Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Скороварка Tefal Secure Trendy с паровой корзиной 8 л (P2584401)

Оценка пользователей 4.73/5
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Диаметр: 15.5. Емкость: 4

Чудова скороварка. 4 л- саме той об'єм, який підходить для моєї сім'ї. По діаметру 6л і 4л однакові, різні по висоті. Кришки та пароварки 4 і 6 л однакові. Маю обидві. 4л мені здалася більш якісною, більш зручною. але це моє особисте враження. Дуже смачні страви виходять. 15 см - то діаметр капсули ззовні на дні, а не самої каструлі. Каструля має діаметр мабуть 20 або 22см, норм. Скороварка важка, міцна, якісна, одним словом - Тефаль. Відправили вчасно. Рекомендую. На фото 4 л скороварка поряд з 2л чайником.

Достоинства:
    Міцна, тяжка, якісна, зручна у використанні, не випустиш пар- не відкриєш. (У мене з попередньою, іншої марки, був досвід: борщ по всій кухні:). ) Та ще й акційна ціна.
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Диаметр: 15.5. Емкость: 8

В моїй сімʼї жодного дня не буває без перших страв, адже діти люблять бульйони, різні супчики. Тому витрачати години на приготування бульйону вже втомилась і купила собі скороварку Tefal. Скажу чесно, ніколи такого класного бульйону з домашньої птиці ще не було, кришталево прозорий і швидко приготований. Просто закинув інгредієнти, закрив і все, займайся іншими справами.

Достоинства:
    Гарна якість приготування страв, швидко та все просто
    Недостатки:
    ні
  • Сергей К***

В начале выбора отталкивала форма ручки, у кого есть Bergoff тот поймёт, равниваю со скороваркой Bergoff. Например, после приготовления пищи, если не перекладывать еду в другую посуду, в холодильник не влезет
    Привлекало наличия корзинки для приготовления на пару. Качество материала радует, очень хорошее. Выбирал небольшую по обьему скороварку, искал даже меньше 4л, не нашел, немного понимаю почему нет смысла меньше 4л делать, в целях безопасности, так как под самую крышку заполнять нельзя, должен быть свободное пространство для вакуума/давления. Никогда не читаю инструкции, всегда пользуюсь товаром интуитивно, поэтому не с первого раза получается закрыть крышку, потом только увидел что есть метки на крышке и ручке . Сравнивая с Bergoff неудобно, но потом привыкаешь. Выбор сделал по цене - Tefal дешевле Bergoff также хотел иметь в пользовании другой бренд и сравнить удобство функционала конструкции.
    Вообщем, я доволен. Хотел меньший обьем - получил❗️
    О преимуществах скороварки писать не буду - просто СУПЕР❗️

Достоинства:
    Качество материала супер, небольшой 4л обьем для приготовления небольшого количества продуктов.
    Недостатки:
    Неудобная ручка, сравниваю исключительно с Bergoff, но это все дело привычки.
  • Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Диаметр: 15.5. Емкость: 6

Шукала скороварку з регуляцією тиску, вибір пав на тефаль і я жалкую тільки про те, що не взяла трохи більший об'єм. В усьому ж іншому вона мене цілком задовольняє.
    В скороварці виходить прекрасний розсипчастий плов, ідеальний бульйон як для борщу, так і для фо бо. Овочі варяться за 10-15 хвилин до повної готовності.

Достоинства:
    Можна мити в посудомийні машині
  • Юрій В***

Готую швидше, ніж фастфуд видасть замовлення! Кришка для приготування під тиском - це справжня революція в моєму кулінарному світі. А ще я перейшов на приготування на пару - ці овочі ніби аль-денте, такі ароматні та смачні.

Достоинства:
    Краще і швидше, ніж в ресторані.
  • Вертинський П***

Нещодавно вирішив придбати скороварку саме на плиту, тому що з відключеннями світла можна лишитися голодним і дійсно вона мене виручає, коли повертаюся додому голодний, одразу ставлю її на газову плиту разом з нарізаним м'ясом та овочами, закриваю кришкою і чекаю готовності. В плані заощадження електроенергії вона ідеальна!

Достоинства:
    Заощаджує електрику, готує на газовій плиті коли немає світла
    Недостатки:
    Ціна, але думаю що вона себе виправдає з часом
  • Олена М***

Відмінна скороварка! Користуюсь вже давно і приготувала в ній багато різних страв - усе вийшло на висоті. Скороварка важка, що для мене плюс. Довго обирала між моделями на 6 і 8 літрів і врешті-решт взяла на 8 літрів і жодного разу не пошкодувала. Якщо сумніваєтеся у розмірі, беріть більшу.
    Кришка щільно закривається, завдяки чому їжа готується швидше, скороварка робить всю роботу за мене - економить і час, і ресурси. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Всі описала
    Недостатки:
    Кришку треба мити вручну
  • Наталія Ф***

Купували для мами. Скороварка - дуже зручна річ на кухні, готує швидко, особливо, коли маєте велику родину й потрібно наготувати багато та швидко. Та і для консервації незамінна річ. Мама часто нею користується. Холодець, тушонка, супи виходять дуже смачними, наваристими.

Достоинства:
    " Універсальна каструля "
    Недостатки:
    Навіть не шукала
  • Михаил З***

Сьогодні удень отримав, а зараз вже їм рагу, яке у ній приготував. Крутий апарат. До речі, треба одразу після приготування мити і протирати, щоб не було, як у деяких дописувачів, котрі інструкцію не читали.

Достоинства:
    Не витрачає електрику
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Людмила І***

Ця скороварка справжнє диво! Ніколи не думала, що консервація може бути такою швидкою і легкою.
    Тушонка готується в 2 рази швидше, а об'єм дозволяє за одне приготування закрити велику кількість банок.
    В підставці для пароварки готую внуку кукурудзу, всі качани поміщаються і скажу чесно, що кукурудза на пару набагато м'якіша виходить, ніж зварена в каструлі.
    Рекомендую, я без неї вже не можу)

Достоинства:
    Об'єм, якісна нержавійка
    Недостатки:
    Навіть і не думала їх шукати
    • Александр К***

Підкажіть будь ласка,як ви в ній готували тушонку?На якому положенні та як укладали?

Доброго дня, Олександре.
      Дякуємо за питання.
      Робочий об'єм скороварки Tefal Secure Trendy 8 л (P2584401), заповненої до позначки MAX, становить 5,5 літрів. Це максимальний рівень заповнення для ефективної та безпечної роботи пристрою. Для приготування тушонки виберіть програму приготування "м'ясо" та помістіть інгредієнти в каструлю, закрийте її. Поставте скороварку на плиту. Почніть готувати. Встановіть джерело тепла на максимум. Коли пара безперервно виходитиме, зменшіть вогонь. Залиште на час приготування, вказаний в рецепті. Час приготування 1 кг свіжого м'яса свинини - 25 хвилин, мороженого - 45 хвилин. Скиньте тиск. Коли приготування буде завершено, вимкніть джерело тепла і поступово відкрийте клапан. Зачекайте, поки індикатор тиску впаде, щоб безпечно відкрити кришку. Також у інструкції користувача Ви можете знайти детальні рекомендації стосовно часу приготування того чи іншого продукту.

• Майя

Скороварка суттєво екномить не тільки час, а й електроенергію. До того ж вона абсолютно безпечна, я спокійно залишаю її на плиті і йду займатися своїми справами. Квасолю для салату приготувала буквально за 10, це без попереднього замочування. Ну чим не помічниця?

Достоинства:
    Суцільна економія
  • Олег

Купив батькам на подарунок. Вони не хотіли "складну" електричну скороварку, то вирішив таке спробувати. Тут все максимально просто, 3 режима (звичайний без тиску, овочі, та м'ясо). Готує чудово.

Достоинства:
    Режими приготування, проста та зрозуміла річ, зручна.
    Недостатки:
    не виявив
  • Наталія

З цією скороваркою час готування зменшується удвічі, а смак страв залишається на вищому рівні. Звісно, спочатку було трохи незвично використовувати кришку для приготування під тиском, але тепер я не уявляю, як готувати без неї. Моя улюблена частина - це можливість приготування на пару. Овочі виходять такі свіжі та смачні, що це просто кулінарна казка!

Достоинства:
    Смак страв
  • Катерина О***

Готувала гуляш. Це просто казка. Закладаєш продукти та виставляєш на приготування м'яса вона готує сама та швидко. М'ясо вийшло ніжне та соковите, апетитне з чудовим ароматом. Особливо сподобалося діткам.

Достоинства:
    Зручна, вироблена з якісних матеріалів, зручна у користуванні
    Недостатки:
    не побачила, дуже зручна в коритсуванні
  • Василь В***

Це був подарунок мамі у село, щоб не стояла годинами біля плити та й за скороварку вона сама почала натякати відтоді, як почалися графіки відключень світла. Що можу додати, мама нею задоволена, а я тим паче)))

Достоинства:
    Економія часу та електрики
    Недостатки:
    Надто блискуча
  • Вікторія Ц***

Готування з цією скороваркою - одне задоволення. Вона приготує у два рази швидше, ніж звичайна каструля на плиті. Ідеальний варіант для великої сім'ї, оскільки ідеально приготує і овочі, і м'ясо. Матеріал, з якого виготовлена скороварка - якісна нержавіюча сталь, яка не міняє кольору під час готування і легка в очищенні.

• Інга Л***

Купувала батькам в село. Ця скороварка дозволяє витрачати менше часу на приготування та економить газ. Користуватись просто. Є два режими для овочів та м'яса. В інструкції все розписано. Місткість гарна, холодцю на Новий рік приготуємо на всю родину.

Достоинства:
    Економить газ та час на приготування страв
  • Віра С***

Скороварка супер! Приготувати можна швидко і якісно! Тушу м'ясо 15-20 хвилин,тає в роті. Варта уваги! Готую овочі на салати , закипіла вода, 6 хвилин і готово.

Достоинства:
    Так!
    Недостатки:
    Не знайшла.
  • Олексій Р***

Ще одна річ, що полегшує готування і робить життя простіше. В принципі говорити нема про що, поклав усі продукти в хаотичному порядку та отримав суп із 7 інгредієнтів. Вразило, як швидко вона справляється з горохом – пів години та можна робити пюре.

Достоинства:
    Швидкість готування
  • Марина

Придбала скороварку тиждень тому і вже не можу уявити життя без неї! Купувала, переживаючи, чи виправдає вона очікування. І вона їх виправдала на всі сто! Готую все швидше, аромати їжі не передати словами, а смак... Ммм, це зовсім інша історія. Кошик для приготування на пару - просто чудо! Як кажуть, здорова їжа - здорова енергія.

Достоинства:
    Виправдала всі очікування!
    • Світлана М***

Вітаю. Скажіть, будь ласка, а шум, при готуванні м'яса, не потрібно знімати?

Доброго дня, Світлана.
      Дякуємо за питання.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      У процесі приготування кришка скороварки герметично блокується і проводити додаткові маніпуляції можна лише у тому випадку, якщо зупинити цей процес та спустити пару.
      Для отримання прозорого бульйону та видалення з нього піни, перший бульйон можна злити й повторити етап приготування.
      Зверніть, будь ласка, увагу, що при приготуванні інгредієнтів, які піняться важливо дотримуватися максимального рівня закладки (максимум 1/3, або позначка MAX 1).

• Ганна П***

Я задоволена покупкою. Заявлені функції виконує. Для потенційних покупців: періодично треба чистити клапан, забруднення призводить до некоректної роботи

• Пані Н***

Все приїхало ціле та не ушкоджене
    Це ДУЖЕ зручна помічниця на кухні.
    Поклав продукти, закрив, трохи почекав та смачна їжа готова.
    Головне прочитати інструкцію

Достоинства:
    Вище описала
    Недостатки:
    Не має
  • Людмила Д***

Скороварка гарна, домашнього Петуха приготувала за 1 годину, можливо можна було і як в інструкції 40 хвилин, але перестрахувалися 1 раз). Спершу страшнувато було коли голосно випускала пар, але досконаліше ознайомившись з інструкцією зрозуміла що треба зменшити на мінімум камфорку.Поки все подобається.

Достоинства:
    Швидкість приготування, менше витрат на електроенергію так як плита індукція.
    Недостатки:
    Поки нема.
  • Ірина К***

Сподобалась, особливо стане в нагоді, якщо світло пропало. Готує швидко, та в цілом зручно користуватись.

Достоинства:
    Надійна, якісна
  • Аліна Х***

Чудова річ, дуже економить час на приготування. Наприклад, овочі для оселедці під шубою приготувала сьогодні втричі скоріше, ніж в звичайній кастрюлі. Користуватись легко, в комплекті є інструкція. Задоволена покупкою!

Достоинства:
    Швидко готує, легка у використанні
  • Лідія Ж***

Відмінна річ, що значно пришвидшує процес приготування. Проста в експлуатації, не вимагає електрики.

• Лариса Н***

Велика економія часу виходить. Готує швидше мінімум вдвічі. В експлуатації скороварка проста. В комплекті є адекватна інструкція.

Достоинства:
    Швидко готує
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Людмила Н***

Придбала для швидкого приготування овочів та м'яса. Все готується набагато швидше. Особливо сподобалось варити бульйон з домашнього півня. Доречна покупка, якщо знов вимикатимуть світло.

• Петро Ц***

Зручна, об'єм великий, користуватись просто, економить багато часу на приготування. Легко миється.

Достоинства:
    Універсальність,зручність, якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Валентина К***

Скороварка на велику родину. Економія часу дуже гарна. Ідеальна для холодцю. Корисна річ при відключеннях світла, якщо є газова плита.

Достоинства:
    Економія часу, якість
  • Сергій

Чудова скороварка, зручна, виглядає дуже якісно, готувати зручно, до цього готували на електричній вирішили спробувати на газу

Достоинства:
    Стиль, вигляд, 4літри страви до макс відмітки, хоча я думаю можна і 5 щоб не булькало до кришки
    Недостатки:
    Без таймера і не вимикає сама газ =))
    • Світлана М***

Вітаю. Якщо можливо, надайте, будь ласка, її справжні розміри: діаметр та висоту. Дякую

Доброго дня, Світлана.
      Дякуємо за звернення.
      Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
      На жаль, з технічних причин ми не мали змоги швидко відповісти Вам.
      Заміри скороварки Tefal Secure Trendy з паровим кошиком 6 л (P2580701) наступні: діаметр - 15,5 см; висота бортів без кришки - 16,5 см; висота бортів з кришкою - 17,5 см.

• Петро

Ця скороварка - мій кулінарний помічник! Зараз я готую страви вдвічі швидше, і вони виходять на умовному "супершвидкому режимі". Вперше спробував готувати під тиском - і вражений результатом. М'ясо стає таке ніжне, що тане у роті!

Достоинства:
    Готує швидко та якісно
  • Борисова

Скороварка добре виконує свої функції,користуватись просто та зрозуміло,сподобалось готувати на пару.Розміри 6л.:висота 16,5; діаметр потовщеного дна 15,5; зверху діаметр 22,2 - чудово підходить скляна кришка від сковорідки.Зразу кипʼячу воду накладаю продукти і сіль на свій смак потім закриваю кришку на замок,і жду 10-20 хв.Мʼясо прекрасне,гречка і борщ теж вийшов.Готове блюдо не зберігаю у скороварці, а перекладаю в інший посуд. Заказ відправили швидко.Нова пошта привезла безкоштовно,перевірили комплектацію все гаразд. Дякую працівникам за роботу.

Достоинства:
    Швидко готує та смачно
    Недостатки:
    Надіюсь не буде
  • Оксана Г***

Довго шукала собі скороварку на плиту, а не електричну і натрапила на сайті на цю, сподобались всі характеристики і вирішила що це саме те що мені потрібно, про що ані трохи не пожалкувала. Чудово, що підходить для всіх видів плит і спокійно можу мити її в посудомийці (крім кришки, не рекомендують). В експлуатації абсолютно проста і максимально безпечна, ще й є 2 програми для приготування. Додатковим плюсом входить паровий кошик. В ній картопля з м'ясом виходить на смак як готує моя бабуся у своїй печі.

Достоинства:
    Паровий кошик, 2 програми приготування, миється в посудомийці.
    Недостатки:
    Трошки заважка.
  • Євгенія

Вважаю що такий посуд має бути на кухні у кожної господині. Для мене вона стала незамінною при консервації, коли почала готувати тушонку за фірмовим рецептом подруги. Вже закрила 10 літрових банок, причому без проблем. Тиск скидається швидко. На черзі випробвання кошика для пароварки, до нього ще не дійшла)))

Достоинства:
    Все легко і просто
    • Александр К***

Доброго дня, Олександре.

• Діана К***

Брала на дачу, щоб не стояти біля плити годинами і при тому готувати швидко все підряд. Вже готувала плов, печеню з яловичиною, тушкувала товстолоба з овочами, робила овочеве рагу і навіть курячий бульйон варила, все супер швидко і дуже смачно, а головне з користю для здоров'я та моєї нервової системи, більше часу проводжу на свіжому повітрі у саду з родиною, а не біля плити і це великий плюс!

Достоинства:
    Швидко готує
    Недостатки:
    За місяць не знайшла