- AI аналіз відгуків40 відгуків: позитивний: 55%, нейтральний: 10%, негативний: 35%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смак нормальний. Але загальне враження- "ну таке", ціна за плитку шоколаду..ну спробувати треба. Я не кажу що вона не смачна, але дорого.
- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не куштувала оригінал, але ця смачна. Плитка маленька, але товста, і має багато начинки. Молочний шоколад на смак як молочний шоколад, не найдешевший, солоденький. Начинка має натуральний фісташковий смак, вона приємно солона. Якщо очікуєте солодку фісташку як в морозиві, то ні, це не воно. Присмак халви не відчуваю, але текстура її нагадує
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколад хороший. Не лучший, но соответствует своей цене
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний,в міру солодкий,хрусткий. Рекомендую. І ціна приємна, як до дубайського шоколаду
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Виявлено маленький розмір шоколадки
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую не перший раз. Мені подобається незвичайний смак, хоч я і не фанатка фісташки.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- швидко закінчується
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколад цікавий, щоправда іншого «дубайського» не куштувала, тож порівняти нема з чим. Сподобалася несолодка хрустка начинка, сам молочний шоколад також смачний
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ. Дуже смачний та багато начинки.
- Софія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На мій смак вартує своїх грошей, а ось діти нічого особливого не помітили. Собі буду купувати ще)
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний шоколад. Брала на подарунок мамі - сподобався.
- Достоинства:
- Зручна упаковка
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно! Трішки не такий як елітний за 600, але на свою ціну дуже смачно!
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оригінальний смак
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачно!!! Насичений смак, якість на рівні, буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Якість, смак
- Недостатки:
- Дорогувато
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачна шоколадка. Вартує своїх коштів. Буду замовляти ще
- ВладПродавец: Rozetka
Дуже смачна ціна ще й на знижці вартую всім скоштувати!
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколадка смачна, буду купувати ще
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніжний, натуральний шоколад
- Достоинства:
- Смачний
- Федір К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий шоколад, але начінкою наповнено не повністю, є пустоти в середині. Також хотілося б щоб начінка була не такою рідкою і додати більше кадаіфі
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як подарунок, спробувати на один раз то піде, молочний шоколад Тома то любов він тут все і порішав.
- Достоинства:
- Смачнючий шоколад
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей шоколад суттєво дешевший за розрекламований дубайський, але водночас має цікаву та смачнішу начинку. Виглядає апетитно, хоча все одно ціна завищена. Маркетинг працює, але принаймні тут хоч щось відповідає очікуванням.
- Достоинства:
- Цікавий смак
- Недостатки:
- Дорогий
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачна, нам зашла на всі 100%. Хоча затовстий шоколад знизу трохи псує смак. Дорогувато за таку манюню, але спробувати варто.
Питання до упаковки - так і приїхала як на фото, міг відкрити хто завгодно, вона може порватись/ забруднитися. ви за такі кошти не можете її обгортали хоча б просто у звичайний цупкий папір? за це і зірку зняла, і замовляти через це більше так не буду- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
- Упаковка
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний но смак халви є
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно, але трохи забагато солі як на мене, це все ж солодощі, але в якийсь момент сіль прям домінує)
- Достоинства:
- Смачно, гарний шоколад, приємна текстура і післясмак фісташки.
- Недостатки:
- Трохи перебір по солі
- Маргарита Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наліпили товарний штрих-код на лицьову сторону упаковки шоколаду. Товарного вигляду - немає. Поточнила у фахівця на касі, це Розетки маркування чи від виробника, сказав, що це товарна позначка саме Розетки. Тож, справа випадку.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
сподобалась, смачна
- Недостатки:
- ціна
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний,якічний
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачна шоколадка, тягуча. Розмір з долонь. Хотілось би дешевше.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Молочний шоколад смачний, в середині хрустка, трішки віддає халвою, в загальному нічого особливого
- Лидия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам шоколад хороший і смачний, але начинка зовсім не сподобалась (не солодка, солонувата, сухувата та схожа на халву)
Вдруге замовляти не хочеться.- Достоинства:
- Шоколад
- Недостатки:
- Начинка не сподобалась
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шоколад дуже сподобався, він такий солодкий трішки схожий на шоколад ( дід морозі шоколадних )
А от сама фісташкова паста дуже гірка як для мене
Катаїфі дуже хрустке, смачне ( але сама пасти все портить смак)- Достоинства:
- Дуже смачний шоколад
- Недостатки:
- Паста як для мене гірка
- Валерий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
по вкусу на 99.99% не отличается от оригинально дубайского шоколада, только в 2 раза дешевле. но все равно оверпрайснутая ненужная вещь. с целью попробовать один раз - да, обязательно попробовать. вместо оригинала, т.к. нет смысла переплачивать.
- Достоинства:
- идентичная копия Fix Chocolate
- Недостатки:
- цена
- Настя Д***
я, яка замовила 1 кг цього шоколаду
- Єва П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
шоколад вкусный а вот начинка соленная не очень
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
шоколадка смачна, рекомендую, але приїхала в забрудненій упаковці і затримали доставку
- АлинаПродавец: Rozetka
я пробовала разные вариации дубайского шоко и этот не очень. начинка вообще не такая и больше похожа на халву
- Достоинства:
- сам шоколад хороший
- Недостатки:
- начинка
- Ліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально , але більше схоже на халву
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікаво було спробувати цю шоколадку, але по смаку розчарування. Начинки багато, але вона гірка і дуууже жирна по смаку, наче суцільний смалець їси, шоколад взагалі не перебиває і не дає солодкості, немає балансу.
Пробувала інші схожі шоколадки в стилі "дубайської", вони були смачні, але ця від Тома мені не зайшла. Купувала по знижці.- Недостатки:
- Гірка і жирна начинка