- AI аналіз відгуків83 відгуки: позитивний 74%, нейтральний 12%, негативний 14%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дякую за швидку доставку! Степлер на вигляд міцний, в роботі ще не перевіряв
- Переваги:
- Додатково стрічка, скоби
- Недоліки:
- Не виявив
- Авраам Л***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дуже корисна річ! Користуюсь 2 роки!
- Переваги:
- Бомба!!!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Прийшло вчасно, все як в описі, пока працює, сезон пройшов добре
- Переваги:
- Пока все добре
- Недоліки:
- Потрібно привикнуть до нього
- Атрошенко С***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Брав батьку на подарунок. Не скаржиться. До того був такий самий. Став зажовувати ленту але мабуть просто потрапила волога і він став гірше працювати
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Складно почистити механізм
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Повністю відповідає опису та ціні
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Супер, удобно и быстро.
- Кузьменко Г***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Супер помічник
- Авраам Л***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дуже крута річ.
- Переваги:
- Використовуючи 2 рік все супер. Виноград помідор все швидко і гарно!!!
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дякую, працює на відмінно
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Все Добре. Дякую Продавцю. Рекомендую.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Товар повністю відповідає опису.
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
все сподобалося, мама у захваті
- Переваги:
- легкий у використанні
- Недоліки:
- на зараз немає
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Доброго дня.
Дуже задоволена покупкою.
Уважно прочитала коментарі перед покупкою, сподобалося, що продавець контактує з покупцями.
Мені також прийшлося зателефонувати, бо був момент коли не все зрозуміла у роботі зі степлером. Всі питання були вирішені, надіслали у вайбер відео і пояснили як працювати.
Дуже дякую!- Переваги:
- Легкість у застосуванні, ціна якість
- Продавець Buy Trends
Тетяна, дякуємо і Вам за відгук)
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Крутий девайс.
Легко працювати, швидко закінчувати- Переваги:
- Простота користування, легкий
- Недоліки:
- Треба все ж приловчитись
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Чудова річ за своєю суттю. Користуюсь вперше, тому не можу бути надто об'єктивним. Результат точно перевершує очікування.
- Индутный В***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Свою роботу виконує
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не видно
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Кілька разів тільки пробувала, покищо претензій нема)
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дуже ввічливі менеджери,все поміняли,я задоволена покупкою,дякую вам.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Отлримала поламаний
- Продавець Buy Trends
Добрий день, Марина. З Вами зв'яжеться менеджер нашого магазина. Якщо має місце наша провина, замінимо товар за наш рахунок.
- Продавець Buy Trends
Запропонувати обміняти степлер за наш рахунок
- Аріана М***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
- Продавець Buy Trends
Добрий день, Аріна, менеджер нашого магазина зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Суперський степлер. Значна економія часу.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дуже корисна річ у господарстві, особливо якщо у вас є дача)
На практиці спробували, все працює. Зручно працювати і швидко. У комплекті дуже детальна інструкція з використання.- Переваги:
- Гарно сформовано комплект з запасом стрічок та скоб. Зручно користуватися зрозуміла інструкція з використання.
- Недоліки:
- Поки не знайшли.
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Все добре працює, отримав на наступний день після замовлення
- Торжинська Т***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Купувала даний степлер на подарунок. Дуже вдячна за швидку доставку. Подарунок виявився чудовим. Випробували відразу як розпакували! Рекомендую! Зручний та легкий в використанні.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Поки що, перевірив лише номінально, на пальцях, все працює
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Шкодую, що купив. Купував на подарунок батькам. Тепер коли вони ним користуються майже кожен раз мені доводиться до них заходити, бо з підвязувачем завжди щось трапляється - то скоби(рідні) забиваються всередині і доводиться їх звідти витягувати, то ленту закрутить і перестає працювати.
щоб він працював потрібно з великою точністю натискати - не пережати і не недожати ручку. Якщо трохи сільніше натиснути він вже не працює.
Після покупки одразу хотів повернути, звязувався з магазином, але розмова вийшла у нас не дуже, розмовляли на підвищених тонах зі мною, натякали що я криворукий(сам попрофесії інженер - ремонтую техніку).- Переваги:
- Швидка підвязка
- Недоліки:
- Часто забивається
- Продавець Buy Trends
Добрий день, Олександр. Ви купували у нас комплект 17 місяців тому. У весняний сезон ми продаємо дуже багато садових степлерів і маємо відповідно і багато звернень від клієнтів. 99% всіх звернень - люди, які перший раз купували подібний інструмент і ще не мають досвіду користування. Для безперервної роботи потрібно трохи призвичаїтися до інструменту, щоб зрозуміти, як він працює. Перший натиск слабкий, другий сильніший. Якщо застрягає скоба, її потрібно дістати. Зазвичай це головна проблема, яка згодом майже зникає (при правильних рухах). Також хочемо зауважити, що реальні проблеми з нашими степлерами виникають дуже дуже рідко - це якісні, перевірені часом інструменти. Люди користуються роками. До того ж ми консультуємо всіх клієнтів, навіть по відеозв'язку, коли у людини, щось не виходить, або виникла якась проблема. Тому звинувачування, що ми на "щось натякаємо" і розмовляємо з клієнтами на підвищених тонах - безпідставні. Це виключено. Про це свідчать відгуки про наш магазин і наші товари. Якщо Ви все ж таки впевнені, що степлер працює некоректно, Ви можете прислати на його на діагностику. Ми перевіримо інструмент, і, якщо дійсно має місце брак, замінемо Вам на новий (хоча вже і пройшло майже півтора роки)
- Корчак О***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Працюе, але треба приловчитесь. Часто закуске стр1чку
- Переваги:
- Ц1на
- Недоліки:
- За1дае
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Дуже класна річ! Якщо хтось вагається брати чи ні, то раджу брати. Сама вагалася але взяла і жодного разу не пошкодувала. Інструкція така собі як на мене але Гугл допоміг)
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Доставили швидко.Брав для винограду.
Думав буде фігня але як для китайця то
доволі якісна цяцька.- Переваги:
- Ціна,легкість обслуговування
- Недоліки:
- ??? Ще не виявив.
- Неля Х***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Товаром задоволена
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Офігезно виконує свою роботу
- Переваги:
- Робота прискорюється на 1000%
- Недоліки:
- Не виявив
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Для підв'язки добре. Раніше на підв'язку помідорів витрачала щонайменше вдвічі більше часу. Треба лише приноровитись та дивитись уважно, адже якісь пасинок або лист може потрапити в степлер та його можна зрізати. Але конструкція не дуже надійна та продумана, як на мене: часто застрягають скоби, буквально через 10 кущів перестав чипляти стрічку, виявилось, що застрягла скоба і дуже важко було дістати. Якщо б то відділення якось можна було відкрити, як у звичайному степлері, було б простіше, а так наставиш ті скоби та працюєш фактично наосліп.
Окремо відзначу продавця: дуже швидко прийняли замовлення та доставили, все гарно запаковане.- Переваги:
- Зручність, легкий, швидка робота
- Недоліки:
- Конструкція відсіку скоб, часто застрягають скоби
- Залата А***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Гарна річ, за невеликі гроші
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не замітив
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Гарний інструмент. Працює добре
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
На городі ще не довелось використати. Можливо не кожну рослину витримає якщо її підвішувати, але для підв'язування помідорів до вертикальної опори цілком згодиться
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Buy Trends
Купила такий степлер в цьому році, дуже задоволена. Вже випробувала його на виноградові. Стрічка міцна, добре стримає.