Відгуки покупців про Навушники SVEN AP-G988MV Black-Red
- Вячеслав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
практически не пользовался перестал работать микрофон
- Михайло О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Пользовался пол года а после перестал работать микрофон и звук не очень
- Переваги:
- За цену норм но лучше взять качественные подороже
- Недоліки:
- Звук, микрофон, размер
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушники отличные, звук мощный. Прослужили 4 года моего неаккуратного использования.
- Переваги:
- Универсальный, длинный провод, звук, хороший микрофон, уши не болят.
- Недоліки:
- Закручивается провод, разъём легко сломать, шелушится покрытие подушек
- Костянтин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Тихо працює лівий динамік
- СергійкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Поки що три роки експлуатації, за які облізло м'яке покриття пластику і почали облазити амбушури і м'яка накладка на дужці. Три місяці тому припинив працювати лівий динамік, що виправилося заміною дроту зі штекером, після чого, думаю, ще нескоро попрощаюся з ними))
- Переваги:
- Працюють, досить легкі і зручні, щоб годинами сидіти в них
- Недоліки:
- Приблизно через рік експлуатації почало облазили м'яке покриття на пластику, а потім і амбушури з м'якою накладкою на дужці
- Саня Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушники на год, дальше нужно брать новые
- Переваги:
- дешёвая цена норм качество
- Недоліки:
- максимум на год
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Sven- це завжди якість за невеликі гроші
- Яків Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Гарантія 12 місяців. Через 14 місяців перестали працювати мікрофон, а потім і одно ухо.
Результат - купівля нової іншої гарнитури, вже з набагато більшим терміном гарантії.- Переваги:
- 12 місяців гарантійного терміну - пройшли
- Недоліки:
- Низька надійність
- Дмитро Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Бомба ракета,звук імба, мікро супер, вартують своїх коштів..
- Переваги:
- Ціна якість
- Валентин Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Отлично блокируют уши от внешних шумов.
- Переваги:
- Всё пришло в лучшем виде. Работает неделю отлично. Особенно нравится гибкость микрофона.
- Недоліки:
- Пока не увидел.
- Гончар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Отличные наушники во всех смыслах.
- Переваги:
- Звук супер, сидят четко.
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Отличные наушники, хорошее сочетание внешнего вида и качества звука в играх.
- Переваги:
- Все нравится.
- Недоліки:
- За такую цену нет
- Боднарук З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
10/10 топ для своих денег
- Blum F***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Пришли достаточно быстро, это шикарные наушники:) Для разговоров в дс\телеграмме это вообще шик, никто не жалуеться на задний план или же за плохое качество микро.
- Переваги:
- звук, микро
- Недоліки:
- нету
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушники покупал ещё в 2018 году) и до сих пор работают...покупал исключительно для игр.. хороший микрофон и прекрасно показывают себя в играх... Но если вам нужны наушники для музыки . Советую посмотреть в сторону более дорогих)
- Переваги:
- Хороший микрофон
- Недоліки:
- Не для музыки
- Ярошенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
не відтворює звук в наушниках, підключали штекер навушників до роз"єму аудіовиходу джерела сигналу компютера, як показано на схемі, застосовували перехідник. Звук не відтворюється .
- Переваги:
- Гарний вигляд
- Недоліки:
- не відтворює звук в наушниках
Представник бренду SvenЯрошенко Лариса, перевірте щоб перехідник для ПК був вставлений до самого кінця, також перевірте налаштування звуку та звуко-записуючих пристроїв в операційній системі .
- Ярошенко Л***
Вже повернула. ... дотримувались рекомендацій, але звук не відтворюється в наушниках, чекаємо на повернення коштів, будемо інший товар замовляти
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Душе файні наушніки всім раджу
- Переваги:
- Хороший звук хороший провід непорвався за 1рік
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушникам уже 2 года до сих пор в идеальном состоянии ничего не ломалась и все исправно работает
- Переваги:
- Звук и микрофон
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Топ за свои деньги
- Переваги:
- Микрофон , звук
- Недоліки:
- Иногда давит сверху на голову
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Отличные наушники за такую цену
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купил наушники в сентябре 2019года, пользуюсь 2-3раза в неделю,играю на плейстешн, вообще проблем нету,за такое время ничего не облезло,после 4часов есть дискомфорт,а так все хорошо,та и за такую цену
- Переваги:
- Звук норм, качество норм,цена норм
- Недоліки:
- После 4х часов дискомфорт, больше недостатков не замечено
- Дудка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Написав на повернення товару з функцією зв'яжіться зі мною, тиждень чекав, ніхто зі мною не зв'язався мабуть чекаєте поки 14 днів пройде, прийдеться самому купувати новий перехідник. А навушники хороші.
- Переваги:
- Зручні, хороший звук
- Недоліки:
- Прийшов бракований перехідник
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
После 9 дней использования наушники перестали работать, также когда они ещё работали был плохой звук и с каждый днём становилось все немного тише и тише
- Переваги:
- Микрофон
- Недоліки:
- Тихий звук в наушниках который позже вообще пропал
Представник постачальникаВладислав Надемьянов, приносим извинения за возможные неудобства, рекомендуем обратится в ближайший сервисный центр (все адреса и номера телефонов указаны на официальном украинском сайте бренда), так же в течении 14 дней с момента покупки Вы можете вернуть или обменять наушники.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
я купив пару навушників але мені вони були завузькі. і створювали дизкомфорт при довгому перебуванню в них тому вирішив повернути. коли повертав ніякого браку не виявив в них. Відправив через сутки на повернення. але в понеділок мені зателефонував менеджер розетка і сказав що виявив дефект. хоча коли я відправлял ніякого дефекту не помітив. і після цього в мене будь який звязок з розеткою пропав. Можна мені дізнатись десь як звязатись з розеткою щоб повернути чи гроші чи якщо помітили якийсь дефект замінити навушники та повернути цілу пару. бо я залишився без грошей та без навушників. 11 Років купляю в розетці та це перший раз так.. Дуже сумно що за стільки часу купляв в скількох магазинах по Украхні і розетку вважжав самою надійною
- Переваги:
- Звук
- Недоліки:
- давять на голову
- Архип С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Очень доволен покупкой. Мои первый полноразмерные наушники. Был наслышан о компании свен вот нашёл пользуюсь неделю. Слышат собеседники микрофон отличный звук и софт тоже топ.
- Переваги:
- Большие Абушюры(у меня уши не маленькие) хороший звук, микрофон работа ет отлично приятное покрытие все отлично.
- Недоліки:
- Покачто не нашел
- Сергій Ш***
про який софт кажете?
Представник бренду SvenСергій Шолудько, софт знаходиться на офіційному сайті представника бренду у вільному доступі.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Звук нормальний для ігрових навушників, для прослуховування музики не дуже, звук глухий.
- Переваги:
- Зручні, не тиснуть на вуха, зороша якість виконання
- Покупець т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
За два роки користування навушники не сильно підводили, хоч деякі моменти були. Перше це якісь мікро. Або в мене брак або вони такі з заводу, але без сторонніх фільтрів мікро чути не дуже якісно. Для спілкування піде але для запису відео чи звуку не зовсім. Ще один не приємний момент застав мене в перші часи користування, це регулювання гучності. Під час зміни може бути чути неприємне шипіння та час від часу припиняє роботу один з навушників, щоб це пройшло треба просто покрутити регулятор, але не приємно
- Переваги:
- Ціна - якісь
- Недоліки:
- Мікро
Регулятор гучності
- Татар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Замовлення відправили швидко, прийшло за один день. Навушники чудові, мікро супер, дуже добре чутно звуки у грі і через гарне мікро мене також добре чують. Вуха почали боліти тільки після того як я грала 6 годин, так що рекомендую. Виглядають супер стильно, гарно сидять, так що купуйте. За досить невеликі гроші як для навушників цього сегменту вони супер.
- Переваги:
- звук, мікрофон крутий, привабливі
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Попались бракованные,но поменяли
- Недоліки:
- Хлипкое соедение с переходником
- Даниил О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Афигенно
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Чудові. Кращі в своїй категорії.
Приємний та деталізований саунд. - Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Отличные наушники для такой цены. Покупал себе для игры в КС ГО и КС 1.6. Микро работает без шумов, звук с наушников отличный. Владение 1 месяц, нареканий нет.
- Переваги:
- Хорошая цена.
- Недоліки:
- Отсутствуют за месяц работы.
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Barberry. Колір: Red and Black
Отличные наушники
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушники не плохие
- Переваги:
- Хороший микро
- Недоліки:
- Со временем давят на уши и голову (пуфик на ободке слишком жёсткий).
И если у вас челка и вы трясете головой чтобы ее убрать то не рекомендую потому что при резких движениях они чуть спадают
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Хорошие наушники за адекватную цену.Ребенку подошли хорошо
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Очень Хорошие Наушники за такую цену