Регулярно користуюсь вже понад 9 місяців. Ножі жодного разу не точились, і станом на зараз - заточки не потребують.
Доброго дня, Костянтине.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Можливо, деяка незручність користування пов’язана з моментом звички до попередніх ножів.За результатами досліджень, більшість користувачів відзначають клинок у ножів з набору Tefal Fresh Kitchen (K122S504) міцним та якісним.
Острые, хорошие
Якість на висоті, обережно з пальцями
Обожнюю їх. Перші дні вони погано себе вели і я кілька разів порізалась. Але потім пристосувалась. Мʼясо ріжуть - супер швидко
Чудові ножі, користуюсь вже пів року, ріжуть все ще гарно. Мию у посудомийці. Зручна підставка, всі ножі зручні і корисні для різних задач. У маленького затупився кінчик з часом. Маю ще один ніж окремо, і такого набору мені цілком вистачає для готування
Доброго дня, Валерія.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
Для довготривалого використання та збереження гостроти лез ми радимо дотримуватися наступних рекомендацій:
- варто уникати використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
- механічних ушкоджень, перевантажень;
- падіння виробів;
- дефектів від перепаду температур тощо;
- професійного використання або використання в комерційних цілях;
- уникайте використання посудомийної машини та високих температур;
- при ручному очищенні важливо використовувати м’яку губку та гель для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти;
- не зберігайте ножі разом з іншим посудом.
А також, рекомендуємо леза ножів з набору Tefal Fresh Kitchen (K122S504) заточувати точилом Tefal Fresh Kitchen K2090514.
Детальніше ознайомитися з характеристиками вищезазначеного кухонного приладдя можна за наступним посиланням: ссылка
Лезо ножа для хліба слід заточувати у спеціалізованій майстерні.
Бажаємо приємного користування.
Леза - гострі, ручки - пластмасові, все разом - бюджетно виглядає, кому треба стильний варіант - дивиться по дорожче.
Добре ріжуть, всім подобається.
Хорошо режут острые. Маме нравится
Топ качество ножей просто супер!
Хорошие ножи
Все супер. Острые. Посмотрим как дальше будет. Мама довольна
Дуже хороші, Острі, зручні
Шикарний набір)
Набір купую уже другий раз, ножі гострі, хороші. За пів року користування не затупились, за свою ціну гарний варіант.
Отличные ножи
Довольна на все 200%
Хороші ножі
Хороші
Жінка задоволена, що ще коментувати
Нужі просто супер. Боявся брати бо був досвід не вдалої покупки набору ножів. Ну тут питань не маю. Дуде гострі зручні. Ну одним словом фірма. Дякую за порядність.
Хороші
Сучасний та привабливий дизайн))
Доброго дня, Денисе.
Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
Чудові гострі ножі
Класні, гарні, гострі.
Хороший комплект, якість хороша і сподобались у використані. Класно вписались в дизайн моєї кухні. Вигідна ціна за цілий комплект ще і з підставкою.
Зручні ножі, ріжуть добре і користуватись подобається. Їх якість і стильний дизайн роблять їх ідеальним доповненням до будь-якої кухні.
Давно хотіла такий набір собі. Нарешті купила. Дуже задоволена. Ножі гострі, ріжуть гарно. Завжди під рукою. Повний комплект розмірів для всіх робіт. Раджу всім.
Гарно та зручно, коли ножі в підставці. Всі в одному місці, леза захіщені. Зручно доставати та вкладати. Набір чудовий, користуватися зручно. Ножі гострі, в руці лежать добре.
Отримала в подарунок від дітей такий набір. Дуже зручно. Завжди під рукою. Повний комплект ножів для всіх робіт на кухні. Ножі якісні, гострі. Я дуже задоволена.
Отличные острые ножи
Прикольные ножи, выглядят очень достойно, легкие и очень острые, в руке не скользят...