- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Есть косяки при изготовлении, конечно не оригинал, но терпимо
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Магазин рекомендую, як і продавця.
Петлі хороші вже провів декілька тренування, як на свіжому повітрі так і в приміщенні (зачіпаючи за двері).
Дякуємо за ваш відгук.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Чудова річ, коли немає змоги ходить у спортивні зали. Можна безліч вправ зробити з допомогою цих петлів. Тому раджу.
- Достоинства:
- Зроблено надійно. Ручки зручні, не давлять а руки.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку якості!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Другий відгук додаю,справді не має заявленого напульсника та таблички йде тренування,як заявлено в описі ,та на фото.Це не так важливо,але якщо пишете,так додавайте або приберіть з опису
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
І так,обирала і рада що обрала даний трх,поки не використала,але якість супер,маю надію і в тренуванні помічу що краще ніж в залах.Карабіни «потужні»іншого слова не можу підібрати,дійсно класні.Фото прикладаю всього ,що в коробці
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук
- Анна А***
Представник постачальника,так може відповісте на питання що до не повної комплектації?)
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Не розумію чому в «Комплектації» два варіанти. В одному є напульсник і табличка «йде тренування». Мені попався той, де цього нема. Повернути?
- Достоинства:
- Потім напишу
- Недостатки:
- Непорозуміння з комплектацією
Дякуємо за ваш відгук!- Ліза
А де у них в комплектації це заявлено?
- НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Замовила і чекаю з нетерпінням.
Дякуємо за ваш відгук!
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Дуже круто урізноманітнює зайняття, працюють всі мʼязи, про існування яких я й не здогадувався) Зручно навіть вдома, а на природі взагалі не передати) Рекомендую 100%
- Достоинства:
- Гарна якість, приємний в використанні.
- Недостатки:
- Шкода, що не придбав раніше(
- Дмитрий Х***Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый + Зеленый
Петли реально порадовали. Брал для домашних тренировок как альтернативу дорогому оригинальному TRX — ожидания были ниже, но качество приятно удивило. Использую для подтягивающих тяг, жимов, пресса, плеч, ног — нагрузка ощущается очень хорошо. Подвесил на турник, держат уверенно. Проверял своим весом (95 кг) — всё надёжно. Если не хочется переплачивать за бренд, а нужны крепкие тактические петли для дома или улицы — могу смело рекомендовать.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Не выявил
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: BySport
Купувала для домашніх тренувань, петлі сподобались)) матеріал якісний, міцний, зручні ручки.
- Достоинства:
- якість, функціональність
- Недостатки:
- поки не виявила
- Продавец BySport
Дякуємо Вам за приємний відгук про наш товар! Користуйтесь із задоволенням! :)