Відгуки покупців про Аудіо конвертер / декодер звуку з цифрового digital оптичного SPDIF Toslink Bluetooth в аналоговий 2.0 RCA тюльпани стерео перехідник 3.5 джек з Bluetooth ( DAC062 )

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 23 відгуки
  • Олег Ч***

Несподівано класно грає

Переваги:
    Зручно користуватися
    • Продавець  PlayVision

Щиро дякуємо.

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Норм. У меня работает в паре с Bluetooth-адаптером RZTK BT V5.4 на ПК.

Щиро дякуємо за відгук

• Андрей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Користуюсь 2 тижні. Свої функції виконує нормально.

Переваги:
    Зручно, що можна керувати гучність з пульта керування під час змєднання з телевізором через оптичний кабель.
    Недоліки:
    Через 2 тижні користування перестав працювати USB для читання з флеш-носія. Не перемикається у необхідний режим, лише блютуз або оптика.
  • Олександр К***

Все супер

• Пётр Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Уберите из описания упоминание о Coaxial,нет там такого входа.

• Продавець  PlayVision

дякую за зауваження, обо'язково відредагуємо

• Андрій

Рекомендую. Якісна річ.

дуде дякуємо за відгук!

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Ідея купити даний девайс з'явилася після того, коли був придбаний новий ПК, котрий має оптичний вихід звуку, але виникало питання- чи доцільно переходити з аналогу на оптику? І тут остаточно визначитись мені допоміг схожий, але більш дешевий ЦАП, котрим я під'єднав 2.1 акустику до телевізора, тож для перевірки я взяв саме його і тут я був шокований якістю звуку, а саме наскільки він кращий, аніж при підключенні через 3.5 джек. В якості акустики на ПК я використовую старенький, але доволі якісний підсилювач SONY F419R та 3-х полосні, 6-ти ОМ-ні колонки SONY SS-A-502. Після підключення виявилось, що дешевий ЦАП не підтримує частоту дискретизації 192КГц та 24-біта, тож рішення було очевидне- треба купувати цей! Що стосується саме цього ЦАП, то він 100% підтримує 192КГц/24-біта, бо на більш дешевому при виставлені цих параментрів просто не було звуку. Сам ЦАП має доволі невеликі габарити, виготовлений з металу та зовні не виглядає як "трикопійошна, пластикова дешевка". Комплектні кабелі, в принципі, нормальні, але з оптичним треба бути доволі обережним, бо занадто він тонкий і тому мною було придбано повністю інший комплект кабелів для комутації (Toslink, 2 RCA- 2 RCA, USB- USB Type C). Також в комплекті є "звичний" пульт, котрим китайці комплектують свої товари- нічого особливого, хоча особисто мені він дуже сгодиться. Bluetooth працює також без проблем як з телефоном, так і з ПК, але точно можу сказати, що якість звуку через Bluetooth гірша, аніж через оптику. Перевірив я це доволі просто: одночасно підключив ЦАП до ПК через оптику та BT, увімкнув композицію у форматі FLAC і банально міняв джерела виходу/входу. Радіус роботи через BT доволі великий та стабільний. Позитивно здивувала можливість відтворення з USB-носія композицій формату FLAC 1071 кбіт/с та mp3 320 кбіт/с: для цього потрібно відформатувати USB-носій в файлову систему Fat-32, записати потрібну композицію і банально під'єднати носій до ЦАП і відтворення почнеться автоматично та не потрібно міняти джерело входу. Із "нюансів" можу зазначити наступне: 1) якщо живлення під'єднати до USB-порту, то разом з ПК потрібно вмикати сам ЦАП окремо, що трохи незручно; 2) дуже ковзається на столі- не були б зайвими якісь гумові "ніжки". Це мої суб'єктивні зауваження, котрі можуть бути не критичними для інших. Якщо в цілому, то товаром я повністю задоволений! Продавець надійний- товар вислав в день замовлення та добре упакував, за що йому подяка!

Переваги:
    Доволі прийнятний ЦАП для невибагливих користувачів з необхідною для комутації комплектацією за прийнятну ціну.
    Недоліки:
    Враховуючи ціну і можливості, на мій суб'єктивний погляд, із недоліків можу зазначити наступне: 1) ковзається по поверхні, але це легко "доробити" самотужки, приклеївши меблеві дверні силіконові відбійники діаметром ~5 мм; 2) якщо підє'днати його до ПК в якості живлення, то разом з ПК потрібно вмикати і ЦАП окремо.
    • Продавець  PlayVision

дуже дякуємо за такий змістовний розгорнути відгук!

• Пётр Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Все работает, но мой телевизор xiaomi p1 43 реагирует на пульт пульт от конвертера. Что делать с этим?

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Телевизор реагирует на пульт от конвертера
  • Дмитрий Л***

Хороша якість рекомендую

дякуємо за відгук!

• Павло К***

Працює відмінно

Переваги:
    Велика пробійність крізь стіни
    • Продавець  PlayVision

дуже дякуємо за відгук!

• Александр Е***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

При спробі Bluetooth з'єднання з телевізором Skyworth 50Q20 постійно приєднується-від'єднується. З іншими Bluetooth пристроями телевізор дружить. Мінус бал за несумісність. Загалом пристрій гарний.

Переваги:
    Прекрасно працює з телефоном. Гарна якість звуку.
    Недоліки:
    Не працює з телевізором заради якого власне і був куплений.
    • Продавець  PlayVision

дякуємо за відгук, з відомими брендами ТВ по блютуз працює коректно, для тв однозначно краще підключати оптикою - звук буде кращий від будь-якого блютуз при наявності хорошої акустики.

• Taras L***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Качество передачи звука по bluetooth отменная. Синхронизировал с android смартфоном, качество звучания супер: пользуюсь Poweramp, c учетом его эквалайзера и прочих настроек плеера звук просто бомба. Подключал через данное устройство телевизор Samsung по bluetooth - так же все супер. Единственный нюанс в использовании в связке с ТВ: вначале немного "квакал" звук, наверное из-за того что данное устройство стояло в тумбе рядом с роутером и сетевым фильтром (возможно перебивало сигнал) Решилось все перестановкой устройства в другое место + поигрался с направлением антенны.

В моем случае источник звуковой системы -советские колонки Вега АС25 (8Oм) + усилитель Sony F190. Кабель подключения: 2RCA - к усилителю , 3.5 мм Mini-Jack - к аудиоконвертеру. По цифровому кабелю не подключал, возможно будет качество звука еще лучше, но если честно не знаю куда лучше – нареканий на качество по Bluetooth нет от слова совсем.

Выбирал между этим в целом бюджетным устройством либо полноценным сетевым стерео-ресивером с усилителем. В общем считаю, что если у вас акустика работает через хороший усилитель без поддержки Bluetooth и у вас нет желания ради Bluetooth платить -+ 10к гривен за современный ресивер с усилителем, то этот аудиоконвертер решает вопрос безпроводного подключения полностью.

Кратко о продавце: связались, отправили и доставили в течении одного дня с момента заказа. Спасибо

Переваги:
    отменное качество передаваемого сигнала по bluetooth, синхронизация с android смартфоном и TV samsung (oc Tizen)
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  PlayVision

дуже дякуємо за такий розширений відгук!

• Александр А***

Отличный отзыв. У меня пассивные колонки сони и старый ресивер сони, то есть вы тменно подключили к аудио конвертеру в наушники, а в ресивер тюльпан. Какой вход на ресивере и режим? Видео или мд/ тейп. Спасибо

• Роман-Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Після тижня користування блютус не підключається.

Переваги:
    Використовував в авто
    Недоліки:
    Спірна якість.
    • PlayVision

пробуйте видалити пристрій з телефону і знову під"єднати, скоріш за все збій на програмному рівні, з блютузом таке буває, випадків несправності з цими конвертерами ще не було. Там хороший ЦАП CIRRUS LOGIC 8416 CZZ та блютуз версії 5.0

• Дмитрий Н***

@playvision микросхема cs8614 это не цап, а преобразователь , все же хотелось бы узнать какой цап установлен и микросхема блютуз .. спасибо

• Продавець  PlayVision

ЦАП (цифро-аналоговый преобразователь) - CIRRUS LOGIC 8416 CZZ
      блютуз версия 5.0

• Игорь

Отличная штука!

Переваги:
    Звук, стабильность

Спасибо за отзыв!

• Олег Е***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Брал для стационарных активных колонок. Чтоб можно было любой источник подключть.
    Приятный девайс. Работает стабильно. Звук вроде бы качественный. Коннектится без вопросов.

спасибо за отзыв)

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: PlayVision

Попрацював одну годину і все блютус модуль згорів

Переваги:
    Ніяких
    • Андрей

И как решили данную проблему? Возврат $ или замена устройства?

• Олексій А***
    Продавець: PlayVision

яка версія Bluetooth використовується?

Bluetooth 5.0

• Вадим
    Продавець: PlayVision

Я правильно понимаю, что регулировка громкости ТВ недоступна при подключении через оптический вход, но доступна если подключить ТВ по Bluetooth? Есть ли аналогичные устройства, но что бы можно было регулировать громкость ТВ при оптическом подключении, но что бы Bluetooth приёмник тоже присутствовал?

• PlayVision

По оптическому выходу звук не управляется в тв или в других устройствах. По блютуз можно управлять громкостью со смартфона, ноутбука или тв.
      Если нужно подключить по оптике, и акустика без пульта - берите конвертер с пультом

• Захар М***
    Продавець: PlayVision

если я с макбукпро по блютуз 4 подам сигнал на устройство то на какие из портов можно будет подключить активные колонки едифаер r2800?
    только на тюльпан или на оптику тоже или оптический и кооксиальный тут только входы ?

Переваги:
    не выявлено
    Недоліки:
    не выявлено
    • PlayVision

оптический и коаксиальный - это тоже входы

• Захар М***

перепутал точнее выходы , в оптический и кооксиальный можно подключить колонки что бы они играли то что идет по вайфай? или они только как входы работают для подключение источника сигнала или как выходы тоже не понял

• PlayVision

блютуз - приемник (можно сказать вход), оптический и коаксиальный - это входы, тюльпаны и джек 3.5 - выходы

• Андрій Х***
    Продавець: PlayVision

Доброго дня, можна підключатися через цифровий вихід до телевізора, а блютуз використовувати для підключення навушників?
    Тобто з телевізора котрий немає блютуз зробити ТВ який має блютуз для прослуховування музики в блютуз навушниках?

• PlayVision

доброго дня, це блютуз приймач, якщо потрібно підключити блютуз навушники, то потрібно такий пристрій - посилання

• Игорь М***
    Продавець: PlayVision

Поддерживает ли это устройство формат Долби AC-3 ?

• PlayVision

нет, но это и не нужно, по сколько в тв можно выставить Pcm, и весь звук преобразуется в несжатый

• Богдан П***
    Продавець: PlayVision

Можно ли в 3,5 разъём вставлять аудиосистему 2.1?

• Taras L***

да, можно. У меня так и подключено данное устройство

• Сергей Б***
    Продавець: PlayVision

Может ли данный конвертер принимать аудиосигнал по блютуз с ноутбука, планшета или смартфона?

• PlayVision

да, все верно, в данном устройстве приемник блютуз