Отзывы покупателей о Кастрюля с крышкой Tefal Minis 1.5 л (H8744255)

Оценка пользователей 4.41/5
  • Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Отличная кострюлька.Тефаль зе БЕСТ!!!

• Вера С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Каструлька гарна, зручна, але нагріваються ручки і ручка кришки, що дуже не зручно. Між стеклом і металом на кришці є проміжок, куди постійно попадає вода і продукти, важко вимити.

Достоинства:
    Вигляд добрий
    Недостатки:
    Нагріваються ручки і ручка кришки, що дуже не зручно. Між стеклом і металом на кришці є проміжок, куди постійно попадає вода і продукти, важко вимити.

Доброго дня, Віро.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
      Ручки із нержавіючої сталі можуть ставати гарячими після тривалого використання. Для більшої безпеки ми рекомендуємо використовувати кухонні рукавиці. Рекомендуємо використовувати конфорку, діаметр якої відповідає дну каструлі, та уникати полум’я, що виходить за його межі.
      Конструкція кришки передбачає технологічний зазор між склом і металом для компенсації температурного розширення матеріалів. Для підтримання чистоти рекомендується після повного охолодження промивати кришку під струменем теплої води або очищати м’якою щіткою.
      Бажаємо приємного користування.

• Александр Б***

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Давно хотіла маленьку кастрюльку. Тепер я її маю і дуже задоволена!

Достоинства:
    Для пари людей те, що треба!
    Недостатки:
    Нагріваються ручки і кришка, але це не критично
  • Діана А***

Чудова маленька каструля

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Кастрюлька супер, дуже зручна у використанні!

Достоинства:
    Розмір і наявність кришки
    Недостатки:
    Нагріваються ручки
  • виктория к***

Чудова каструля
    Рекомендую

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Моя помічниця. Для готування на раз -дуже зручна.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Навіть не знаю, яку оцінку поставити. Дуже тішилась цій каструлі після покупки — давно хотіла таку манюню і ця просто ідеальна за розміром і формою. Але сьогодні помітила вмʼятину збоку і гадки не маю, звідки вона взялась і що треба було робити, щоб це сталось (я цього точно не робила ). В мене є дві інші каструлі з нержавіючої сталі, обом більше 10 років і вони досі, як нові. Не хочу бренд згадувати. Ця деформувалась через кілька місяців використання пару разів на тиждень. Чесно кажучі, я в шоці.

Достоинства:
    Розмір, форма
    Недостатки:
    Деформувалась через кілька місяців

Доброго дня, Наталіє.
      Дякуємо Вам за покупку та зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Каструля Tefal Minis виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі 18/10, стійкої до деформацій у разі дотримання правил експлуатації. Вм’ятина могла з’явитися, наприклад, через механічний точковий вплив (удар, падіння) під час використання, очищення чи зберігання, або, можливо, вона була присутня ще на момент отримання товару. Рекомендуємо завжди перевіряти посуд під час отримання, щоб переконатися в його цілісності. У такому випадку магазин міг би оперативно здійснити заміну. Самостійна деформація нержавіючої сталі при звичайній експлуатації (нагрівання, миття) не характерна для нашої продукції.
      Якщо у Вас виникнуть додаткові питання щодо цієї ситуації або правил експлуатації посуду Tefal, Ви завжди можете звернутися до чату підтримки на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі надасть Вам необхідну консультацію та рекомендації.

• Наталія

Дякую за відповідь. На момент отримання товару все було чудово, це зʼявилось нещодавно. Не знаю, з якої висоти має впасти каструля чи якої сили має бути удар, щоб сталась деформація (при тому, що я не можу згадати, щоб вона падала), тому для мене це радше показних нижчої якості сталі, ніж на тих каструлях, що в мене є.

Не претендую на заміну чи компенсацію, лише ділюсь своїм досвідом.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Брали малюку на прикорм. Спочатку все подобалось, маленька, зручна. Після щоденного використання протягом місяця всередині навколо круглих кріплень від ручок зʼявилася іржа, яку неможливо відмити. Оскільки каструля маленька, ці місця постійно в воді і можуть потрапляти в їжу малюка. За таку ціну це неприпустимо! Десь бачила схожий коментар, коли на різний сайтах читала відгуки, але оскільки більшість були позитивні, не врахувала. Хочу тепер попередити інших.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Швидко ржавіє всередині, хоч товар недешевий

Доброго дня, Юлія.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація.
      Можемо Вас запевнити, що вся продукція бренду Tefal підлягає обов'язковій сертифікації, відповідає всім вимогам і стандартам, запропонованим законодавством до матеріалів, що знаходяться в тісному контакті з їжею.
      Подібний наліт може свідчити про те, що Ви використовуєте воду, яка містить певну кількість солей, різних домішок і дрібних частинок (частки іржі), що і впливає на загальну картину нальоту. Також можуть з'являтися характерні плями через те, що у деяких регіонах у воді міститься високий рівень заліза.
      Варто спробувати почистити посуд у домашніх умовах. Використовуйте наявний у продажу 8%-ний білий оцет: налийте в посуд 0,5 л оцту, залиште на 1 годину (не нагрівати). За потреби можна повторити.
      Якщо питання залишиться відкритим, зверніться, будь ласка, до магазину де було придбано каструлю для проведення експертизи.

• Янна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Гарнесенька кастрюлька. Брала на прикорм малюку, те що треба.

• Екатерина Ф***

Отличный товар ,отличный сервис

Достоинства:
    Все отлично
    Недостатки:
    Нет недостатков
  • Таїсія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Дуже якісно зроблена! Я таку і хотіла,не великого розміру.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Не має
  • Сергей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Відповідає опису, годна річ.

• Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Кастрюля не сподобалась. Збираюсь повернути як дійдуть руки. 1,5 літри це якщо її наповнити по самий край. Я б сказала що кастрюлька на літр максимум

Доброго дня, Тетяно.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      Зверніть, будь ласка, увагу, що на пакуванні виробника та сайті у розділі "Усе про товар" зазначений загальний об’єм каструлі. Всередині каструлі градуюванням помічено корисний об'єм. При виборі посуду подібного типу просимо враховувати, що фактичний обсяг доданих продуктів та рідини буде меншим на 0.5–1 л.
      Сподіваємося, що Ви все ж зможете оцінити переваги цієї каструлі — вона компактна, зручна для щоденного використання, а завдяки якісним матеріалам та ергономічному дизайну ідеально підходить для приготування невеликих порцій.

• Татьяна З***

Вперше стикаюсь з тим що вказують весь об'єм. Він же не придатний до використання

Доброго дня, Тетяна.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Ми дуже вдячні за зворотний зв'язок, та хотіли б щоб Ви користувалися посудом з задоволенням.
      Якщо у Вас залишаються питання, Ви завжди можете звернутися до чату, на офіційному сайті виробника. Оператор в онлайн-режимі з радістю проконсультує Вас.

• Виктория С***

Дякую. Люблю Тефаль

Достоинства:
    Надійність
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Маленька, зручна каструля для приготування прикорму, варіння яєць, сосисок тощо. Чудово миється в посудомийці.

• Рената Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Кастрюлька чудесная. Пригодится варить кашу на один раз, яйца и т.д.

Достоинства:
    Качество.
    Недостатки:
    Нкт
  • НАТАЛЬЯ П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Очень хорошая кастрюлька, использую для каши ребенку. Ручки не нагреваються.

Достоинства:
    Быстрая доставка
  • Валєрія П***

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Хороша каструля, готую в ній багато чого різноманітного. Їжа не пристає, відчувається її міцність та якість. Добре що в комплекті є кришка, по догляду не викликає ні яких труднощів. Люблю в ній готувати

Достоинства:
     Якісна, їжа не пристає, легко миється
    Недостатки:
    Все влаштовує, це ж каструля
  • Антоніна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1

Каструля непогана, але замовляла на 1 л, а прислали га 1.5л. Звісно і заплатила я як за 1.5л, а не 1л

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Обслуговування

Доброго дня, Антоніна.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Для уникнення подібних неприємностей, ми рекомендуємо ретельно оглядати прилади при отриманні.
      Для розв'язання Вашого питання стосовно вашого питання, рекомендуємо звернутися до чат-бота на сайті у розділі "Зв’язатися з нами".

• Наталия П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Емкость: 1.5

Кастрюля отличная,тяжелая. Покупкой довольна.Буду покупать ещё больший литраж.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Не обнаружила