- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ніж, добре лежить у руці
- СЛАВА П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нож стоит своих деньег.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж напрочуд в моїй невеликій руці ліг дуже зручно, не великий - думав буде більший , але самий раз, сподобалась вага: не важкий але й не хлюпкий, мої ножі всі такої ж форми вже багато років, тому "сантоку" - це суб'єктивно, але найкраща форма ! Робота все розставить на свої місця, поки ще практики не було
- Достоинства:
- Розмір, вага, форма
- Недостатки:
- Поки не вирішив як точити
Представник брендуДоброго дня, Богдан.
Дякуємо Вам за високу оцінку якості ножа.
Згідно з інструкцією, для того, щоб ніж довше залишався гострим, рекомендовано нарізати інгредієнти на дерев'яних чи пластикових дошках.
У випадку, якщо лезо ножа затупилося, його слід віддати у спеціалізовану майстерню.Також рекомендуємо використовувати точило для ножів Tefal Ice Force (K2650534).
Бажаємо приємного користування.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, чудовий ніж
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гострий та зручний
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подивимося, як буде у роботі, а так сподобався на перший погляд.
- Света К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шинкує капусту просто на Ура! Він тепер незамінний помічник на нашій кухні і навіть став фаворитом для кожного. Йому під силу абсолютно все.
- Достоинства:
- Рекомендую!!!
- Лена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж сподобався, ще один придбала для мами. Працювати з ним швидко, нарізає якісно.
- Достоинства:
- Гостре якісне лезо
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо. Очень понравился.
- Достоинства:
- Прекрасен в работе. Острый и удобный .
- Недостатки:
- Пока нет
- Лідія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж супер. Купувала по знижці. Спочатку одного купила, потім ще одного мамі. Коштує своїх грошей
- Достоинства:
- Гострий, зручний
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свои деньги - хороший нож. Не то что прям идеальный. Есть ножи и получше но они минимум раза в три дороже. Поставил пять звезд.
- Достоинства:
- Удобная форма, острый из коробки.
- Недостатки:
- пока не заметил.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жена не нарадуется. Удобно лежит в руке, хорошая развесовка, острый. Как долго будет держать заточку не знаю. Но на момент устраивает все.
- Достоинства:
- Все
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самый толстенный нож из всех кухонный, которые я видела, толщина лезвия очень смутила, ОТКАЗАЛАСЬ, так как дома с толстым лезвием, только вполовину тоньше бергоф целый набор и цептор, лежит и резать толком не режет как ни точешь, на середине застревает.
Отказалась.- Недостатки:
- Толстенные лезвие для рубки что-ли... Ка книги резать не знаю.
Представник брендуДоброго дня, Марина.
Дякуємо за Ваш коментар.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості вчасно відповісти Вам.
Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів та враховуємо всі зауваження.
Ніж сантоку Tefal Jamie Oliver 18 см (K2671844) виготовлений з високоякісної німецької нержавіючої сталі, яка гарантує довготривалу гостроту леза.
Ніж призначений для таких робіт як нарізання, шаткування, розбирання риби й м'яса багатьох видів і може стати чудовим помічником на Вашій кухні.
Сподіваємося, що з наступною покупкою Ви оберете саме той ніж, що задовольнить Ваші потреби.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж як ніж, не розумію чому такі завищені оцінки? Що в ньому не звичного чи можливо порівняно з японськими? Звичайний дійсно якісний Китай!
- Достоинства:
- Гострий
- Недостатки:
- Потрібен час щоб виявити
Представник брендуДоброго дня, Олег.
Дякуємо за Вашу думку.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин ми не мали змоги вчасно відповісти Вам.
У кожного користувача різні вимоги до якості кухонного ножа та різний підхід до зручності експлуатації.
Завдяки опущеному до краю вістрю леза забезпечується його особлива ергономічність та зручність.
Ніж чудово подрібнює та нарізає широкий спектр овочів й безліч інших інгредієнтів.
Потужності виробництва знаходяться в різних країнах, на якість це ніяк не впливає.
Сподіваємося, що надалі Ви зможете гідно оцінити всі переваги цього ножа.
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, дешевка. Качество не о чем. Максимальная цена за такой хлам может гривен 200 не больше
- Достоинства:
- режет как и нож с рынка за 1$
- Недостатки:
- дешевый нож такое чувство, что сделан из консервной банки
Представник брендуДоброго дня, Олег.
Дякуємо за Вашу думку.
Зручність користування є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до користувачів та врахуємо всі Ваші зауваження.
Ніж сантоку Tefal Jamie Oliver 18 см (K2671844) виготовлений з високоякісної сталі, більшість користувачів відзначають його зручним та надійним.
Сподіваємося, надалі Ви відкриєте для себе всі можливості ножа та оціните його переваги.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Саме лезо гостре. Держак тримається чудово, відчуваю себе справжнім шефом.
- Достоинства:
- Гостре лезо, зручний
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З цим ножем відчуваю себе шефом, будь які продукти нарізаються чітко і миттєво. Судячи по зовнішньому огляду, думаю що заточувати часто не доведеться.
- Достоинства:
- Викликає довіру
- Недостатки:
- Не помічено
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Острый, удобный
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
То любов з першого погляду. Брала його для нарізання замороженого та свіжого м’яса, бо керамічні ножі з такими задачами не справляються. Тепер ним шинкую й капусту і ріжу багато чого ще.
- Достоинства:
- Міцна сталь
- Марія Д***Продавец: Rozetka
Дуже зручний ніж. Приємно вражена якістю та ціною. Супер гостре та міцне лезо, підходить навіть для морожених продуктів.
Хороший та надійний бренд.- Недостатки: