- Екатерина И***Відгук від покупця. Продавець: MOHO. Колір: Червоно-жовтий
Хорошая горка для квартиры.Отправили в день заказа. Покупкой довольна.
- MOHO
Здравствуйте. Екатерина, спасибо большое за ваш отзыв. Нам приятно что вам понравилась детская горка и наше обслуживание.
- Суворова И***Відгук від покупця. Продавець: MOHO. Колір: Червоно-зелений
- Недоліки:
- Горка пришла отвратительная !!!! Со всех сторон поломанная , сама горка поцарапанная как будто б/у Не посмотрели на почте раскрыли уже дома , это наш минус ! Все расстроенные ( это был подарок ребёнку на день рождения
- MOHO
Здравствуйте. Илона, нам очень жаль что вы получили поломанную горку. С нашей стороны, все товары перед отправкой проходят внешний осмотр, так как смысла отправлять поломанные вещи нету, потому как это будут наши издержки. 100% вина перевозчика, очень жаль что вы не осмотрели при получении.
- Оксана
Ви як продпвець мали б замінити товар
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Горка прожила у нас год! Мне кажется что она решила покинуть этот бренный мир именно в свою годовщину, поскольку купила я ее в разгар пандемии 2020 года когда сады закрылись. Мы ее мучали как могли ( ребенок 2018 года рождения, на момент погибели горки весом 15 кг) Горка сломалась в месте крепления лестницы к спуску, причем так, основательно
Решайте сами, за такие деньги отлично год прослужила - Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Ребенку 1.2 года горка понравилась. Сама забирается (ходим с года), съезжает через раз то сама то требует пока за ручку.
- Переваги:
- Оптимальная высота, яркая.
- Недоліки:
- В носках скользко подниматься, без носков или в тапочках застревают ноги на спуске.
Довольно хлипко выглядит, но для 10 кг ребенка норм.
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Червоно-жовтий
Вчера заказала, вчера сразу же отправили, сегодня уже катается ребенок. За свои деньги горка супер, посмотрим как будет дальше. Но сейчас ребенок счастлив. Спасибо огромное за такую оперативную доставку.
- Переваги:
- Отличная горка для домашнего развлечения
- Недоліки:
- Пока не нашли
- Pani-market
Спасибо большое Алина за Ваш отзыв, мы очень рады, что Вы и ребенок остались довольны. Всегда Вам рады!
- Загородняя Д***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Для 3х годиков отличная, устойчивая, легко собирается
- Переваги:
- Все отлично
- Pani-market
Спасибо Дарья за отзыв, очень рады, что на горка Вам понравилась.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Фіолетово-рожевий
Качество супер. Прочний пластик.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзово-бежевий
Якість гарна.
Дитина в захваті!!!
Батьки можуть спокійно випити каву))- Переваги:
Легко зібрати - Недоліки:
- Поки нема
- Продавець AMAX
Щиро вдячні за відгук, раді, що залишились задоволені покупкою!
- Анастасія Ю***Відгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Синьо-жовтий
Дякую, хрещеник задоволений Йому 3,5 років, ще не мала горка. Може пускати машинки чи сам кататись будь як і мама не переживає що впаде
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Сірий з бежевим
Розбавляю свій попередній відгук
- Переваги:
- Ціна, пластик
- Недоліки:
- Дітям до 2.5р не варто давати їхати самим потрібно або тримати їх що б не набирали швидкість або щось підкладати тому що сильний удар на попу в низу гірки.
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Сірий з бежевим
Дуже дуже дуже крута гірка
- Переваги:
- Легке складання, легке пересування
- Недоліки:
- Поки не має
- Продавець AMAX
Діана, щиро вдячні за замовлення і за відгук!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Синьо-жовтий
Якісь хороша, легко збирається, син задоволений, але нам в 3,5 вже більша потрібна. Треба було раніше купувати)))
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Повністю згоден з попереднім коментарем Анастасії.
Нам 2 роки, гірка прямо впору. Доньці ну дуже подобається.
Сама вилазить, сама спускається, і біжить знову до драбинки. І так по колу)- Переваги:
- Подобається малечі
- Коваленко Ю***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзово-бежевий
Дуже класна гірка. Прийшла швидко, складається легко навіть без інструкції. Дитині сподобалось.
- Продавець AMAX
Юлія, ми дуже раді, що Ви і дитина задоволені покупкою! Щиро дякуємо за відгук!
- РиммаВідгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзово-бежевий
Гарна гірка,якісно все виконано. Чудові продавці, надали зворотній зв‘язок та швидко відправили.
- Переваги:
- Якість, швідка відправка
- Недоліки:
- Коробка, коробка була у плямах, та забита.
- Продавець AMAX
Дякую Вам за відгук, раді, що гірочка сподобалася. Коробка звичайно буде в плямах і забита, тому що мета у перевізника доставити товар у строк і цілим, а коробка потрібна лише для того, щоб товар приїхав не пошкодженим. З нашого складу коробки виїжджають бездоганні, білосніжного кольору.
- Вероника Е***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзово-бежевий
Гірка бомба,дитина не відходить від неї ,тим паче в Херсоні не походишь по дитячих майданчиках, оператор подзвонила відразу, все пришло швидко,дуже дякую, за якісь та обслуговування
- Переваги:
- Міцність, колір
- Продавець AMAX
Вероніка, щиро дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою!
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Синьо-жовтий
Гарна гірка, зібрав швидко, дитина (3 роки) задоволена на всі 200℅
- Переваги:
- Компактна, швидко збирати, дитині сподобалась
- Недоліки:
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Хороша гірка. Збирається швидко, дитині сподобалась,
- Карпенко І***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Відразу передзвонили і відправили замовлення в той же день! Гірка гарно запакована,легко складається, надійно стоїть на землі, якість чудова. Дитинці (1,3) дуже сподобалась.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- SaNyA S***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Всё супер, очень довольны остались покупкой, ребёнка с горки невозможно снять, качество хорошее,быстро пришёл заказ , всем довольны, спасибо , советуем...
- Переваги:
- Быстро собирается , хорошее качество
- Недоліки:
- Когда ребенок (13 кг) залазит по лестнице ,немного прогибаются ступеньки
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Ha.ppy. Колір: Зелено-червоний
Купили горку на дачу, чтобы ребенку во время карантина было где кататься. Счастью ребенка не было предела, уже который день на ней много времени проводит. На 3,5 года она идеальная, больше высотой точно не нужна, можно оставлять ребенка кататься на горке самого, не переживая, что упадет. Устойчивая и красочная. Интернет магазин Fitil’ok оперативно и доброжелательно проработал заказ. Спасибо!
- Переваги:
- Легкая, устойчивая, яркая
- FITIL'ok
Дякуємо, грайтеся з задоволенням.
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Детали крепятся на защёлки, некоторые на саморезы. Горка устойчивая. Покупала для ребёнка двух лет. Прикрасно разобрался что и как
- Переваги:
- Устойчивость, прочный пластик
- Вениамин Б***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Синьо-жовтий
Купили ребенку горку месяц назад, ребенок с нее не слизает. Очень довольны. Спасибо
- Переваги:
- Устойчивая, надёжная, симпатичная.
- Недоліки:
- Нет нашли
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Joy to children. Колір: Різнобарвний
Быстрр связались и в сроки доставили!Рекомендую!!!
- Переваги:
- Цена/качество соответствующее
- Joy t*** children
Спасибо за отзыв, будем рады новым заказам :)
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: Pani-market. Колір: Фіолетово-рожевий
Отличное качество. Ребенок доволен,а это главное для меня.
- Переваги:
- Отличное качество
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Бежево-бірюзовий
Гірка класна. Користуємося майже 3 місяці. Сину подобається.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Бежево-бірюзовий
Купил 2-х летней дочери, довольная как слон, чуть чуть не хватает жесткости, но самую малость
- Переваги:
- Легко собирается
- Недоліки:
- Чуть чуть не хватает жесткости
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: AMAX. Колір: Бірюзово-бежевий
Отличная горка
- Переваги:
- Такая как на картинке очень легко складывается))
- Продавець AMAX
Тетяна, щиро дякуємо за відгук!
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Сірий з бежевим
Чудова гірка, легка у зборці, компактна для квартири, пластик не має ніякого запаху. Дітям подобається
- Переваги:
- Легко збирати і розбирати
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Сірий з бежевим
Дитина в захваті!
- Аліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Сірий з бежевим
Гірка просто чудова, рекомендую
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: БертМоль. Колір: Бірюзово-бежевий
Діти катаються із задоволенням.
Як за свої гроші - дуже класна !
Рекомендую до придбання.- Переваги:
- Класна
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Бежево-бірюзовий
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Krasunchyk. Колір: Фіолетово-рожевий
Дуже задоволен покупкою! Гірка яскрава, міцна та безпечна для дитини. Зібрали легко, матеріали якісні, поверхня гладка.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: My top. Колір: Синьо-жовтий
Хорошая, лёгкая, удобная горка