Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Нож универсальный Tefal Precision 12 см (K2890524)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Наталія Ш***

Ніж просто ідеальний, зріз чіткий, рівний, як на овочерізці börner, після своїх рубанків задала прискорений темп на ножі, як наслідок, чітко і без вагань відрізала частину пальця, тепер не газую, дотримуюсь правил безпеки ..

Достоинства:
    Якісне лезо, бо маючи різні ножі, навіть з їх новизни такого зрізу не бачила.... Хочеться, щоб довгенько прослужив
    Недостатки:
    Відволікатись однозначно не можна, ріже чітко і без вагань... Нарізка "до пальця" точно не для цього ножа
  • Валентина П***

Заказала ніж і дуже задоволена, дуже хотілося саме литий ніж, ріже все підряд, лезо гостре дуже, як кладеш на стіл аж дзвенить! Все нарізає тоненько без проблем, легко миється і на вид дуже гарний! Беріть не пожалкуєте!

Достоинства:
    Дуже гострий ніж, дуже зручний, гарної якості сталь, гарної і зручної форми, литий ніж саме такий і хотілося, є гравіровка на ньому що дуже гарно виглядає. Сам вигляд ножа дуже багато виглядає!
    Недостатки:
    Їх немає
  • Юрій М***

рекомендую хто хоче придбати! дуже гарна річ на кухні

Достоинства:
    Гарна якість, дуже гострий
    Недостатки:
    не виявлено
  • Шовенко К***

З таким кайфом я давно не нарізала продукти!))) Це не ніж, а справжня знахідка для кожної господині. Цитруси з товстою шкіркою ріжуться тоненькими слайсами і виглядають апетитно, помідори старим ножем доводилося в прямому сенсі пиляти, тут тільки притисла і він навпіл розрізаний, м'ясо з жилками так само ріжеться без проблем. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Класно ріже все підряд
    Недостатки:
    Їх немає
  • Олександра Д***

Користуюсь багато років технікою та посудом цієї фірми. Побачила цю серію ножів і одразу замовила.

Ножи виготовлені з якісної сталі й дуже гострі. Зручно та надійно тримати в руці завдяки продуманій формі ручки.

Зручно, що можливо придбати не лише набори, але й по одному.

Із задоволенням користуюсь цими ножами.

Достоинства:
    Гарний дизайн, негабаритний.
    Недостатки:
    Немає захисного чохла на лезо.
  • Ольга

Знатний ніж, ріже просто чудово... Овочі, м'ясо нарізає без проблем... Нарешті я відчула, що таке справжній гострий ніж. Добре, що зупинилась саме на ньому

Достоинства:
    Гострий, зручний і компактний
    Недостатки:
    Ціна правда трохи вражає
  • Юлія Х***

Гарний ніж, лезо дуже гостре.
    Працювати ним приємно та зручно.
    Виготовлений з якісного матеріалу.
    Привабливий дизайн.

Достоинства:
    Гостре лезо.
    Недостатки:
    Не вдалось знайти.
  • Віталій Р***

Ніж із нержавіючої сталі, має дуже гостре лезо. Ергономічна ручка чудово лежить у руці. Ніж гарно нарізає мʼясо та рибу. Особисто я полюбляю нарізати ним ковбасу, бо чим тонше тим вкусніше. Нарізка виходить дуже схожа на ресторанну!!!

Достоинства:
    Виправдовує ціну, буду брати ще
    Недостатки:
    Дружина також його облюбувала, доводиться інколи поступатись, якщо готуємо удвох