Отзывы покупателей о Бренди Torres 10 лет выдержки 0.7 л 38% (8410113000071)
- AI аналіз відгуків86 відгуків: позитивний – 75%, нейтральний – 15%, негативний – 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав на пошук напію під вишукані сигари (класу місце № 1-2 за рейтингом СА, тощо). Опис зацікавив, хоча побачивши акцію на філіпинський ром, пожалів за вибір. Спиртуозність є, хоча невелика. Порівняно з бренді вірменським 10 років, Торес мабуть приємніше. Але також залишає щиплючий смак на язиці. Але нема хвойних відтінків і це вже плюс. Смак доволі різкий, округлості вишуканих коньяків не має, але і ціну має у рази меншу. Фруктів у смаку нема, ну може десь післясмак нагадує дуже далеко чорнослив.
Нажаль під жодну вишукану сигару я його не стану використовувати ні як акомпанемент, ні як сигару до напію. Може під дешеву мадуру піде типу Flor de Oliva, Factory smokes тощо.
Мінус що доведеться додатково брати ром, бо з Tanduay Spiced Rum вишукані сигари дуже добре паруються)))- Достоинства:
- не побачив
- Недостатки:
- стійкий запах ефірно-альдегідної фракції як нал'єш у бокал, треба мінімум 10-15 хвилин щоб випарувався
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Я отримав посилку на новій пошті 9 лютого 2026р., вага здалась мені малою, коли відкрили коробку - пляшка виявилась розбита. Ззовні все ціле, але всередині лишився тільки запах, тобто бренді встигло витекти через упаковку. На пошті створили заявку в понеділок, сказали протягом години гроші повернуть, але в середу прийшла СМС, щоб я звернувся в Розетку для вирішення питання. Оператор пообіцяла, що невдовзі також розглянуть мою заявку. Вже другу неділю тиша. Я помилився, що зробив предоплату, виходить в розбитій посилці моя вина і компенсації не буде...
- Сергій М***
Дякую Rozetka за позитивне вирішення мого питання. Сьогодні отримав гроші за товар. А я вже і не сподівався)
- Вікторія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Чудовий бренді
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Хороший качественный товар. И очень удобно то, что есть бесплатная доставка.
- Достоинства:
- Купил то, что хотел.
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Родіон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
На тверду 4 з . Хороший, приємний, якісний напій
- Достоинства:
- Смак, аромат
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Не очікував, що бренді може бути таким легким та приємним на смак. Випили із задоволенням, тому відтепер відкрив для себе ще один чудовий варіант алкоголю!
- Достоинства:
- м'який смак та аромат
- Недостатки:
- не виявив
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замечательный бренди!
- Достоинства:
- Вкус, аромат, ценп
- Недостатки:
- Неудобная бутылка
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Замовив, швидко отримав
- ЕдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Приємний на смак, гарний бурштиновий колір, пив багато разів, кращий аніж деякі брендовані дорогі коньяки.
- Достоинства:
- Приємний
- вікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Все супер
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Брав перший раз на день народження. Без запаху спиртуозності, смачний, легко п'ється, всім сподобалось, тож рекомендую.
- Достоинства:
- Смак, запах, ціна
- Георгій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Добрий бренді. Перший раз купив навмання, а потім вже цілеспрямовано - на святкування якісь. Цікава технологія витримки.
- Достоинства:
- Оригінальний смак.
- Недостатки:
- Нема.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
За свої гроші гарний продукт
- Достоинства:
- Непоганий смак і аромат. Відчувається ваніль
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
и где шоколад о котором все блогеры рассказывают, четко слышно именно винный привкус... или паль....или блоегры трепачи.....
- Достоинства:
- мягкость
- Недостатки:
- горькоий
- Вадим М***
або не всі знають, що ви маєте за шоколад
- Юрий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
- Виталий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Гарний бренді за свої кошти.
Вперше спробував бренді витриманий за технологією солєра. Йому потрібно десь хилин 10 щоб розкрити аромат. Смак дуже рівний без визначних піків.
Особисте враження 7\10 ! Не вау але дуже приемно, виправдовує своїх грошей- Достоинства:
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Проверенный вариант
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Супер. Качество и цена на высоте
- Достоинства:
- Качество и цена радует
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Краще бренді, що я пив. Пив поки не багато(, але це дійсно смачне, чистим не пив, розмішував із др.пепером та колою без цукру, дуже смачно)
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Покупала на подарок.человек оценил и более того купил ещё одну))
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Бомба
- Достоинства:
- Вкус,раскритие,букет
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Обирала по пляшці. Але задоволена якістю.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не помітила
- Роксолана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Якість товару погана , від напою смердить дешевим спиртом , і на смак такий же, висипали пів бутилки так як пити неможливо
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший коньяк
- Максим Д***
Кажуть що він дуже солодкий. Можете сказати наскільки солодкий смак?
- Ви
Он несладкий (ну, разве что немножко). Но в нем есть необычный горьковатый (травяной, слегка сладкий) привкус, как будто у бальзама. Особенно вначале сильно чувствуется. Если сравнивать со сладкими ликерами, то этот вообще не сладкий.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Куштував перший раз
смак дуже сподобався, смак дерева з виноградними(винними*) нотами
мякий, питкий
точно візьму ще- Достоинства:
- смак, ціна
- Недостатки:
- треба пошукати
- lyuda_nasinnikОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний бренд
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
не буду знову купувати цей
- Достоинства:
- алкоголь якісний, але чи то виноград, чи то тип бочки не мій, - смак не мій
- Недостатки:
- не смачний, не те щоб неприємний, але від 10 річного чекав набагато більше
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
гарний бренді
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Хороший бренді, має приємний запах і смак. П'ється легко, ніякої відрази. Хочеться смакувати, а не закусити, чи запити. Головне, дайте йому трохи подихати в бокалі перед тим як пити.
Дозатор на місці. - Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний бренді, але беріть його тільки по акції - тоді ціна буде відповідати якості.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Гарний в своїй ціновій категорії. Не спиртовий, немає запаху дешевого спирту.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Отличный бренди. Очень мягкий и приятный вкус
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не обнаружила
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Пью этот бренди более 10 лет. На розетке заказывал впервые, привлекла цена. Что сказать: или это подделка, или резко ухудшилось качество у производителя. Во второе верится с трудом. Осенью брал в крупной розничной сети - небо и земля. Несёт спиртом и послевкусие сильно отдает дубом.
- Достоинства:
- Нет. Тем более для заявленного уровня этого напитка
- Недостатки:
- Не соответствует цене и плохие вкусовые качества, не свойственные этому бренди
- Віталій
Може ви просто недостатньо дали йому подихати в бокалі?
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
дуже приємний бренді, в міру міцний, з багатим виноградним запахом. в поєднанні з тим же пепсі (не сприйміть за рекламу) в різних пропорціях - отримується практично різні напої з різними приємними смаками.
я не дегустатор, але саме Torres сподобався особливо. аромат - просто шикарний!- Достоинства:
- багатий запах і приємний смак
- Недостатки:
- відносно швидко закінчується
- Игорь Н***
Как можно 10 летний коньяк смешивать с Пепси?!
Это же кощунство!
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.5
Гарний іспанський бренді! І смак, і колір і аромат, як для бренді, чудовий!
- Достоинства:
- смак
- Недостатки:
- не помітила
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
Хороший бренди, приятный на вкус, мягкий. Буду брать ещё.
- Достоинства:
- Вкус
- Недостатки:
- Не нашёл