Картка Rozetka

Відгуки покупців про Безглютенові макарони гречані Healthy Generation Fusilli 300 г (4820219570035)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Олена Т***

Дуже смачні макарони

• Продавець  Healthy Food Factory

Добрий день! Щиро дякуємо за відгук!!!

• Ярослава
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Food Factory. Кількість в упаковці: 1

Овочеві були смачні ,а гречані хімозний присмак. Ні дитина, ні я, не змогли їсти ці макарони( Навіть не знаю як так?!

Переваги:
    Без глютену
    Недоліки:
    Смак(
    • Продавець  Healthy Food Factory

Доброго дня! Сумно що не сподобалося.. Ми взагалі не використовуємо ніякої хімії. По відгукам наших покупців, це одні з найсмачніших наших макаронів. Є багато покупців, які тільки їх і купують. Навіть не представляю в чому річ((Це вперше такий відгук

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Food Factory. Кількість в упаковці: 1

Швидко обробили і відправили моє замовлення. Моєму малюку сподобались макарони. Ніяких негативних реакцій не було.Готуються швидко. А це дуже зручно, коли не встигаєш з малюком.

Недоліки:
    Не виявлено.
    • Healthy F*** Factory

Дякуємо

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Food Factory. Кількість в упаковці: 1

Заказала сразу все вкусы на пробу) ребёнок оценил и ест с удовольствием!
    А маме быстро готовить)
    Одни плюсы)
    Варила по инструкции на упаковке и все отлично)
    Макароны вкусные и полезные!

Переваги:
    Вкусно и полезно

спасибо, приятного аппетита

• iryna_vysochan
    Відгук від покупця. Продавець: Healthy Food Factory. Кількість в упаковці: 1

Сподобались. Смак дуже схожий до цільнозернових пшеничних.

Переваги:
    Можна легко урізноманітнити раціон діток, які люблять пасту.
    • Healthy F*** Factory

Дякую, дякую, дякую!!!!!!!!