Отзывы покупателей о Виски The Deacon 0.7 л 40% в подарочной упаковке (0813497003047L)
- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Товар відповідає опису, швидка доставка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна упаковка. У роздрібних мережах не бачила даний товар в упаковці
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Якщо висловлюватися м'яко, то якісь "дивні" люди наставили низьких оцінок цьому чудовому віскі. Проблема в тому, що "дивних" людей більше, ніж адекватних, тому їх оцінки спотворюють реальну картину.
Цей віскі для поціновувачів димних та торф'яних ароматів/смаків. В ньому відчувається і дим, і торф. Смак приємний і є приємний посмак, але він тримається не дуже довго. Якщо порівнювати його з тим віскі, що я куштував, то він найближчий до Connemara.- Достоинства:
- Смак та посмак.
- Недостатки:
- Нема.
- Тетяна М***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Найгірше віскі що я пила в житті, виплюнула , після присмак запамʼятала на все життя. Пила багато дорогих і дешевих але це найгірше . Це дійсно на любителя.
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брали на подарок, и это того стоит! Бутылка и коробка очень дорого выглядит. Вкус не скажу, так как ещё не пробовали.
- Достоинства:
- Очень красивый и солидный подарок.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже специфічний напій. На запах, як мазь Вишневського в перемішку з дегтярним милом. На присмак як використані медицинські бінти
Але він все одно знайшов поціновувачів і був випитий. Не моє однозначно- Василенко Т***
Это дымный торфяной виски , он и должен быть таким . Типа шпалой с креозотом закусить . Я люблю
- Антон П***
Якщо ви не розуміли що купували, навіщо писати відгук? Адже ви вводите людей в оману
- Шевченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Прикольний, непоганий. гроші - за пакування, брав на знижці і то ціна завищена
- Достоинства:
- Димний, ароматний, міцний. Пакування стильне і прикольне.
- Недостатки:
- завищена ціна.
- Шевчук М***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Найсмачніший віскі в світі.
- Достоинства:
- Відмінний пристрій
- Андрій Н***
Що значить відмінний пристрій?
- Андрій Г***
Мабуть,переклав як-небудь,тому й "пристрій" :))
- Іван Ш***
Напевно, з початку було "отличная штука"