Гарні, дуже гострі, ми задоволені
Нарешті в мене з'явилися однакові гострі ножі.
Не знаю чого не вистачає цьому набору, якщо чесно. Користуюсь усіма потроху. Зручна ручка, прикольний дизайн.
За три місяці підточив лише один, інші тримаються на відмінно.
Вони ідеальні!!!
Гарна якість ножів. Гострі леза.
Доброго дня, Тетяно.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю, з технічних причин ми не мали змоги переглянути Ваш відгук раніше.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Оскільки дерев'яна колода передбачає розміщення ножів під кутом, для збереження її цілісності ми радимо вкладати ніж для хліба у відповідний отвір неріжучою стороною, дотримуючись верхнього кута й таким самим методом вилучати його з колоди.
Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження при розробці наступних серій.
Сподіваємося, надалі Ви зможете відкрити для себе більше переваг цього набору ножів, а користування стане максимально приємним.
Нормальні ножі - гострі, в руці комфортно тримати
Я в шоке, не ожидал такого острого качества - нужно разрешения для использования ! Переживаю теперь за тех кто в кухню зайдет...
Спочаку дуже сподобався набор ножів, але з годом розчарував один з ножів.
Фото додаю
Доброго дня, Світлано.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що сталася подібна неприємна ситуація.
Зазубрина на ріжучій кромці ножа може виникнути з кількох причин, зокрема:
1. використання ножа на твердій поверхні (скло, мармур, камінь);
2. миття ножів у посудомийній машині, особливо разом з іншими предметами, що могло спричинити механічні пошкодження;
3. розрізання кісток, заморожених продуктів або інших твердих інгредієнтів;
4. зберігання ножа без належного захисту (наприклад, у ящику з іншими металевими предметами без чохлів чи надійної фіксації).
Згідно з Вашим фото, подібна ситуація може виникати внаслідок механічного ушкодження, проте, справжню причину виникнення подібного дефекту може встановити кваліфікований експерт.
Для проведення експертизи пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка цього набору ножів.
Набором задоволена. Ріжуть все на відмінно, гострі настільки, що ненароком порізала палець. З ними набагато легше і швидше готувати. Одразу придбали точилку цієї ж фірми, теж хорошої якості. Виробник точно розуміє, що потрібно для господині на кухні. Рекомендую!
Хороший набір, гострі всі ножі і дуже зручні. Не ржавіють, не тупляться, приємні на дотик ручки, саме те, що потрібно на кухні.
Упаковка до меня была уже кем-то вскрыта. Чек лежал внутри коробки. Бревно внизу немного треснуто, некритичео, но все-же.
Что касается самого товара. Эффекта ВАУ нет.
Доброго дня, Ігорю.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
Дуже прикро, що виникла така неприємна ситуація.
Ми рекомендуємо перевіряти й оглядати товар одразу ж при отриманні.
Сподіваємося, що в майбутньому Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору ножів, а використання буде максимально зручним.
Дружина задоволена на всі 100%, Мені також сподобався набір і його функціонал!!!
Упаковка цветная или из коричневого картона?
Доброго дня, Ігорю.
Дякуємо за питання.
Набір ножів у дерев'яній колоді Tefal Ice Force (K232S704) постачається у кольоровому картонному пакуванні.
У меня была упаковка не цветная. Товар покупал в Розетке.
Гарні ножі, давно мріяв і все ж таки взяв
Мама задоволена. :)
Перевага цього комплекту безумовно полягає в комплектації і не потрібно купувати окремо підставку та ножиці.
Сподобалися за гостротою та звісно виконанням. Дружина вже бігом відібрала собі парочку фаворитів для повсякденного нарізання.
Покупкою всі задоволені!
Гарно розмістилися на робочій зоні. Бездоганність виконання просто вражає. Блок для зберігання зроблений з натурального дерева та має широкі отвори для чіткого попадання і додаткового захисту вістря. Ножиці теж приємно здивували, грудинку курки-гриль порізали без проблем. Рукоятки на дотик приємні і зручні в роботі.
Такі ножі були моєю давньою мрією, але якось все не складалося. І мені здається, що так я б і жила все життя з купою різномастих ножів у шухляді, поки не натрапила на акційну пропозицію. Наживо вони такі ж класні, як і на фотографіях. Кожен ніж шалено гострий, а ножиці чудово доповнили цей тандем.
Коротко поясню чому я їх купив:
• тому що вони разом з підставкою, а отже одразу вирішується проблема, де будуть зберігатися;
• тому що універсальний і все найнеобхідніше враховано (більше і не треба);
• тому що є ножиці і в будь-який момент можна відкрити пакетик з майонезом чи крупою;
• тому що класна якість
Підкупив він мене своєю дерев'яною підставкою, в яку вмонтований весь комплект, а отже дружина не буде шукати кожного ножика по різним ящикам і не запитуватиме мене щоразу куди я на цей раз впер того чи іншого. Опишу коротко: всі відмінно збалансовані, добре сидять в руці і ріжуть файно.
Всі найнеобхідніші ножі для повсякденного приготування їжі зібрані в цьому наборі, більше я вважаю що не треба. Користуюся в основному маленьким для чищення овочів та фруктів, середнім (він для мене універсальний) та хлібним, всі інші ножі теж задіяні, але менше. Ще помітила що тут є гарантія, що не може не тішити.
Ідеально виглядають, підійдуть практично до будь-якого інтер'єру. Я купувала їх на подарунок, але коли забрала, то вирішила залишити собі, а на подарунок подарувала гроші в конверті з букетом квітів.
Відмінно ріжуть всі продукти, це перший набір ножів, який мене дуже порадував за всіма критеріями.
Сподобався дизайн самих ножів та підставка-стійка для їх зберігання і ціна в принципі середня якщо порівнювати зі схожими наборами.
Я від них просто кайфую. Рукоятка дуже зручна і не ковзає в долоні.
Ріжуть ідеально, ковзають як по маслу, особливо м'які помідори вони саме ріжуть, а не кромсають. Кожен ніж має своє призначення, найменшим чищу овочі та фрукти, трохи більшим нарізаю ковбасу і багато чого іншого, а тим що йде для нарізки, шаткую капусту і ним же буде доречно різати кавун. Хлібний теж сподобався, менше крихт на дошці і скибка виходить рівненькою.
Не можу уявити свою кухню без гарних та якісних ножів і ці не стали виключенням з правил, виглядають досить стильно та й по практичності їм 12 балів. Заточка тут на вищому рівні, будь-які продукти від м'яких до твердих нарізаються легко і швидко, а матеріал ручки дозволяє комфортно та невимушено тримати ножа.
Як добре, що всі потрібні кухонні ножі разом з ножицями знаходяться в одному місці і завжди під рукою у самий потрібний момент. Ножі не затуплюються протягом тривалого часу, у нас вони з січня і ще не доводилося заточувати жодного разу. Що мені найбільше сподобалося, що навіть після нарізання скумбрії не доводиться мити кілька разів, запах зникає з першого миття, доречі мию руками, бо посудомийки ще не маю.
Прийшов набір з тріснутою підставкою.
Я не знаю хто це винуватий, чи Розетка, чи постачальник товару. Але це ганьба! Коли покупець купує ножі майже за 5 тисяч очікує на певний рівень якості.
Чи ніхто не може перевірити товар перед відправкою?
Доброго дня, Андрію.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
Для розв’язання питання щодо виявленої тріщини у дерев’яній колоді, зверніться, будь ласка, до чат-бота на сайті через розділ "Зв’язатися з нами".
Сподіваємося, що з наступним замовленням Ви зможете повною мірою оцінити всі переваги цього набору ножів.
Гарне поєднання ножів з ножицями та ще й у дерев'яній підставці, а не в пластику, як це було у нашому старому наборі. Виглядає солідно, кожен хто заходить до нас у гості звертає на них увагу. Якість на висоті! Рекомендую!
Не ножі, а мрія! Набір дуже добре підібраний, для дому є все, що треба. Поки що лише розпакувала, помила, витерла рушничком і спробувала одним ножем порізати ковбасу на бутерброд, ефект приємно вразив, ломтик був чітко відрізаним одним натиском. Покупка дуже вдала!
Дуже зручні та легкі ножі + є ножиці.
Самі ножі неймовірно гострі, ріжуть відмінно!
Оновили з дружиною наш старий посуд, а разом з ним і ножі. Набір пройшов мій тест-драйв на всі 12 балів! Сподобалась комплектація та якість леза.
Класно, коли в одому наборі є все що треба: від ножів з ножицями до самої підставки. Все вдало скомпоновано, кожен ніж буде задіяний на 100%. Від покупки тільки приємні враження!
Якісні ножі та їх гострота мене просто вразило, коли зберусь їх гострити потрібно буде придбати точилку цього бренду. Обов'язково раджу всім приглянутись до цих класних помічників.
Якщо хочете придбати собі якісний набір ножів, то можу порадити цей. Користуюсь ним вже два місяці та не можу нарадуватись, тільки пару разів вже порізалась, але це таке, головне що вони залишаються дуже довго гострими.
Вже певний час користуюсь цим набором, сподобався по дизайну, а виявилось і по якості та гостроти лез, ще мені подобається, що до комплекту входять ножиці, котрі завжди потрібні на кухні. Рекомендую.
Найкращий набір ножів, який мені взагалі зустрівся, багато ножів, легко їх зберігати, вони довго залишаються гострими. Ергономічні ручки, товста нержавіюча сталь.
Додаю до попереднього відгуку про ножі ще відгук про підставку! Це просто треш!!! Ще місяць не користуюсь цим ,,чудовим набором,, купа розчарування за майже 5000 грн
Доброго дня, Марина.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Згідно з Вашим фото, подібна ситуація може виникати внаслідок механічного ушкодження, проте, справжню причину пошкоджень верхньої частини підставки може встановити кваліфікований експерт.
То напишіть обережно кришталь!!! Ніж бʼє об підставку коли ставиш,перший раз помітила коли ставила ніж і не відразу попала в простір для нього,утворилась біла пляма,не звернула увагу,дзвонила в Тефаль,сказали що не можуть дати гарантії чим торгують магазини ,якими підробками!!!
Доброго дня, Марина.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Ножі дуже гострі та зручні, в підставці стоять гарно. Ергономічна ручка, нарізаючи рука не втомлюється з часом гострота ножів не зникає та довго залишаються гострими. Всі розміри ножів для різних продуктів. Користуватись одне задоволення.
Якість ножів мене дуже вразила, гострі та зручні, в підставці виглядають стильно. Завдяки зручній ручці, нарізаючи рука не втомлюється з часом гострота ножів не зникає та довго залишаються гострими. Всі розміри ножів для різних продуктів. Користування приносить задоволення.