- AI аналіз відгуків47 відгуків: 82% позитивних, 10% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гострий та зручний.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре!
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ніж. Два роки тому купила такий самий тільки з лезом 15см, і за цей час тільки добрі враження залишилися. Цей реально великий тесак.))
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстрая доставка, заказывала 10 штук, всё пришло в полном объёме, замечаний нет
- Достоинства:
- Качественно, быстро
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нож на вигляд гарний і в руці добре сидить, але головна функція нарізка та міць метала .
Тут все погано спроба перерізати рибний хребет чи курячий залишає вм'ятини на лезі...- Достоинства:
- Файно виглядає
- Недостатки:
- Сталь погана
Представник брендуДоброго дня, Олександре.
Дякуємо за покупку і зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Лезо ножа Tefal Comfort виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі 4Cr15MoVN, що гарантує його гостроту протягом тривалого часу.
Ніж з нержавіючої сталі не призначений для різання кісток, заморожених продуктів або твердих предметів. Використання ножа не за призначенням може призвести до описаної ситуації. Неправильне заточування також може послабити край леза. Якщо знімається занадто багато матеріалу або кут заточування занадто крутий, край стає більш крихким і схильним до пошкоджень. Для довготривалого та якісного використання також дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
1) уникайте використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
2) не мийте ножі гарячою водою;
3) не зберігайте ніж разом з іншим посудом.
У разі, якщо вищезазначені рекомендації були дотримані, пропонуємо Вам звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка для проведення експертизи.
- Андрей Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить непоганий ніж поки не пожав іржавіти!
- Достоинства:
- Дуже гострий
- Недостатки:
- Досить важкий, почав іржавіти на 3 день
Представник брендуДоброго дня, Андрію.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Ніж шеф-кухаря Tefal Comfort (K2213244) виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.
Описані Вами плями іржі можуть виникати при використанні води, яка містить певну кількість солей, різних домішок і дрібних частинок (частинки іржі), що і впливає на загальну картину нальоту.
Спробуйте, будь ласка, почистити ніж в домашніх умовах.
Закип'ятіть 0,5 л води, додайте 25 г лимонної кислоти та залиште ніж у цьому розчині на 15 хвилин, після чого ретельно обполосніть його під проточною водою та витріть насухо.
Якщо плями залишаться, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, у якому здійснювалася покупка.
- Колесник Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нож отличный очень острый особенно пятка
- Достоинства:
- Острота лёгкий
- Виктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шеф обалденный!
В работе очень удобны вроде всю жизнь работал с ним. (это не первый шеф которым я работаю)
Спасибо всем кто имеет отношение к появлению Шефа у меня!- Достоинства:
- Цена, Качество! Удобство!
- Недостатки:
- Не выявил.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж супер.
Зручний, гострий, якісний.
Вдала покупка.
Чохол теж буде в нагоді, тому що лезо доволі велике.- Недостатки:
- Не виявлено.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер гострий
Лезо гігантське, не очікував - ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю вже три таких ножі різного розміру, не можу натішитися. Жодної ржавчини за місяці користування не було, мабуть тому що завжди витираю їх ідеально насухо.
Гострота первинна втрачається відносно швидко, але мені здається тримається вона достатньо, щоб сказати що заточка таки якісна. Хоча для більшості моєї кулінарної рутини і поточної гостроти вистачає, і вона все ще краща ніж у всіх інших ножів якими користувався.- Достоинства:
- Дуже гострий, дуже зручний, має індивідуальний чохол.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж має зручну ручку і ідеальний розмір, ним зручно нарізати і шинкувати будь-які продукти. Сталь якісна і доволі довго залишається гострою, легко підточується. Дуже ним задоволені))
- Достоинства:
- Зручно різати, є чохол для транспортування
- Недостатки:
- Треба підточувати
- Валя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж супер дуже гострий
- Достоинства:
- Гострий
- Недостатки:
- Ще не знаю
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ніж за таку ціну. Сам маю і двом товаришам порадив вже, всі задоволені)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний, гостра заточка з заводу.
- Владимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вартість/гатунок
- Достоинства:
- Вартість/гатунок
- Недостатки:
- Невиявив
- Ася Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую Розетці за гарну роботу і оперативність!
- Достоинства:
- Крутий ніж! Тепер --мій улюблений! Гострий, великий і зручний!!!
- Недостатки:
- Користуємося декілька днів, пізніше напишу.
- Ярослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гострий ніж і зручний за рахунок чохла. З легкістю можна брати з собою у дорогу. Також хочу відмітити швидку доставку. Дякую за якісний товар та оперативність.
- Достоинства:
- Зручний у руці
- Орест Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж досить гострий і гарно ріжить. Покриття гарної якості. Зручний у руці. Дуже люблю Tefal і завжди раджу його всім своїм друзям та рідним.
- Достоинства:
- Легкий у догляді
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ножик супер!
- Достоинства:
- Гострий, зручний, гарний.
- Недостатки:
- Жодних.
- Ms.whiteОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Техніка безпеки не передбачена у виробника, край леза біля рукоятки дуже гострий, порізали всі руки за перші 10 хвилин роботи з ножем.. вдома багато ножів відомих виробників і на кожному цей край безпечний, не заточений, а тут щось пішло не так
- Достоинства:
- Дуже гострий
- Недостатки:
- Не зроблений безпечний край леза біля рукоятки, треба контролювати кожен рух бо пальці і руки порізані
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю. На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти на Ваше питання.
Ми пропонуємо Вам звернутися до магазину, де було придбано ніж, для проведення експертизи, оскільки описана Вами ситуація не характерна для ножів бренду Tefal.
- Микола В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ніж дуже гострий
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попользовался этим ножом несколько месяцев... Плохой нож. Нож из упаковки очень острый, реально как бритва. Но, этот нож быстро тупится даже при низкой интенсивности использования. На деревянной поверхности резка фруктов-овощей для готовки 1-2 раза в день и через месяц он уже тупой. Также, неудобная конфигурация ножа - он шире чем обычные ножи и острая пятка. Быстро резать им неубно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Есть
Представник брендуДоброго дня, Павло.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Перепрошуємо за затримку з відповіддю.
На жаль, з технічних причин не було можливості швидко відповісти Вам.
У кожного користувача різні вимоги до якості нарізання ножем та різний підхід до зручності його експлуатації, проте, Ваша думка важлива для нас.
Можливо, деяка незручність використання пов'язана з моментом звички до попереднього ножа та надалі користування буде комфортним.
Як правило, для опанування технікою використання новим кухонним приладдям потрібен певний час.
Лезо ножа шеф-кухаря Tefal Comfort (K2213244) виготовлене з високоякісної німецької нержавіючої сталі, що гарантує його гостроту протягом тривалого часу.
Для довготривалого та якісного використання дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
- варто уникати використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
- не мийте ножі гарячою водою;
- не зберігайте ніж разом з іншим посудом.
Сподіваємося, що надалі Ви гідно оціните всі переваги цього ножа, а користування буде максимально зручним.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну это просто бритва, а не нож. Качество отличное, заводская заточка супер, ручка удобная. Ничего не болтается, все сделано качество.
- Достоинства:
- Острый, большой, красивый, есть чехол, цена приятная.
- Недостатки:
- Их нет
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нож супер!
- Достоинства:
- Большой, острый как лезвие, в руке лежит отлично
- Недостатки:
- Их нет
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю о чём я думал когда покупал 20 сантиметровый нож, наверное берут верх инстинкы "А у меня больше". Картошку не почистишь им, конечно, но со всем остальным справляется на отлично. Рекомендую сразу же к нему покупать мусат. За 2 недели заточка немного села и с мясом не справляется как прежде, нужно править
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гострий
- Кущенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний ніж, дуже гострий, за 2 тижні не затупився, різати зручно
- Достоинства:
- Якісна сталь
- Недостатки:
- Не відбалансований
- Крамной С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший нож. Но для покупателей напишу. Нож формой и размером как на третьей картинке. 1 и 2 не соответствует
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нож хорошо режет ,но начали появляться пятна ржавчины,поэтому не советую этот нож
- Достоинства:
- Острый
- Недостатки:
- Ржавеет
Представник брендуДоброго дня, Інна.
Нам дуже шкода, що склалося таке враження.
Спробуйте, будь ласка, почистити ніж в домашніх умовах.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний ніж
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороший ніж
- Достоинства:
- гострий. зручний
- Игорь Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь таким ножом больше месяца. Сказать доволен - это ничего не сказать! Нож отличный, только не забывать мусатить и он режет отлично. Ручка не замечается, настолько удобная!! Большое спасибо!!
- Достоинства:
- отличный нож
- Недостатки:
- нет таких
- Иван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный нож. Большой. Мне не привычно работать с такими размерами. Нужно прятать от детей, т.к. очень легко можно порезаться.
- Достоинства:
- Острый
- Недостатки:
- большой. Нужно привыкать.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємно здивований:
1. Ніж дужи гарно лягає у руку
2. Дуже гарно відчувається у руці, тобто він за вагою не важкий, але ти дуже гарно відчуваєш, що тримаеш ніж а не дітячу іграшку.
3. За балансом є невеличкий скіс у сторону леза, але це не заважає.
4. Гострий, але саме так, як і інші ножі навіть за 50 грн.
5. Про те як тримае заточування поки що сказати не можу, але здасться все буде добре
6. За таку ціну дуже сильно перевищує очікування. (брав зі знижкою за 369 грн.)
7. Ну і розетка як завжди - вчора ввечері заказ, а вже сьогодні у 15-00 забрав у пункті видачі. Дуже дякую! - ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніж добрий, дуже задоволений.
- Достоинства:
- Гострий