Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Нож для нарезания Tefal Ice Force 20 см (K2320714)

Оценка пользователей 4.85/5
на основе 21 отзыв
  • Вячеслав Р***

Побачив акцію і вирішив купити знову такий ніж. У 2022 вже купував його на подарунок. Гарна якість. Будьте обережні - дуже гострий

Достоинства:
    Не дорогий, дуже гострий.
  • Кирило К***

дійсно гострий, найгостріший за всі інші ножі на кухні, приємно куховарити таким, але на вигляд як дешевий ніж за пару гривень з базару)

Достоинства:
    гострий
    Недостатки:
    вигляд

Доброго дня, Кирило.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Ніж Tefal Ice Force 20 см (K2320714) виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі та проходить спеціальну кріогенну обробку леза за технологією Ice Force, що сприяє тривалому збереженню гостроти та надійності в щоденному використанні.
      За умови правильного догляду та дотримання рекомендацій з експлуатації ніж довго зберігатиме гостроту леза та радуватиме Вас комфортом у щоденному використанні.

• Михайло Б***

Чудово!!!

• Сергій Р***

Ніж шикарний.

• Дмитрий М***

Шикарный тесак! Главное,пальцы не отрезать)

• Сергей

Нож неплохой, острый, но лезвие на острие хрупкое и гибкое, если резать курицу с костями кромка лезвия будет изгибаться и при выравнивании может отколоться.

Достоинства:
    Держит заточку.
    Недостатки:
    Резать только мягкие продукты.

Доброго дня, Сергію.
      Дякуємо за звернення.
      Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
      Ніж Tefal Ice Force 20 см (K2320714) призначений для нарізання різноманітних продуктів, таких як риба, овочі, фрукти, м'ясо без кісток. Лезо ножа виготовлене з високоякісної німецької нержавіючої сталі, що гарантує його гостроту протягом тривалого часу й забезпечує точний та легкий зріз. Для обробки кісток рекомендується використовувати спеціалізовані ножі, які мають іншу конструкцію леза та здатні витримати навантаження при розрізанні кісток.

Для довготривалого та якісного використання дотримуйтеся, будь ласка, наступних рекомендацій:
      - варто уникати використання керамічних та скляних дощок для нарізання;
      - не мийте ніж гарячою водою;
      - не зберігайте ніж разом з іншим посудом.
      Бажаємо приємного користування.

• Сергей

Очень острый, страдают пальцы:)

• Лазарєв С***

Пройшов приблизно рік з того моменту як у нашій родині з'явився цей ніж і всім він зайшов з першого ж дня, бо постійно брудний у той момент, коли тобі треба нарізати ковбаси з сиром на буреброди, чи просто відрізати ломтик лимона для чаю. Старі ножі стоять на підставці і припадають пилюкою, а цей завжди в дії. Будемо змінювати їх на Tefal)))

Достоинства:
    Сподобався всім, будемо брати іще
    Недостатки:
    За рік не знайшли, хіба що мити постійно доводиться за кимось
  • Панченко Т***

Якось у мене з ножами не задалося, скільки б я їх не купувала, все не то, а тут таки нарешті пощастило. В обробці м'яса і нарізці чогось твердого просто ідеальний, особливо якщо йде мова про помідори не дивлячись на їх сорт. Тепер він мій улюбленець на кухні. Дизайн доречі теж заслуговує на похвалу!

• Єва

Брала так сказати на пробу, ніж сподобався, ріже як по маслу. В руці тримати зручно, вигляд суперовий. Тепер замовлятиму ще кілька ножів з цієї колекції і буде у мене свій власний набір.

Достоинства:
    Якісна сталь, зручна ручка, гарний дизайн, можна купувати окремо
    Недостатки:
    Якісна сталь, зручна ручка, гарний дизайн, можна купувати окремо
  • Мурашник В***

Ніж практичний. Ріжу ним все підряд, причому точити ще не доводилося. На днях розрізав заморожену рибу, і її він взяв без проблем. Зелень для салату дрібнить чітко, те саме можу сказати й про м'ясо. Всім його рекомендую, він вартий уваги:)

• Владислав Д***

Це дуже хороший і якісний ножик, мабуть кращий із тих що в мене були, його не треба часто заточувати, ріже будь-які продукти ідеально. Покупкою більші ніж задоволений.

Достоинства:
    Міцний і дуже гострий
  • Олександр

Давно користуюсь технікою тефаль, але перший раз розчарований. Лезо прийшло з недоліками.

Недостатки:
    Прийшло з плямою на лезі біля ручки.

Доброго дня, Олександр.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Дійсно шкода, що сталася така неприємна ситуація з Вашим замовленням.
      Ми рекомендуємо оглядати товар одразу при отриманні.
      Для отримання детальної інформації щодо обміну товару неналежної якості, Ви можете звернутися до чат-бота інтернет-магазина Rozetka у розділі "Зв’язатися з нами".

• Оксана

За його допомогою нарізати овочі та м'ясо стало легко та швидко. Високоякісний з нержавіючої сталі, відповідає заявленим характеристикам.

Достоинства:
    Лезо зі сталі, дуже гостре. Потрібно бути дуже обережним
    Недостатки:
    не знайшла
  • Іван

Недавно я купив цей кухонний ніж, і я задоволений своїм вибором. Фабричне заточення виявилося досить якісним - ніж гострий і добре ріже. Розмір ідеально підходить для щоденного використання, а його ручка зручно лежить у руці.

Достоинства:
    Якісне лезо
    Недостатки:
    незнайшов
  • Петро

Взагалі не жалкую що купив цей ніж!
    Я отримав дуже якісний та гострий кухонний інструмент. Він дуже ефективно нарізає, а ще і має стильний зовнішній вигляд

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    не помітив
  • Олександр

Це відмінний вибір для будь-якой кухні! З його гострим лезом та зручною рукояткою різання стає простим і ефективним. Він додає зручності та швидкості в кулінарному процесі.

Достоинства:
    Гострий та зручний
  • Світлана

Очарована якістю та ефективністю ножа!
    Ніж дуже зручно лежить у руці, а його лезо легко ріже навіть найтвердіші продукти.

Достоинства:
    Якість сталі
  • Владислав З***

Купував на подарунок мамі 2 роки назад. Вона ним задоволена , гострий , і добре ріже . Ось тільки місяць назад вперше заточив камнем )

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість , довговічність
    Недостатки:
    Немає?
  • Лілія М***

Зручно тримати у руці, не важкий для жіночої руки, дуже гострий

Достоинства:
    Зручний для будь-якого нарізання
    Недостатки:
    не знайшла
  • Тимур А***
    Продавец: Rozetka

Класний ніж, довго залишається гострим. Буду брати ще два ножі цієї ж колекції!

Достоинства:
    Довгого залишається гострим
    Недостатки:
    В перший же день порізав палець