- ДмитроПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відмінний варіант односолодового напою! П'ється легко, міцності напою не відчувається, залишає приємний післясмак, на кшталт чорносливу. Нам сподобалося
- Достоинства:
- Смак, міцність
- Недостатки:
- Ціна ;)
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Досить нетиповий напій як на "ірландця", який ми звикли асоціювати з мас-сейловими бушмілзом, джемесоном та таламором. Одразу зауважу, що і міцність є нетиповою - 44.3 градуси.
Отже, в ароматі - яскраво виражені перестиглі фрукти, вишневий компот, можливо підгниваюча груша або фрукти, що вже забродили, потім щось схоже на чорний шоколад. Спиртуозність досить відчутна, завершується ментольними нотами (швидше за все результат базової витримки в бурбонних діжках), на фініші є трохи трав'янистості / мінеральності. Профіль аромату взагалі вкрай близький до The Busker Triple Cask, на мою приватну думку - обидва сорти довитримуються в діжках одного й того ж походження (швидше за все, хересні діжки).
На смак солодко-кислуватий, трохи в'яжучий, у післясмаку волоський горіх, дерево, спеції (міцність напою теж доволі відчутна), післясмак середньої тривалості.
В цілому - відносно цікаво, як напій на раз, і вплив міцності на органолептичні показники досить неоднозначний, я б не сказав, що це м'який напій. Як на мене - знайомство з дистилерією краще почати із згаданого Triple Cask, ціна якого трохи нижча, а профіль дуже подібний.- Микола Т***
PS брати його за звичайною ціною я точно не раджу, за акційною (на сьогодні це 999 грн проти 1488) - див вище)
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
З цим віскі я заплутався в своїх смакових відчуттях. Спочатку відчувається градус, занадто я б сказав. Потім якісь копчені фрукти. В кінці післясмак схожий на торф, взагалі недоречний. Не впевнений, що братиму ще раз.
- Эмилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дорого для него. Очень резкий, крепость ощущается на все 100, в ценовой политике лучше взять Irishman
- Достоинства:
- Односолодовый
- Недостатки:
- Крепость, цена
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Не пробуйте, не достоин Вашего внимания