:
    Все
  • Колесниченко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Непоганий ковшик. Дно досить товсте, як для такої манюні. Знизила бал за потемніння внутрішньої поверхні ковшика відразу після першого використання. Але це, як я прочитала, для нержавійки - нормально.

Доброго дня, Людмило.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали можливості швидко відповісти Вам.
      Ківш Tefal Daily Cook (G7122255) виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, що гарантує максимальну стійкість до корозії.
      На поверхні нового посуду з нержавіючої сталі можуть бути залишки виробничих речовин. Для їх видалення перед початком експлуатації рекомендовано вимити ковша й кришку гелем для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти, після чого витерти насухо кухонним рушником.
      Бажаємо приємного користування.

• Геннадій Р***

Якість відмінна

Достоинства:
    Ємність