- Andrey L***Відгук від покупця. Продавець: PLab. Колір: Black
Можно ли товар вернуть обратно ? Просто есть недостатки на фото можно увидеть что лоток для зарядки кривой. Он в правой стороне так сказать, а не по центру
- КоляПродавець: PLab. Колір: Black
Оригінал?
- PLab
Добрый день! Да, у нас вся продукция оригинальная.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Пробував різні стартові набори, але Eleaf Ijust S - це реально найкращий варіант! Потужний, надійний, зручний в користуванні. Співвідношення ціна / якість - величезний плюс. Усім раджу цей вейп.
- Переваги:
- Все, що має бути для хорошого вейпінгу - є.
- Недоліки:
- Виробництво - Китай, країна, яка вбила своїм вірусом 50 тис наших співгромадян і 2 млн людей у всьому світі. Ми і далі будемо купувати їхні товари?
- вадян к***
Доброго дня. А таку систему як OVNS Saber 3 Pod Kit ви не розглядали?? чому саме Eleaf iJust S Kit Silver?? допоможіть визначитись.
- вадян к***
доброго дня. а таку модель OVNS Saber 3 Pod Kit розглядали ? допоможіть визначитись. чому саме Eleaf iJust S Kit Silver?.
- Копенкин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Как обычно, Розетка на высоте, за день доставили заказ, Спасибо. Для тех кто ранее, как и я не пробовал, рекомендую iJust S. Брал что б отказаться от курения - просто Бомба, вышло несложно. Вторая неделя эксплуатации работает Отлично. Успехов.
- Переваги:
- Аккумулятор, качество
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Пользуюсь уже год. Использую редко, чисто побаловаться. За год заменил 4 испарителя. Все зависит от жижи и естественно от интенсивности использования.
В целом доволен. Рекомендую, отличный бюджетный вариант. - Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Отлично наваливает, но на испарители 0.5 не очень, вкус плохо чувствуеться.
- Переваги:
- Много дыма, два испарителя к конплекте
- Недоліки:
- Вкус плохо чувствуеться, батарея быстро садиться
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Никита Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Товар очень хорош, оригинал, ничего не течёт, очень много пара! Почти розряжен, но всё-ещё неплохо так даёт.
- Переваги:
- Ничего не течёт, хватает заряда на длительное время , очень много пара(дыма).
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Нікіта Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Мне написали что нужно взять паспорт на почту, стоит брать? И продадут ли без паспорта?
- Яна Ф***
Без паспорта не отпустят. Товар 18
- Женька К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Главное достоинство девайса - помог бросить курить.
Отличная вещь для начинающих!
Бак протекает, но совсем немного, если хорошо все закрутить.
К родному атомайзеру купила обслуживаемый испаритель - дает больше вкуса, чем сменные, и позволяет экономить.
Так же пришлось купить мундштук - тот, что идет в комплекте, сильно греется.
Заряда батареи на день иногда не хватает- Переваги:
- Объем бака, простота в эксплуатации, доступность комплектующих, цена
- Недоліки:
- Слабоватая батарея, иногда подтекает бак
- Илья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Парит отлично. Рекомендую. Но бачок лучше приобрести другой потому что комплектный протекает.
- Переваги:
- Отличный вэйп для начинающих
- Недоліки:
- Протекает комплектный бак
- Илья
Проблема с протеканием решается подмоткой фум ленты на верхнюю часть испарителя, мне помогло.
- Филин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
У меня одного очень сильно гарячий пар при затяжках?? Невозможно курить иногда
- Филин А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Вообще мне нравится, но у меня она горячит и протекает, это нормально?
- Недоліки:
- Протекает, отдает горячим через 3-4 секунды
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Досить хороший девайс для початківців та тих, хто бажає кинути палити сигарети.
- Переваги:
- Маленький, зручний у використанні
- Недоліки:
- Не дуже довго тримає батерея, часто треба міняти випаровувачі, іноді протікає бак через обдув.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Хорошая вещь, главный недостаток что бак протикает даже нельзя оставить лежать на боку все вытечет
- Переваги:
- Батарея
- Недоліки:
- Бак протикает при любых долгих наклоназ
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Всё работает прекрасно
- Переваги:
- Долго держит заряд. Качество на высшем уровне.
- Недоліки:
- Их просто нет.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Почему разная цена на определённый цвет?
- Антон
Потому что продавцы разные
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Несправна батарея,індикатор світиться 3 хвилини і виключається
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
Эксперт RozetkaДоброго дня, Назар! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Рекомендую
Хорошый девайс- Переваги:
- Дизайн, мощность батареи, вместительный бак, в комплекте испарители разной мощности, полностью разборной бак, защита от КЗ, переразрядки и перезарядки, очень большой спектр поддерживаемых испарителей.
- Недоліки:
- Плохое управление обдувом - силиконовое кольцо постояно слетает, трохы протикает
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Переваги:
- Ціна, економічне використання жижи, простота в експлуатації за рахунок іспаріків які просто докупляються(1 іспаріка хватає близько на місяць при середній інтенсивності використання)
- Недоліки:
- Не дуже якісь резинки на уплотнітелях, часом протікав в кармані. Часом плюється(шоб не лювася я просто прокалював спіряль в холосту)
- София Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Віталік П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Переваги:
- Дуже класний девайс,пару багато,смак свій відкриває на 70%!В кайф.
- Недоліки:
- Немає тільки треба було ще добавити блок живлення до кабельку
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Пользуюсь около 3х месяцев, вкус относительно неплохой только на 0.3 испарителе, 0,5 ом выкинул спустя пол часа использования. Батарею держит неплохо.В итоге сменил бак на обслуживаемый и всем доволен.
- Андрій
Привіт , а на який бак замінили ?
- Евгений Р***
Поставил клон Merlin Mini
- Гуменчук Е***
Можно также купить RTA испаритель, они тоже хороши, вкус, как по мне, открывают лучше. Правда только они мелкие и там нужно немного "быть ювелиром", но зато бак остаётся.
- Ощіпок М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Клас
- Переваги:
- Супер
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Покупала мужу - с первых же попыток использования жутко протекает, Все в жидкости - само устройство, руки, итд. Отдавали в починку на розетке, там спустя месяц выдали новый набор - все так же протекает. Выброшенные зря деньги.
- Переваги:
- Не удалось найти достоинства.
- Недоліки:
- Протекает. Сильно протекает.
- Kirill
вы хотя бы по инструкции всё делали ? а то изза таких комментаторов и желание покупать пропадает
- Валентин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Брав 3 поступово собі і друзям все влаштовує все класно всім рекомендую
- Переваги:
- Дуже багато
- Валентин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Оригінал довго служить, довго тримає заряду і багато пари, також непогано передає смак
- Переваги:
- Багато всім рекомендую
- Гаркуша В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
быстрая доставка, отличное качество, за две недели ни каких проблем, для начинающих , как по мне, самое то.
- Переваги:
- всё так хорошо, что трудно что-то выделить
- Недоліки:
- не обнаружил
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Не плохая парилка
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Доволен покупкой
- Переваги:
- Проверял на сайте, оригинал, качество - прекрасное, рекомендую
- Недоліки:
- При наклонах течет бак, но это нормально
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
- Недоліки:
- Тече іноді але з часом це пропадає
- Міша
Можешь попробовать жижу 70/30.Хотя сейчас чуть похолодает и 50/50 норм должна быть
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Пользуюсь неделю работает хорошо, мне нравиться. Оригинал, проверял на сайте производителя.
При первом включении не заработал, оказалось дело в испарителе, из испарителя нужно было чуть чуть подвытянуть нижнюю часть не доставала к контакту. - ПашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Всё отлично) забрал. Работает на всё 100
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Пользуюсь более 2 лет отличный товар сразу поставил обслуживаемый испаритель,ни где не течёт батарею держит около 2 х суток при интенсивно парении
- Переваги:
- Надёжная,стабильная,недорогая