Оплачуйте Карткою Rozetka

Код :  545201217
Оценка пользователей 4.3/5
  • Максим С***

Все ок

Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Кентавр .

• Тетяна П***

Чудовий приклад,коли ціна нижче за якість, рекомендую.

Достоинства:
    Зручна , добре працює , ціна
    Продавец: Rozetka

Шлея (партупея) для удержания это стоит отдельного изучения.
    Так и не понял как в ней работать.

• Антон К***

При отриманні все було нормально. Гарно запаковано, комплектація достойна. Після запуску, глохла при відкриванні повітряної заслонки, як виявилось прокладка між повітряним фільтром і карбюратором просто була відсутня з заводу і забиралось повітря через це негерметичне з'єднання. через брак досвіду, я це виявив уже після того, як розрегулював карбюратор, довелось вчитись в авральному режимі. Все працює, навантаження ще не давав. Ще може кому з новачків буде корисно - якщо мішати суміш, як вказано в інструкції до коси 1-25, страшно димить і масло з вихлопної аж плювало, треба було взяти пропорції з інструкції до мастила, яке використовується, у моєму випадку було вказано 1-32 - 1-40. Тоді все ок

• Ольга Ж***

Доставили в срок

Достоинства:
    Удобно в использовании
    Недостатки:
    Забрали с Розетки 22.04.25.Первый покос норм.Сегодня 12.05 коса не заводится,нет искры.Заявлена была как профессиональная
    • Александр М***

За эту цену она не может быть профессиональной, хотя за время ее эксплуатации она заработала на штук 5 минимум таких как сама.
      Лейте хорошее масло и противоизносные присадки.

Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Кентавр.

• Володимир

Шлейка це загадка природи,фарбою заллиті різьби на редукторі для шпулі.Первий запуск стартер не забирав шнура назад відразу.Після запуску все стало нормально,запустилась разу з 5- го.На ранок запуск без проблем і на протязі всього дня.Доставка супер.

Достоинства:
    Ціна.Двигун вроді нічьо
    Недостатки:
    Фарба в різьбах редуктора і в кріпленні ручок також
    • Александр М***

Я тоже так и не разобрался как пользоваться шлейкой.

• Снежана Р***

Були проблеми з різьбою та протікає бачок

• Павло М***

Зібрав, завів, обкатав. Поки усе добре. В роботі ще не пробував

Достоинства:
    Гарно зібралася
    Недостатки:
    Поки не має
  • Артем

Вже 2 сезон працює. Обкатали її нормально, не давали сильної нагрузки. Потужності вистачає з головою. Після зими завелася з декількох тичків стартера. Купили нормальну розгрузку, і задоволені

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Погана розгрузка в комплекті, і шпуля не дуже бо важко її розбирати і збирати. Хоча як навчитися, то вже потім легше
  • Александр С***

Данна коса дуже сподобалась в роботі .

• Андрій Г***

На свої гроші мотокоса добра я задоволений

Недостатки:
    Барабан , ремні
  • Вячеслав С***

Хорошая косилка

Достоинства:
    Цена
  • Артем

Гарна якісна пила. Ємнісний бак. Тесть задоволений, заводиться з півоберта. Будемо поки обкатувати

Достоинства:
    Недостатки:
    В данному ціновому сигменті немає
  • Константин ч***

работает на отлично, понятно может ресурс будет поменьше чем у моделек в 2 раза дороже, но те кто ее берет за эту цену я думаю это понимают.

Достоинства:
    цена это 100%
    Недостатки:
    сама не косить, и жрет бензин, нет вайфай)))
    • Константин ч***

хочу исправить свой комментарий. из за защиты бачка началось куча проблем, а именно поламался сам бачок в интернете полно этой информации о этом слабом месте как оказалось. докупил нормальную защиту металлическую дужкой под эти баки, себестоимость от заводской на 40 грн дороже. слабоумный производитель в попытке с экономить 40 грн. вкидывает покупателей на 300+ хлопоты. фуууу

• Александр Р***

де купляли защиту для бачка, фото можна

• Андрій У***

Все добре, зібрав, залив, бак на холостих спалив. Пройшов, приблизно, три сотки. Дав відпочити. З ремінем трабли. При зрості 183 см не підходить. Треба додаткаво шукати. А так, перший день, відмінно.

Достоинства:
    Легка, потужна.
    Недостатки:
    Ремінь не розрахований на зріст вище 175 см
  • Виталий Ц***

И так, не смог проверить как работает , так как не смог собрать муфту с двигателем, из 4 отверстий на 2 была сорвана резьба, но где наша не пропадала, нарезал на 8мм и собрал, погонял на холостых как положено по обкатке, Думаю как первая, то пойдёт.

Достоинства:
    Заводится с пол оборота, цена.
    Недостатки:
    Проработав 2 часа разлетелась шпулька, пришлось покупать новую, система крепления это нечто..
  • Наталья Б***

За свои деньги хорошая коса. Пока два месяца активной работы на участке 25 соток, при нынешней дождливой погоде, когда трава растет как ненормальная, выдержала без нареканий. Конечно, китаец, но из приличных ))
    "Сбрую" сразу поменяли на Штилевскую от предыдущей косы. А так все ОК, ттт.

Достоинства:
    Обычная коса своей категории цен
    Недостатки:
    Обычная коса своей категории цен
  • Пввел

Ремень? ось так.

• Дмитро С***

В шию не давить? Бо сам до такої придивляюся, от і думаю: "одразу упряж нову шукати, чи зі штатною можна жити?"

• Сергей Г***
    Продавец: Rozetka

Після 8 годин роботи заклинив двигун, потім відпав під час роботи карбюратор -результат викинув поршневу

Достоинства:
    Дешевизна
    Недостатки:
    Качество
  • Сергій П***

Ремінь невідомо як одягати.
    Ємність для змішування протікає.

• Михаил К***

Пока полёт нормальный. Поначалу не смог запустить потому что что слабо дергал стартер. Даже подумал что бракованная. Дело в том что у меня немного опыта с работой мотокосы. Помог один мужик, запустил в два счёта. Рекомендую новичкам строго придерживаться инструкции.
    Не знаю насколько стабильно касса будет работать в будущем, ну пока всё нормально. Хочу ещё научиться промывать фильтры.. Я так понял если они забьются, то коса может глохнуть

Достоинства:
    На первый взгляд хорошая сборка. Это вторая моя коса, судить не могу так как как мало работал ими. Первая касса поработала (другой фирмы пару лет назад) и заглохла. Её надо правильно обслуживать.
    Недостатки:
    Из недостатков могу заметить следующее: ранцевый жилет не такой как в описании, а более упрощенный и по размерам придуманный для маленьких китайцев, например я средней комплекции но мне он был впритык
    • Роман Ф***

Так, желет геть для дітей якийсь, я собі переробив його

• Павло Г***

Отримав даний аппарат два дні тому . Доставка нормальна. Все ціле , без пошкоджень!
    Далі розпаковка . З вигляду нормальна коса , почав роздивлятися ближче і на редукторі замість тавотниці, то закручений болт на 10 знаходжу, захист бачка пластмасовий.
    В суботу по кошу відпишусь

• Сергей Г***
    Продавец: Rozetka

Проработала 8 часов и заклинила, лопнул сепаратор нижнего игольчатого подшипника шатуна

• Слава Р***

Сколько шліців?

9 шліців.

• Роман Ф***

Косу доставили як завжди швидко.склав дуже швидко і легко , з заводу відрегульований карбюратор і змазані ті елементи які цього потребують.
    В інструкції чітко підписано все ( навіть як правильно косити)
    Залив бензину з маслом і запустилась без проблем одразу.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не виявив

Дякуємо за Ваш відгук!

• Denis S***
    Продавец: Rozetka

Отличная вещь для любого обладателя газона, сразу скажу вещь не заменимая и облегчает жизнь в миллионы раз, хотелось бы также отметить что качество сборки и надёжность радует. Перед этой касой был Арарат более дешёвый и по сравнению с ним это небо и земля, рекомендую к покупке. Но ещё не знаю сколько сможет прослужить, выглядит вполне надежно, время покажет.

Спасибо за Ваш выбор!