Отзывы покупателей о Виски Tenjaku Pure Malt 0.7 л 43% (4582410708449)
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Реально дуже спіртуозний, можливо з колою і піде навіть Bell's з супермаркету кращий. Не вдався він у виробника. Одна зірочка за прикольну пляшку, доречі корок пластик.
- Достоинства:
- Реально немає
- Недостатки:
- Саме існування цього продукту
- Осипов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Перед цим смакував трирічний, дуже сподобалося. Очікування були,що цей має бути ВАУ. Але смак мене розчарував. Спиртуозний. Смак мені не сподобався. Таке моє враження.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Спиртуозний. Смак дріжджового самогону.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Смачний, вартий своїх грошей по знижці :)
- Серьожа Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Просто топчік !!! Якщо в компанії є дівчата це саме то , м'ягкій солодкуватий. Післясмак джу скромне ,
- Достоинства:
- Смак м'ягкій та легкій
- Недостатки:
- Трошки дороговато
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Це не віскі, це якась бадяга, вонь страшна, переважає один запах, запах самогону чи бражки.
- Недостатки:
- Запах самогону
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Почитавши відгуки, досить суперечливі, вирішив купити.
Коштував в чистому вигляді. Як на мене- непогано. Не найкраще що було. Міцність не відчувається. Найбільш цікавий смак після 15 хвилин у бокалі. Спочатку дещо різкий. Мені трохи нагадало Ірландію. Чи куплю ще раз - навряд. Віскі не вразив, але й не відвернув.- Денис М***
Повністю погоджуюсь під описом. Аромат- приємний та насичений. Жадав більш м'якішого смаку... нагадує віскі Moon Harbour: важкі ноти "деревини, землі" Чи куплю ще раз - ні. Можливо, це його особливість.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Ніколи не думав що більш витриманий віскі виявиться набагато гіршим за менш витриманий. До цього брав 3х річний віскарь цієї марки. Все було +- добре, середнячок.
Але оцей віскі та щей за поточний ціник точно не вартий уваги. Годиться тільки на мій смак для коктейлів. Добре що я брав його по дуже гарній акції, менше за 1к грн.
Переваг по суті я не помітив, єдине шо можу сказати що він дійсно м'який.
Але недоліків як на мене багато, це і не виражений смак і абсолютно не зрозумілий аромат (просто запах алкоголю без будь чого приємного). В описі до речі до віскі дійсно написано що він м'який і все, тобто без подробиць, тож поставив 3 зірочки за чесність.
Звісно можливо я занадто розбещений хорошим шотланьским та ірланським віскі, але я впевнений в тому що напій має мати свою індивідуальність. Тут її немає.
Дегустував по всім правилам вживання віскі (тобто чистим, не розбавленийм, за правильної температури, давав подихати, навіть куштував після декількох тижнів після того як відкрив пляшку). Не зміг себе змусити випити пляшку чистим напоєм тож мішав далі з соками, колою та тд.
Всім хто не любить солодкаві віскі - це точно не ваш вибір бо він солодкий.- Достоинства:
- Годиться для невибагливих коктейлів
- Недостатки:
- Смак не виражений\незрозумілий, аромат так само
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Норм, але без акції не купив би. За такі гроші є купа кращих віскарів. Чисто спробувати - можна…
- Євген Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
не понравился, цена завышена для такого виски
- Достоинства:
- не знаю
- Недостатки:
- вкус, качество
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Може бути… але своїх грошей не вартує. Добре що по акції брав. П‘ється добре, але досить міцний. Старий добрий Чівас - це лайтік в порівнянні з цим) кожному своє… японцям суші, а віскі залиште для королівських країн)
- Достоинства:
- Я мав спробувати японця))
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Рекомендую, брали на свято, дуже гарний смак.
- Достоинства:
- Скидка, смак
- Недостатки:
- Ціна без скидки дорого
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Напій явно потребує аерації - одразу після відкоркування пляшки аромат (в цьому випадку швидше запах) тяжкий, чітко виражений зерновий (спиртово-самогонний), через який ледь проступає щось квітково-трав'янисте. Трохи згодом, хвилин за 5, з'являються ознаки витримки в бурбонних діжках (яскраво виражені дюшес та лакофарбові мотиви) і можливо трохи м'яти, зернова тема відходить на другий план і потім майже зникає.
На смак сухий, відносно щільний, є трохи лісопилки (дерев'яна тирса), є трохи і спиртово-зерноваої теми. Післясмак середньої тривалості, перець та карамель дюшес.
Придбання можу рекомендувати тільки в разі неймовірної цікавості і за скаженої знижки (доларів за 20); якщо є бажання познайомитись саме з Tenjaku, краще взяти звичайний трирічний (той що з білою етикеткою) - він щонайменше приємніший, а можливо навіть і цікавіший, проте теж абсолютно не видатний.- Микола Т***
повернувся до цього зразка за кілька тижнів, після взаємодії з киснем в пляшці сивушність майже відійшла, стали більш виразні медові ноти, трохи бензинових напівтонів. але в цілому оцінка та сама, "три з мінусом"
- Ярослав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За акційною ціною до 20дол. ще можна взяти, повну ціну не вартує. М'який, не спиртозний, все. Органолептичні показники слабко виражені. До плюсів, якщо полюбляєте хизуватись баром, то буде виглядати не погано.
- Достоинства:
- М'який, не спиртозний. Якщо полюбляєте хизуватись баром, то буде виглядати не погано.
- Недостатки:
- Повну ціну не вартує. Органолептичні показники слабко виражені.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
По акции норм, а за полную стоимость - разочарование.
- Достоинства:
- Мягкий, спиртуозности нет.
- Недостатки:
- Слабый: вкус, ароматика, послевкусие.
- Х. І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Хороший віскі
- Достоинства:
- Хороший віскі
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Этот виски очень переоценен. Впрочем как и весь Алкоголь из Японии ( не смотря на то что это солод я скажу честно. Больше его не возьму, хотя я уважаю японский виски. Мне Сантори Какубин намного больше нравится. Хотя это бленд и весьма молодой. А уж какуси и говорить нечего. В общем по акции можно взять но не более...(
- Достоинства:
- Солод
- Недостатки:
- Спиртуозность, цена
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Хороший виски по разумной цене по акции
- Достоинства:
- Япония
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Наверное для меня самый корректным будет - оптимальный. Хороший виски для поседелок со старыми друзьями, когда вы обсуждаете свою жизнь/происшествия, а не виски. Также хороший виски на подарок для человека, который не употребляет регулярно. Мягкий, питкий, не навязчивый, фруктовый, а не стандартно ванильный. Просто оптимальный, если брать по скидке.
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Виски понравилось. Для Японии очень необычно, но достойно!
- Достоинства:
- Приятное послевкусие, насыщенный аромат
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Неплохой виски, по акции стоит брать. Напоминает Glen Grant 5 лет, но меньше сладости и присутствует легкий дым.
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Первое впечатление расстроило. Пытался распробовать, но вкуса и аромата нормального виски, подобного другим представителям этой ценовой категории здесь нет. Запах и вкус сивухи и самогонки. Не понятно, как виски с выдержкой 8 лет в бочках из-под бурбона (как заявлено в характеристиках) может быть на вкус как Bells и прочее. Своих денег не стоит.
- Недостатки:
- Несоответствие цены/качества, своих денег не стоит
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
ЯПОНСКИЙ виски--лучший!!! Спасибо за быструю доставку!
- Достоинства:
- Качественно, вкусно ,хорошая цена и бесплатно доставили
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Однозначно варто брати, доки акційна ціна, віскі справді того вартує - м'яке, відчувається витримка більше 5 років. Приємно смакує і відчутно зігріває.
- Достоинства:
- М'яке, відчувається витримка більше 5 років
- Василий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Если представить Джонни волкер зелёный без дыма- оно. За приятные деньги вкус лучше многих 12 леток из Шотландии.
- Достоинства:
- Хороший виски. Вкусный, питкий, мягкий.
- АндрійПродавец: Rozetka. Объем: 0.5
Дуже молодий спиртуозний віскі
- Лукашевич А***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Не сподобався. Взагалі
- Артем Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Міцний віскі, взагалі нічого особливого ціна значно завищена. В такій категорії є значно ароматніші напої
- Достоинства:
- Хороше самопочуття на ранок
- Ігор К***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Цікавий смак, при чому ті 3 відсотки до сорока додають родзинки цьому напою.
- Андрей М***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Виски очень среднего уровня! Согласен с теми кто считает его переоценённым...можно найти кучу аналогов и за цену не более чем 20 баксов! А вообще дело вкуса...если кому-то нравится при каждом употреблении испытывать "лакокрасочный" удар в носоглотке...то это как раз для вас!
- Достоинства:
- Не нашёл...
- Недостатки:
- Слишком переоценён...
- Євгеній З***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відмінний віскі на свою ціну (особливо акційну)
- Достоинства:
- Спиртуозність майже не відчувається, фрутовий аромат та післясмак
- игорь Ф***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Шотландией не пахнет и не на вкус и не на запах, химерная дымность. Какой то бленд не молт. Чистая попса, плоский, не интересный. До 400грн, не более.
- Бурак С***
Так це і не Шотландія. Це Японське віскі
- Петр Г***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Сбалансированный напиток, мягкий, не уверен, чо любители шотландцев оценят - хотя надо пробовать. А вот для любителей мягкого виски будет приятное открытие = кто не пробовал
- Сергей К***
Здравствуйте, при покупке он был в картонной упаковке?
- Брыкля В***
Сергей Конотоп - без упаковки подарочной
- Дмитрий Л***Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Для тех, кто любит ирландцев - этот еще мягче (как по мне) не смотря на 43 процента. Никогда не думал. что японцы могут сделать классный виски
- ОрестПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Підкажіть чи в коробці бутилка.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Оресте! Віскі поставляється в коробочному пакуванні.