Відгуки покупців про Гірка для купання Tega Baby антиковзка Качечки Жовтий DK-003-132

Оцінка користувачів 3.57/5
  • Відгуки про товар продавця Store_Baby
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Store_Baby. Колір: Бірюзовий

Все супер

• Инна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Store_Baby. Колір: Бузковий
    Переваги:
    Все супер
  • Зозуля М***
    Відгук від покупця. Продавець: Store_Baby. Колір: Рожевий

Обслуживание отличное, связались и доставили оперативно, предложили бюджетный и быстрый вариант доставки. Сам товар понравился, цвет вживую приятный, качество хорошее. Спасибо

Переваги:
    Качество товара и доставка
    Недоліки:
    Не наблюдали
  • Діана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Чому зломана одна присоска?
    Якість не погана , але можна було вказати це в описі

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Надіслали товар без присоски вона була зламана дефект могли якось прибрати а не залишити чорну пляму

Добрий день, Діано, нам прикро, що ви отримали товар із пошкодженою присоскою, це неприпустимо.Ми не отримували подібних скарг на цю модель, тому складно сказати, що саме стало причиною дефекту. Дуже прикро, що товар не виправдав очікувань, але дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам слідкувати за якістю продукції.

• Дарія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Нормальна гірка, прийшла ціла, відповідає опису, маля ще не клали

Добрий день. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою! Дякуємо за відгук.

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Товар прийшов тріснутий

Недоліки:
    Товар прийшов пошкоджений

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Александра
    Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Колір: Бузковий

Только что забрала фиолетовую горку, она с царапинами на спинке. Я откровенно не понимаю, почему я ее обязана была оплатить заранее?
    Коробка пришла помятая, скотч на ней наклеенный только по шву, отклеился от коробки и кто угодно мог заглядывать в коробку, пока она меня ждала.

Я горку забрала, но больше у вас никогда ничего не закажу.

Переваги:
    Нет.
    Недоліки:
    Требуют оплату заранее, на горке царапины.
    • Продавець  EN SERIO!

Олександро, дякуємо за ваш зворотній зв'язок.
      Ми хочемо прояснити ситуацію.
      За договором з Розеткою, ми можемо відправляти посилки на точки видачі Розетки лише за попередньою оплатою.
      Ми надсилали вам фотографії товару до відправки, вам товар підійшов. Це не подряпини, а термо-усадка нанесення зображення, що було видно на фотографіях, які ми надсилали.
      Ми пакуємо наші посилки надійно, але при доставці можливі різні ситуації.
      Якщо ви побачили, що упаковка відкрита, ви маєте право оглянути посилку і за бажанням відмовитися від неї. В такому разі, вам би просто повернулися оплачені кошти.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: EN SERIO!. Колір: Бузковий

Продавець надіслав гірку з подряпинами.

• Продавець  EN SERIO!

Вітаю, вас, Юліє.
      Дякую, що звернулися до нас.
      Ми намагалися з вами зв'язатися, аби прояснити ситуацію, але ви не відповідаєте.
      Ми кожного клієнта повідомляємо, що при отриманні необхідно оглядати посилку, інакше ми не зможемо вирішити спірні питання на вашу користь.
      Перед відправкою ми оглядаємо товар на пошкодження, і якщо при отриманні ви огляните товар, та виявите пошкодження, ви завжди можете відмовитися від посилки, вказавши на недоліки, які посилка отримала при транспортуванні.
      В такому разі вам повернуться оплачені онлайн кошти за товар.
      Тим паче, що у вас була безкоштовна доставка.
      Але в вашій ситуації ви отримали товар, і вже після цього заявили про подряпини, тому перевізник не зможе нам нічого компенсувати, а ми, відповідно, вам, на жаль.

• Сергій Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний

Приїхала тріснути

Добрий день! Дякуємо за відгук, нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Будь ласка, зверніться до служби підтримки за посиланням: посиланнядля вирішення проблеми.