Відгуки покупців про Ляльковий будиночок NestWood Великий рожевий особняк для ляльок L.O.L. Surprise + вітальня (kdl003)

Оцінка користувачів 4.95/5
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Будиночок чудовий подарунок для вашої дитини. Складається швидко і просто,все зрозуміло. Купив дочці,дитина в захваті. Доставили швидко. Рекомендую всім.

Переваги:
    Легко зібрати. Гарний будинок.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  NesTik

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Надзвичайно хороший будиночок, який не залишить у захваті кожну дитину.

• Олег Р***

Все пречудово!

• Продавець  NesTik

Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Нехай дитинка грає із задоволенням. Чекаємо вас за новими покупками!

• Оксана Ф***

Будиночок чудовий

• Лілія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Придбали донечці на 4 роки.Дуже гарний,цікавий. Всі деталі продумано до дрібничок. Цікаво було складати.( Таке собі лего для дорослих! )
    Дитина задоволена,грається постійно!

• Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Придбали даний товар для доньки на 5 років. Дитина задоволена.

Переваги:
    Легко збирається. Всі необхідні матеріали у комплекті.
    • Продавець  NesTik

Добрий день. Дякуємо вам за покупку та зворотній зв'язок! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!

• Вячеслав І***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Нема часу вільного, постійно граємося Сказати, що наша дівчинка в захваті від будиночка - це нічого не сказати Вона відмовляється спати, ходити в садочок та на танці, аби тільки гратися вдома з будиночком Складали, звичайно довгенько, але результат того більш, ніж вартий. На день народження, навіть, бажання загадала, щоб всі друзі були поруч і гралися з будиночком Тому, величезне дякую за Вашу працю, за такий якісний продукт, за душу, яку Ви вкладаєте, щоб наші дітки отримували такі неповторні радісні емоції

Переваги:
    Якісний продукт
    Недоліки:
    Нема часу вільного, постійно граємося
    • Продавець  NesTik

Добрий день. Дякуємо вам за відгук з фотографіями! Це дуже приємно бачити щасливі емоції на обличчях наших діточок! Ми дуже раді, що подарунок так сподобався вашій донечці і вона бажає розділити цю радість зі своїми друзями! Нехай граються із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Для донечки подарунок супер! Тато зібрав години за 2-3 і мрія здійснилась!

Переваги:
    Все сподобалось!

• Юрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Великий, гарний будинок! Отримали задоволення від збірки, діти теж дуже задоволені!

Продавці відповідальні!

• Вячеслав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Дитина задоволена, батьки також. Дочці 5 років, насилу вклали спати в ліжечку біля будинку. Склав за годин 6, на ранок все висохло і подарунок готовий. Дякуємо за чудовий будиночок

• Світлана З***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Замовляли донечці на день народження, будинок чудовий, гарної якості, інструкція зрозуміла, дитина була в захваті, швидка відправка.

Переваги:
    Якість,швидкість відправки.

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Заказывали донечке под ёлку, домик обалденный, детали подогнанны одна к одной, в общем вещь супер!!! Спасибо продавцу и производителю.

Переваги:
    Ребенок в восторге

• Елла Д***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Дуже дякуємо за чудовий будиночок!

• Продавець  NesTik

Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук! Дуже раді, що дитинці будиночок сподабався. Нехай грає із задоволенням! Чекаємо вас у нашому магазині знову!

• Татьяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Чудовий подарунок для кожної дівчинки.

Переваги:
    Гарний, великий
    Недоліки:
    Кілька тижнів вивітрювався запах деревини
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Дякую за такий чудовий ляльковий будиночок. Донечка задоволена та залюбки грається.

Переваги:
    Шпалери та меблі в комплекті, шторки також були.
    • Продавець  NW_Studio

Добрий день. Дуже раді, що вам все сподобалось. Дякуємо за зворотній зв`язок.

• Продавець  NW_Studio

Добрий день. Раді що вам все сподобалось. Дякуємо за покупку.

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Очень замечательный и великолепный домик! Заказывал дочери на день рождения в декабре полную комплектацию (с освещением, детской площадкой и наполнением предметов во всех комнатах). Цена, соответственно, больше. Переписка с менеджером довольна приятная и всё по существу. Заказал полный комплект, так как полупустой дом - как полуподарок!) Дочь была на седьмом небе от счастья! Дочери 6 лет исполнилось, домик как раз во весь ее рост!) Заказывал заранее, что бы было время на доставку пару дней и на сборку пару дней без спешки до дня рождения! Решил подарить уже в собранном виде, так как смотрится более впечатляюще, чем в разобранном!)

• Продавець  NW_Studio

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Ми дуже раді, що ви залишились задоволені обслуговуванням та якістю нашої продукції і процесом збирання! Нехай будиночок принесе вашій дитині багато годин щасливої гри! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Тимощук Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Будинок дуже гарний. Повністю відповідає ціні. Якість супер.

Недоліки:
    Має трішки неприємний запах.
    • Продавець  NW_Studio

Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Светлана Б***

Super!

• Продавець  NW_Studio

Доброго дня, дякуємо за Super-відгук.

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Супер дои! Очень крутой! Дочь в восторге! Боольшой, легко собирается)

Переваги:
    Дсп. Качество
    • Продавець  NW_Studio

Здравствуйте. Спасибо за покупку и отзыв! Ждём вас в нашем интернет-магазине снова!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Сказать, что все супер- ничего не сказать. Бомба!!! - в восторге вся семья - два дня вместе собирали, наслаждались, украшали комнаты шторами, обоями, мебелями. Инструкция доступна даже для ребёнка- спасибо за качество, оперативную доставку и массу удовольствий!!!!))

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Продавець  NW_Studio

• Виталий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Огромное спасибо за Ваш товар! Покупал своей дочери на день рождение єтот шикарный дом в полной комплектации +(освещение).Получил огромное удовольствие от сборки, поклейки домика.При сборке вспомнил свое детство как с отцом собирали танки, самолеты и прочие конструкторы.... Эхххххх Ностальгия!!! Собирал не спеша дом 2 дня, 1 вый день дом и второй день всю полную комплектацию, все проклеивал (клеем который идёт в комплекте) Огромное спасибо еще раз за море впечатлений ) Ребенку еще не дарил, но уверен что дочка будет в полном восторге! Скидываю фото в полной комлектации + освещение! P.S. Очень удобно собирать дом по видеообзору, очень все доходчиво и ясно обьясняют ) Дом рекомендую всем ! от меня 5+ и еще случайно сломал детальку одну, спасибо огромное магазину которые без проблем выслали такую же деталь бесплатно )))

Переваги:
    Большой красивый дом
    Недоліки:
    нет недостатков
    • Продавець  NW_Studio

Здравствуйте. Спасибо за покупку и обратную связь. Мы очень рады, что вы остались довольны качеством нашего товара. Пусть ваш ребенок играется с удовольствием. Ждём вас в нашем магазине снова))))

• Юлия М***

Сколько цена за как вы говорите полную комплектацию с освещением? В объявлении написано цена за домик и мебель 9ед...а декор входит? Или отдельно оплачивается ещё?

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Домик очень понравился. Хорошая инструкция. Есть небольшой набор мебели. Так же подарили шторы и есть обои.
    Домик собирается легко. Особенно, когда набил руку). ВЫсокий.
    Нам попались две рамки без отверстий для крепления. Приклеили на клей. Так же один карниз не смогли повесить, так как нет под него отверстия. Может его и не надо вешать, но имея его в наличии и к нему штору, хотелось бы)
    Ну а так спасибо. Отличный домик. Пока не играли, только собрали)

Переваги:
    Хорошая цена
    Недоліки:
    Ломаются детальки, если не аккуратно их уронить
    • Продавець  NW_Studio

Добрий день. Дякуємо за покупку та за те, що ділитесь з іншими батьками своїми враженнями. Дуже раді, що будиночок вам сподобався. Якщо у вас виникають питання щодо збірки будиночка, можете звертатися до сервісного центру (контакти є в інструкції).

• Коток В***

отправили,не на отделение!!!!!
    пока ещё не собирали.

• Продавець  NW_Studio

Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Не хвилюйтесь. Всі проблеми з доставкою вирішуються за рахунок компанії.

• Дмитрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Супер дом. Дочке очень понравился. Да, пришлось уделить его сборке пару дней но результат того стоил. Инструкция детальней некуда. Все сделано качественно.

• Продавець  NW_Studio

Доброго дня! Дякуємо за покупку та відгук! Раді, що ви залишилися задоволені якістю нашої продукції. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Julija
    Відгук від покупця. Продавець: NesTik

Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, как заказать домик с полной комплектацией мебели?

• NestWood_Studio

Добрый день. Сделайте заказ на домик, после мы с вами свяжемся и уточним комплектацию

• Юлия М***

Какая цена полной комплектации?

• Светлана К***
    Продавець: NesTik

Покупали будиночок донечці на день народження. Дитина в захваті! Будинок яскравий, якісний, дуже легко збирається. Дуже задоволені покупкою

Переваги:
    Якість

• Татьяна Б***
    Продавець: NesTik

Будиночок такий же як на фото , все супер , ввечері замовили на наступний день відправили , обслуговування на найвищому рівні, будемо ще замовляти , донечка щаслива)))

Переваги:
    Швидка доставка , гарний сервіс
    Недоліки:
    НЕМАЄ
    • Продавець  NesTik

Добрий день. Дякуємо за покупку та відгук! Ми дуже раді, що будиночок сподобався вашій донечці, і ви залишилися задоволені обслуговуванням та швидкою доставкою! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині на Розетці знову!

• Alina L***
    Продавець: NesTik

скажыте,какие размеры этого домика?

• NestWood_Studio

Высота 1 метр, ширина 84 см, глубина 33 см.

• Карина П***
    Продавець: NesTik

Добрий день! Скільки буде коштувати повна комплектація будиночка, як на фото?

• NestWood_Studio

Добрый день. В комплектацию как на фото входит дополнительно 3 комплекта мебели: 1. Спальня+Гостиная+Детская 275грн; 2. Кухня+Ванна 275грн; 3. Детская площадка 275грн. Общая стоимость 825 грн.

• Юлия М***

Сколько полная стоимость? Домик мебель, что на фото вся, декор, аксессуары, освещение? Всё вместе сколько?

• Александр Б***
    Продавець: NesTik

Добрый день. У вас на картинке девочка сидит на домике. Это в реальности или нет?

• NestWood_Studio

Добрый день, это было в реальности, домики достаточно крепкие. Но всё равно лучше на них не сидеть.