Отзывы покупателей о Бігова доріжка 12 км/год, до 120 кг, 1,5НР регульований нахил, тиха, Електрична Fitonix Оригінал
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Чудова доріжка за свої гроші.
Компактно складається і тому не вимагає багато місця вдома.
Доволі тиха.
Єдине, що я так розумію, що без пульта її не ввімкнути, не вимкнути, тому пульт треба берегти яа зіницю ока- Достоинства:
- Ціна/якість
- Людмила О***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Дякую.Товар прийшов швидко.Не потрібно збирати.Все доступно в використанні.Ще, приємно було спілкуватися з менеджером.Навіть дуже приємно(не у всіх є) є батарейки до пульту!Вам гарних продаж, та вдячних клієнтів.
- Продавец Global Sales
Людмила нам дуже приємно це чути! Дякуємо Богу, що в нас такі чудові покупці!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Швидко відправили, гарна комунікація з продавцем, добре запаковано, приїхало все в повному порядку)
Поки що достатньо задоволений, буду користуватися, там подивимося - ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Швидка відправка. Відповідає інформації яка була вказана у профілі, дуже легко збирати . Для бігу вона не підійде , бо короткувата . Але я її брала для ходьби- то саме те що треба. Займає мало місця в складеному вигляді. Дуже задоволена є невеликий нахил .
- Достоинства:
- Є нахил, складається і займає не багато місця
- Недостатки:
- Не знайшли
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Гарна доріжка.Швидка відправка.Я задоволена.
- Катерина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Задоволена покупкою на 100%. Чудова доріжка за свою ціну, приємна комунікація з продавцем і дуже швидка доставка (+прекрасне пакування). Доріжка працює добре, не потребує складного монтажу (прикрутити тільки тримачі для ручки), є можливість керувати з телефону через додаток (є інструкція в комплекті).
На біговому полотні є полоса, але продавець пояснив, що це спеціальна склейка (так має бути), це просто мій перший досвід, не знала:)
Особливо приємно, що є можливість розстрочки по виплаті.
Дякую!- Достоинства:
- Функціональність, ціна, простота
- Недостатки:
- Не помітила
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Доріжку доставили швидко, дуже приємний продавець та обслуговування. Працює справно, доріжка шустра та не шумна. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Вартість, тиха доріжка, підходить і для ходьби, і для бігу, компактна
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Global Sales
Це просто знахідка! Доріжка тиха, потужна, комфортна — бігати одне задоволення. Ставлю 5/5, бо давно не отримував стільки кайфу від тренувань вдома. Купівля більш ніж вдала!
- Достоинства:
- дуже швидко звʼязалися і також швидко все відправили, якісний товар
- Недостатки:
- повністю відсутні
- Володимир
Як зараз бігова доріжка, ще працює?
- Володимир Г***
Так все працює! дружина ходить практично кожен день ніяких поломок не замічалось