Отзывы покупателей о Нож сантоку с чехлом Tefal Comfort 12 см (K2213644)

Код:  352023891
Оценка пользователей 4.69/5
  • AI аналіз відгуків
    85 відгуків:  позитивний (~81%), нейтральний (~6%), негативний (~13%)
    Загалом покупці дуже задоволені ножем Tefal K2213644. Відгуки відзначають гостроту, комфорт у використанні, привабливий дизайн і зручний чохол. Водночас частина користувачів скаржиться на проблеми з іржею та слідами на поверхні після миття, особливо якщо ніж залишити вологим або не протерти після посудомийної машини. Є нечисленні згадки про посередню заточку з коробки та швидке зношення гостроти. В цілому, ніж вважають якісним і зручним, хоча за стійкістю сталі є питання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Павло З***

Якісний,недорогий,зручний.

• Роман П***

Гарний ніж, але не можна ставити в посудомийну машину.
    Пісоя миття у машині плями іржі, і корозія на металі

Достоинства:
    Гострий, гарна форма, зручно користуватись
    Недостатки:
    іржавіє

Доброго дня, Романе.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Лезо ножа сантоку Tefal Comfort (K2213644) виготовлене з нержавіючої сталі 4Cr15MoVN, яка зберігає міцність і гостроту за умови правильного догляду. Згідно з рекомендаціями виробника, ніж не призначений для миття в посудомийній машині, оскільки висока температура, агресивні мийні засоби та тривала волога можуть спричиняти появу плям навіть на нержавіючій сталі.
      Для видалення таких плям можна закип’ятити 0,5 л води, додати 25 г лимонної кислоти, залишити ніж у розчині на 15 хвилин, після чого ретельно ополоснути та витерти насухо. Надалі рекомендуємо мити ніж вручну м’якою губкою з рідким мийним засобом і одразу витирати після миття — це допоможе зберегти його зовнішній вигляд і гостроту на тривалий час.

• Юрий Ф***

Понравился,удобно лежит в руке,режит хорошо.

• Михайло Д***

Даже доброй ніж

Достоинства:
    Гострий удобний
  • Макс

"My favorite"

• Юрій Г***

Дуже хороший та гострий ніж для нарізок саме те.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Дмитро Т***

Шикарний.Для риби ,для нарізання.

• Світлана Я***

Дуже гарний ніж.Рекомендую.

Достоинства:
    Гострий,рівне лезо,міцний,якісний
  • Михайло С***

Шалено гострий і зручний ніж.
    Але до використання треба звикнути)

Достоинства:
    Tefal
    Недостатки:
    раніше не користувався сантоку
  • Игорь Б***

Гарний ніж типу сантоку. Ріже чудово, є пластикові піхви в комплекті. Перше враження - дуже зручне, ухватисте руків'я. Але в реальному приготуванні страви виявилось що прокручується в руці, коли рука мокра чі в жирові

Достоинства:
    Різучий, зручне руків'я, комплектні піхви
    Недостатки:
    Вислизає в мокрій руці

Доброго дня, Ігор.
      Дякуємо, за високу оцінку якості ножа Tefal Comfort (K2213644).
      Для зручного та безпечного використання, ми рекомендуємо користуватися ножем сухими руками.
      Бажаємо приємного користування.

• Родіон О***

Цей ніж не просто так у чохлі знаходиться. тримайте його там постійно.

• Міша Г***

Хороший нош

• Руслан К***

Острый удобный в руке .

• Олег С***

Нож хороший острый

Достоинства:
    Цена
  • Світлана Б***
  • Светлана Ш***

Очень удобный

Достоинства:
    Металл крепкий
  • Тетяна Н***

Супер ніж серед тих, що купувалися

Достоинства:
    Гострий, треба бути обережним
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Наталія С***

Вважаю, що ножі в хаті мають бути максимально якісними, тому коли виникла потреба у покупці нового, одразу звернула увагу на Tefal, все ж таки фірма себе добре зарекомендувала, принаймні їхні сковорідки мені довподоби. Тепер у список фаворитів додався і ніж)

Достоинства:
    Tefal тримає марку роками
    Недостатки:
    Претензій не маю
  • Валентина Г***

Користуюсь декілька місяців, ніж гострий, зручний, все супер

Достоинства:
    Все чудово
  • Анна Ш***

Классный, удобный. Месяцев 6 вообще не натачивали. Но уже прошло месяцев 8, то натачиваем, он всеравно уже не такой как в начале был ,аж пальцы решал.

• Ольга

Подобається ніж.
    Зручно лягає в руці, при нарізанні ніде нічого не натирає, ручка приємна на дотик. Такий за розмірами купила вперше, сподобався. На кухні став головним улюбленцем

Достоинства:
    Гострий, великий
    Недостатки:
    Ще не помічено жодного недоліка
  • Христина Т***

Купувала його по акційній пропозиції заради інтересу, тепер шкодую що не купила кілька одиниць, можна було б зробити файний комплект за смішною ціною. Ножик класний, ріже чітко все підряд і без зайвих зусиль)

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Шкодую що не купила кілька штук
  • Ірина М***

Отличный нож. Хорошо сидит в руке и отменно шинкует. Я очень давольна

Достоинства:
    Удобный. Хорошо шинкует
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Вуйко І***

Погано ріже. Хіба що товтсий папір їм і різати. Прийшов з якимись подряпинами на сталевій частині тому не прийняли назад. Почав іржавіти та був викинутий.

Доброго дня, Іван.
      Дякуємо Вам за зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що вийшла подібна неприємна ситуація та склалося таке враження.
      Ми рекомендуємо перевіряти товар одразу при отриманні.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Лезо ножа сантоку Tefal Comfort (K2213644) виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі 4Cr15MoVN, що гарантує його міцність та гостроту протягом тривалого часу.
      Поява плям іржі на поверхні леза може бути спричинена очищенням ножа в посудомийній машині. Згідно з рекомендаціями на пакуванні виробника, цей ніж не можна мити в посудомийній машині.
      Сподіваємося, що з наступною покупкою Ви зможете гідно оцінити всі переваги ножа Tefal.

• Георгий

Не розумію як у такого бренда може бути подібна якість

Достоинства:
    Гострий ,ріже
    Недостатки:
    Якість сталі дуже погана ,і як взагалі може з'явитися іржа

Доброго дня, Георгію.
      Дякуємо за Вашу думку та зворотний зв’язок.
      Нам дуже шкода, що склалося таке загальне враження.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашого посуду проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Щоб видалити плями іржі, закип'ятіть, будь ласка, 0,5 л води, додайте 25 г лимонної кислоти та залиште ножа у цьому розчині на 15 хвилин, після чого ретельно обполосніть його під проточною водою та витріть насухо.
      Також, ми рекомендуємо уникати миття ножа у гарячій воді. При ручному очищенні важливо використовувати м’яку губку та гель для миття посуду, до складу якого не входять абразивні компоненти.
      Якщо не було порушень з боку експлуатації, для проведення експертизи Ви можете звернутися до магазину, в якому здійснювалася покупка.

• Сергей К***

отличный нож берите не пожалеете

Достоинства:
    супер нож
  • Оксана П***

Очень удобен в работе и бренд серьёзный.

Достоинства:
    Отличная вещь
    Недостатки:
    Пока не обнаружены.
  • Сергей Х***

Чудовий ніж

• Сергей К***

Нож просто пушка вся семья в восторге.

Достоинства:
    Режет
  • Юлия Ф***

Ніж дуже гарний. Гострий

Достоинства:
    Гострий
    Недостатки:
    Гострий
  • Назар

Якісний ніж, задоволений, використовую кожен день. Сподіваюсь, довго буде гострим

Достоинства:
    Гострий
    Недостатки:
    За таку ціну нема
  • Денис Ш***

Дуже добрий в гострий ніж .

• Руслан К***

Гарний ніж, працювати одне задоволення, легкий, гострий!!!

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки немає
  • Ірина Ш***

Мені ножі цієї серії неймовірно сподобались, збираю колекцію))). Вони зручні, гострі, якісні. Продаються разом з чохлом для зберігання, що дуже актуально якщо брати їх на пікнік або в поїздки

Достоинства:
    Зручні, доступна ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Юрій І***

Доволі невеличкий ніж, заточка посередня, але поки переточувати не буду. Хоч під вагою помідорку він не ріже - проте користуватись можна.

Ніж не японський, а з закосом, японські з вуглецевої сталі - а тут нержавійка.

Рельєф більше декоративний ніж функціональний, можливо для нарізки салатів цього й буде достатньо, а от для сиру - подивимось.

Більше можна буде сказати за кілька місяців користування.

Але наразі, для мене особисто, це ніж - котрий можна взяти на природу - той же шашлик чи барбекю. Можливо приживеться й на кухні. За свою ціну - 289 - брати можна.

• Юрій І***

Доповнення, Доволі дивне покриття - після першого ж миття під краном на поверхні розводи й плями - на інших ножах - навіть з дешевої 420-ї сталі такого немає.

Доброго дня, Юрію.
      Дякуємо за покупку та зворотний зв’язок.
      На поверхні нержавіючої сталі, особливо нової, після першого використання можуть утворюватися райдужні плями. Переживати не варто, вони легко видаляються розчином столового оцту або лимонної кислоти.
      Для уникнення проявів плям надалі ми рекомендуємо витирати ножа насухо після кожного миття.
      Бажаємо приємного користування.

• Діана К***

Дуже сподобався !

Достоинства:
    Гострий