Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Нож для хлеба с чехлом Tefal Comfort 20 см (K2213444)

Оценка пользователей 4.85/5
  • Оксана И***

Чудовий ніж

• Олександр К***

Ніж комфортний. Ріже чудово

• Сергій

Брав цей ніж до вже наявного комплекту Tefal із серії Comfort. Порадувало те, що можна докупити необхідний ніж окремо, бо спочатку не бачив в ньому потреби. Хліб ріже доволі добре, в руці лежить зручно і, в цілому, я задоволений. Стосовно випадків пов'язаних із корозією можу сказати наступне: 1) Люди, це найдешевша серія ножів Tefal і тому не слід вважати, що по якості вони будуть на рівні умовного японського за декілька тисяч гривень; 2) Враховуючи його ціну не слід розраховувати, що хімічний склад сталі буде аналогічним, як у топових ножів. Я користуюся цією серією вже приблизно півтора роки і критичної корозії не помітив. Нижче прикріплю фото одного з ножа, котрим найчастіше користуюся аби ви могли оцінити його стан за півтора роки використання. Так, місцями проявляється невеличкі плями іржі, але при бажанні це легко прибрати.

Достоинства:
    Ціна, надійність, ергономічність
    Недостатки:
    Можлива несуттєва корозія

Доброго дня, Сергію.
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку ножів Tefal.
      Схожі плями можуть з’являтися у випадку, якщо при очищенні використовується вода із вмістом солей, різних домішок та абразивні мийні засоби.
      Спробуйте, будь ласка, видалити плями, використовуючи столовий білий 8% оцет, наливши 0,5 л у будь-яку місткість та залишити ножі на 1 годину (не нагрівати).
      Також можна використовувати лимонну кислоту, закип’ятивши 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти та залишити ножі у цьому розчині на 15 хвилин, після чого ретельно обполоснути й у разі потреби повторити процедуру.
      Для збереження оптимальної якості ножа рекомендуємо мити його вручну з використанням м'якої губки та гелю для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти, й ретельно висушувати.

• Сергій

Дякую вам за пораду, але, як бачите, у мене таких проблем немає, бо я знаю причину і як усунути цей незначний недолік. Достатньо навіть після миття ножа його просто витерти сухою ганчіркою або бумажняною серветкою і ніяких плям іржі не буде. Але ваша порада згодиться тим, хто вже цього допустив (в сенсі корозію).

Доброго дня, Сергію.
      Щиро дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
      Ви абсолютно праві - правильний догляд сприяє збереженню гарного стану ножа та його ефективній роботі протягом тривалого часу.

• Уласенко Д***

Раніше не розумів користі від подібних ножів, допоки одного разу не спробував, перебуваючи тиждень у кумів під час відпустки. Повернувшись додому вирішив що він мені потрібен і одразу оформив замовлення. Доставка не забарилася, все прийшло вчасно і гарно запаковано. Користуюся тиждень, цілком задоволений своїм вибором!!!

Достоинства:
    Міцний, надійний, якісний
    Недостатки:
    Немає до чого придертися
  • Дана Б***

купила ніж чисто для нарізання хліба ще й за приємну ціну. він виправдав мої сподівання. прекрасно ріже як домашній, так і куплений хліб, а чохол, хоч і простий, робить його зберігання зручнішим і безпечним. не ржавіє і мити його немає потреби. загалом, я дуже задоволена)

Достоинства:
    прекрасно ріже, не потрібно мити, не бачу в цьому потреби. якість відмінна
    Недостатки:
    не шукала
  • Соболь В***

Незамінний на кухні ніж для нарізання хлібобулочних виробів. Яка б не була булка чи калач, він все наріже чітко без зайвих крихт і збереже цілісність кожного ломтика

Достоинства:
    Чітко нарізає хлібобулочні вироби без зайвих крихт
    Недостатки:
    Не знаю як його потім заточувати

Доброго дня, Валентина.
      Дякуємо за відгук та питання.
      Ніж Tefal Comfort 20 см (K2213444) виготовлений з високоякісної німецької нержавіючої сталі, що гарантує їх гостроту протягом тривалого часу.
      Ми рекомендуємо заточувати лезо ножа для хліба у спеціалізованих майстернях.

• Жанна

Я часто готую хліб вдома, і цей ніж значно спрощує процес нарізки. Завдяки спеціальному лезу з зубчиками кожна скибка виходять рівною

Достоинства:
    Ціна виправдана на 100 %
    Недостатки:
    Якби вони були, вже помітила б:)
  • Наталья К***

Рекомендую

• Владимир К***

Використовуємо в квартирі
    Поржавів через пару тижнів(

Достоинства:
    Ріже нормально
    Недостатки:
    Поржавів

Доброго дня, Володимире.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Поява плям на поверхні леза ножа, схожа на іржу, може бути спричинена очищенням у воді, до складу якої входить велика кількість солей та різних домішок.
      Плями іржі можна видалити у такому розчині: закип'ятіть 0,5 л води, додайте 25 г лимонної кислоти та залиште ніж у розчині на 15 хвилин, після чого ретельно обполосніть його під проточною водою та витріть насухо.
      Якщо плями залишаться, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Алексей

Ніж чудовий. Ріже гарно.

• Марина Д***

• Володимир В***

Гарна якість, чудова заточка

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Пенькова О***

Чудовий ніж! Гострий, ручка зручна.

Достоинства:
    Хліб-цеглину ріже чудово
    Недостатки:
    Багети крошить
  • Сергій

Досить гостре лізо, ріже хліб відмінно

Достоинства:
    Вдала форма, зручний
  • Виктория Р***

Хороший нож

• Маряна Д***

Дуже задоволена покупкою, ніж супер, дуже гострий, зручна ручка!

• Сокол П***

Топ ніж

Достоинства:
    Надійний, гарно ріже
  • Марія Х***

Топ, дуже гострий. Хліб можна різати тоненько

• Татьяна Г***

2 місяці користуємось - все влаштовує

• Павел П***

Дуже якісний ніж

Достоинства:
    Гострота леза
    Недостатки:
    Відсутні
    • Ирина

Подойдёт ли нож для нарезания бисквита?

Доброго дня, Ірина.
      Дякуємо за питання.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
      Так, ніж Tefal Comfort 20 см (K2213444) підійде для нарізання хлібобулочних виробів та бісквіту.
      Щоб зберегти форму бісквітного коржа, необхідно попередньо зробити "насічки" по висоті й простежити, щоб всі ці позначки знаходилися на одному рівні. Злегка притримуючи бісквіт рукою і, повільно обертаючи його проти годинникової стрілки, іншою рукою різати ножем у напрямку до себе за позначками.

• Владимир Б***

Отличный нож

Достоинства:
    Хлеб режит отлично
  • Павло

Чудовий ніж. Ріже тонесенько домашній хліб. Якість на висоті!

• Юлія С***

Чудовий ніж,в пластиковому чохлі

Достоинства:
    Гострий,добре ріже хліб
  • Марина Б***

Хороший нож