Отзывы покупателей о Кружка стеклянная Tescoma Crema 400 мл (306270t)

Код:  336220624
Оценка пользователей 3.83/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов в наборе: 1. Основной цвет: Прозрачный. Объем: 400

Чудовий кухоль.Товсте скло.Але через 11 місяців використання,при заварюванні кави,просто лопнуло скло.При цьому,вода не вилилися.А коли піднімав кухоль,рідина вилилися на столешню.Думайте самі.

Доброго дня!
      Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
      Нам прикро, що сталася така ситуація. Кухоль виготовлений із міцного скла та призначений для гарячих і холодних напоїв, а також підходить для використання в мікрохвильовій печі, холодильнику та посудомийній машині.

Водночас навіть якісне скло може бути чутливим до різких перепадів температур або мікропошкоджень, які інколи виникають під час експлуатації (наприклад, після випадкового удару) і можуть бути непомітними зовні. У таких випадках скло може тріснути під час нагрівання.
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — для нас важливо знати досвід наших клієнтів.

• Олександр

Щодо клейкої етикетки - бумагу зняв під гарячою водою. А клей, що залишився, ватним тампоном зі спиртом

Достоинства:
    Гарна чашка, не дорого
  • Ольга О***

Нам кухоль сподобався. Має ледве помітний ліловий відтінок. Наліпки зняли без проблем, у нас їх було три штуки. Сьогодні кухоль впав, але не побився.

Достоинства:
    Гарний, міцний кухоль.
    Недостатки:
    Маленька цяточка в склі.
  • Валентин И***

Это ж каким умным нужно быть человеком что бы на прозрачную чашку клеить этикетки со всех сторон, а теперь нужно тратить на это время и убирать, после того как их размочил приключения не заканчиваются. Клей какой-то особенный, он останется и в этом месте чашка стает матовой…

• Вадим

Велика, важка, дуже товсте скло, береш в руку і відчувається якісний товар.

Недостатки:
    Наклейка, яку важко віддерти
  • Наталія

Скло якісне, грубе, ручка зручна.
    Дно не стійке.

Достоинства:
    Якісна продукція
    Недостатки:
    Дно не стійке

Доброго дня, Наталія!
      Дякуємо за Ваш відгук та об'єктивну оцінку.
      Впевнені, що продукція від Tescoma принесе затишок та комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних та вдалих Вам покупок.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: EPgroup. Объем: 400

В чашке 400 мл - это по самый верх. Реально меньше.

Но сам материал - стекло - просто супер. Упала со стола на пол - плитку - и НИЧЕГО)))

Достоинства:
    Крепкая