Сток. До −70% на товари, що закінчуються

Отзывы покупателей о Нож для овощей Tefal Precision 9 см (K2890124)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Світлана П***

Гарний,зручний у руці та гострий ніж.

• Сергій В***

Якісний недорогий ніж.

• Марина

Користуюсь не так довго ним,але вже дещо можу сказати.Тримати в руці комфортно.Для нарізання овочів та фруктів саме те що потрібно,гострий,елегантний.Лезо не товсте та не дуже тонке.Запакований гарно,у фірмовій упаковці.Сподобався за всіма парамерами!

Достоинства:
    Якість та ціна
    Недостатки:
    Не знайшла взагалі
  • Федір Ц***

Під час переїзду десь загубився мій улюблений маленький ножик, до якого так звик, але діватись не було куди, довелося шукати альтернативу)
    Передивившись купу варіантів на сайті, саме цей був більш схожий до мого попереднього улюбленця, замовив і приємно був здивований, ніж дійсно за формою такий самий і в роботі теж)

Достоинства:
    Дуже вдала покупка
    Недостатки:
    Жодних
  • Анна Г***

Це найгостріший ніж серед тих, які у мене були, хочу тепер весь набір!!! В руці добре лежить, не відчувається ніякого дискомфорту, виробник точно розумів що потрібно людині на кухні. Ще він мені дуже сподобався за дизайном, такий цікавий та стильний, виглядає дорожче ніж його ціна. Господині не проходьте мимо, він вартий уваги))

Достоинства:
    Найгостріший ніж!!!
    Недостатки:
    Можна запросто порізатися
  • Каміла

Саме такого маленького ножа мені не вистачало, щоб чистити фрукти та овочі. Ним зручно і легко знімати шкірку з плодів, ще й тонким шаром вдається це робити. Носик гострий, ним добре заглиблюватися всередину картоплі, щоб зробити виїмку. Раджу всім до придбання!

Достоинства:
    Маленький і водночас дуже практичний для тендітної жіночої руки
    Недостатки:
    Я їх не помітила зовсім
  • Олександр

Не рекомендую,ніж прийшов з кривим лезом,не набагато, але осад неприємний,навіть не думав, що тефаль може бути такої якості,в мене це вже третій ніж від цієї фірми і таке розчарування

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:
    Незначна кривизна леза
      Представник бренду

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що виникла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Можемо Вас запевнити, що весь посуд і кухонне приладдя бренду Tefal проходить безліч міжнародних перевірок і має високий рівень якості.
      Для розв’язання питання щодо виявленого дефекту леза ножа, зверніться, будь ласка, до "Чат з Rozetka" на головній сторінці сайту.

• Наталка П***

Гарний ніж, як за гостротою, так і за дизайном. Я кожного дня готую собі якісь салатики, тож він мене виручає на повну. Рутинне приготування їжі значно спростилося. Повністю відповідає своїм характеристикам та якості.

Достоинства:
    Гострий
    Недостатки:
    Гадаю що їх не буде
  • Лана Л***
    Продавец: Rozetka

Ніж дуже гострий, тому працювати ним треба обережно. Рукоятка зручна, ніж не ковзає у руці.Стосовно леза ножа - дійсно воно коротке 9см, але не таке вузьке, як у інших виробників. Тому для очищення овочів та фруктів віін може здатися трішки незграбних, але для різки хліба, ковбас сиру, овочів чи очищення м'яса з кісток він дуже підходить. Мені він сподобався. Для такої якості це достатньо адекватна ціна.

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    поки не має