- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Віскі непоганий, для тих хто любить димники і торф, можливо і варто спробувати, але мені не вистачило води «густоти» і міцності, також відчувалося трохи спирту і сивушності, особливо в ароматі, в смаку його не було. Пляшка незвична, гарна, але горло не дуже зручне для наливання. За 1450 грн є варіанти цікавіші, особисто наша думка з друзями, купуємо регулярно щось нове для дегустації. Що цікавіше по такому ж бюджету, це Aerstone land cask(чорний), Jura 10, Finlaggan, caisteal chamuis.
- Достоинства:
- Симпатична бутилка, смак непоганий
- Недостатки:
- Ціна явно завищена, не зручне горло пляшка, за такі гроші очікувалося більше аромату
- АндрійПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ригав більше чим бачив, випив грам 100 потолок
- Недостатки:
- Запах паленої гуми
- Алёна Ш***
Аналогично было
- АллаПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замовляла ще 26 березня. Сповіщення було, що отримаю 27, тому, власне, і замовила. І почалося... Із 27 перенесли на 28, з 28 - на 29, з 29 на 30 і сьогодні знову перенесли на 31. Ніхто не телефонує, а просто читаю повідомлення про перенесення дати отримання у додатку. Буду відмовлятися. А це мав бути подарунок на 30.03.
Одна зірочка не товару, а магазину.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не дочекалася((
- Юрий З***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Просто супер!!!!!Віскі бомба!!!чудовий торф'яний присмак для гарного проведеного часу ....
Шкода, що не безкоштовно !- Недостатки:
- Денис Б***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Мені цій віскі сподобався. Звісно є і краще за нього, але поціновувачам димного та торф'яного аромату варто звернути на цього увагу. На мій погляд він доволі схожий на Connemara.
- Достоинства:
- Смак та післясмак. Цікава пляшка.
- Недостатки:
- Нема.
- АнжелікаПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарна Пляшка)
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Чоловікові не сподобалася спиртовий
- Микола Я***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Спирт, відчутно як тільки відкрив пляшку, вилик вміст, залишив пляшку
- Євген Щ***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Відмінний віскі. Багатий, димний, приємний аромат та м'який смак.
- Достоинства:
- Багатий димний аромат, м'який смак