Добре
В цьому наборі є всі основні ножі для кухні! Легко розріжу великий шмат м'яса, без зусиль оброблю рибу, швидесенько пошинкую капусту. Дуже гострі, приємно лежать у руці. Стильний класичний дизайн. Надійна підставка. Задоволений покупкою!
ножі гострі!
давно вже планувала замінити старі, все ніяк не могла до цього дійти) потім якось з'явились в рекомендаціях, і одразу привернули увагу. замовила, швидко доставили, в гарному вигляді. скажу, що виглядають більше, ніж на свою ціну) працювати ними зручно та приємно!
Набір сподобався.
Велика перевага, що йде разом з підставкою для зберігання. Ножі - дуже гострі, немає нарікань по будь-якій нарізці.
Дійсно гарна покупка!
Перед тим, як придбати цей набір, я довго вибирала ножі, навіть читала відгуки і порівнювала різні моделі. Хочу відмітити, що набір вдало скомпонований.
Є ніж для овочів (більше використовую як повсякденний), універсальний, ніж шеф-кухаря та ніж для хліба. Леза виготовлені з хорошої нержавіючої сталі. Довго зберігають гостроту. Щоденно впродовж двох місяців використовую, ріжу все і навіть достатньо тверді продукти і ще жодного разу не заточували.
Хороший вибір для тих, хто цінує якість та функціональність.
Дуже гострі леза, ріжуть легко та без зусиль. Приємний на дотик матеріал ручки зі зручною формою. Весь набір зроблений якісно, користуюся із задоволенням