Відгуки покупців про Акумуляторні ножиці Bosch Isio + телескопічна штанга (0600833105)
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Очень удобно. Рекомендую.
- Недоліки:
- Нет кустореза
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ножиці добротні. Ріжуть не лише траву, а й дрібні кущі, наприклад самшит. От тільки без насадки "кущоріза" не думаю, що це хороша ідея. Метал лез наче міцний, після сезону користування проблем не з'явилося.
Заряду акумулятора вистачає на +/- 30 хвилин. Якщо є багато чого стригти, прийдеться роботу виконувати за декілька заходів. Акумулятор заряджається десь 4 години, точно не засікав.
Блимання світлодіода, яке сигналізує про заряд акумулятора, в сонячну погоду побачити досить важко. Тому якщо ви стрижете траву і раптом ножиці перестають працювати, придивіться уважно до індикатора: він засвітить червоним при наступному включенні, а значить - пора на зарядку.
Телескопічна ручка - геніальна річ: можна забути про роботу навприсядки. От тільки з нею стригти доводиться довше. І можна випадково зістригти щось корисне.
Ніколи не пхайте пальці під робочі леза :-)
Пристроєм задоволений, покупка вартісна! - Viktoria D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прошло 5 дней, до сих пор никто не связался. Вы предоставляете недостоверную информацию и продаете товар в неполной комплектации, ставля цену как за полную, что является окровенным мошенничеством.
- Максим
В чем обман? не пойму никак..
Комплектация:
Ножницы для травы
Зарядное устройство
Нож для травы
Телескопическая штанга
Документация
где там кусторез? Вам пришло все то, что на фото?
- Viktoria D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрый день, тот же самый вопрос, в комплекте указан кусторез, но в наборе его нет. Это какой-то прикол?
Эксперт RozetkaДобрый день, Виктория! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Viktoria D***
Мне пришло не все, что указано в описании. Вот описание. Ножа кустореза нет.
!Нож кустореза имеет шину длиной 120 мм и шаг зубьев 8 мм, а нож для травы имеет ширину 80 мм. В комплект ножниц для травы/кустореза Isio входит базовый инструмент Isio, зарядное устройство, мягкий контейнер, нож для травы и нож кустореза.! - Галина Ш***
Дуже дякую що написали про відсутність кусторіза, бо дуже хочу купити, виявилося що це тільки фото і все, він не входе в набір….такий собі піар ход
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В описі комплектації зазначений кущоріз, але я його не отримав. Поясніть, будь ласка, де помилка?
Эксперт RozetkaДоброго дня, Володимир! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.