- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Смачний чай,колір не насичений,можливо це ознака,що нема домішків,у вигляді ароматизаторів і барвників
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Заурядний чай, аналогів якого повно в кожному супермаркеті.
- Недостатки:
- Потрібно кидати багато заварки аби відчути смак.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Вкусный чай
- Золотопупов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Відмінний чай, все як треба, класика.
PS. Для сумніваючихся: ніякого явного запаху або вкусу меда нема. Звичайний класичний чай - Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Общий вес: 100
Неплохой чай, мне понравился, вкус сдержанный, приятный байховый аромат, ничего не смущает.
- Достоинства:
- Вкус, крупный лист.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Enjoyment. Общий вес: 1000
Зв'язатись швидко і відправили одразу, ввічливий персонал. Чай смачний.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Enjoyment. Общий вес: 1000
Зв'язатись швидко,розмовляли чемно,але сам чай ніякий
- Недостатки:
- на двістіграмову чашку три чайних ложки чаю щоб ледь відчути смак.
- Продавец Enjoyment
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви задоволені обслуговуванням. Нам дуже шкода, що чай не виправдав ваших очікувань. Ваші враження важливі для нас, і ми обов’язково передамо ваші зауваження виробнику. Сподіваємось, у майбутньому ви знайдете у нашому асортименті напій, який вам більше сподобається.