- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший нож
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Будьте аккуратны - острый очень,порезаться на раз
- Катерина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший якісний універсальний ніж.
Нарізання ним одне задоволення. Добре, що обрала саме його. Бренд, як завжди на висоті, ніколи не підводив своєю якістю. Тепер хочу придбати такий, тільки за розміром менше. За цей період, що користуюсь, жодної іржі та якихось плям не було, як то кажуть, все залежить від правильного користування.
Моя оцінка 10 з 10.- Достоинства:
- 10 із 10
- Недостатки:
- Без коментарів
- Єва Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляю ножа з цієї серії вдруге,хочу зібрати свій комплект)) За пів року інтенсивної експлуатації практично не доводилося його заточувати,гострота леза надовго зберігається,ручка зручна,і сам по собі він не важкий,від того і дійсно названий Comfort,бо комфортний на всі 100.
- Достоинства:
- Повністю відповідає опису
- Недостатки:
- Нема недоліків
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
після цього ножа, як він з'явився на моїй кухні, всіма іншими я перестала користуватись
лезо його дуже гостре, добре лежить в руці, керувати дуже легко ним
їжа не пристає та його легко мити
міцно зроблений, якість на вищому рівні- Достоинства:
- гострий, покриття ножа хороше
- НінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Думала, що він буде завеликий, але чоловік переконав купити саме цього ножа і був правий. Довжини леза достатньо для захоплення чималої жмені овочів чи зелені, те саме можу сказати й про крабові палички, які я не дуже люблю різати в салат, а так виклала їх кількома рядами і все рівномірно порізала
- Достоинства:
- Заощаджує час на кухні
- Вікторія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний ніж, різати ним зручно. Легкий у користуванні, насправді має відмінну гостроту. М'ясо на стейки розрізає на раз-два. Навіть плавлені сирочки не пристають при нарізанні)) Лезо доволі таке товсте, дуже гостре, виготовлене з якісної сталі. В цілому, ніж подобається.
- Достоинства:
- Легкий, гострий, зручний.
- Недостатки:
- Жодних