- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Пропозицією Rozetky, щодо вибору парфуму, скористалась вдруге. Попередня підбірка була вдалою, бреду Bakarat, ОАЕ. Мені,навіть, робили комплімент в ін.мережах. Наразі, я вирішила подарувати собі новий парфум від Франції. Це щось неймовірне!
Аромат новий, перекликаються ноти квітів, дерев, фруктів і ще чогось мені не відомого. Момент знайомства з парфумом пройшов, ніби ритуал, спочатку капелька спрею на долоню, деякий час ми звикали один до одного, аромат відкривався, ніби квітка,що на дереві, повільно і впевнено. Я почала відчувати, як сильно парфум впливає на мій настрій, додає впевненості, в собі і, доповнює мій образ.
Мої враження співпадають з моїм віком: 60 . Всім прекрасним жінкам України бажаю бути найкращими в Світі!- Переваги:
- Доступна вартість
- Недоліки:
- Не має
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
упаковка целая . бутылка полная. подарил.
- Недоліки:
- как открыть коробку догадался только внук )))
- руслан а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Купил жене,сказала что отдаст маме,говорила как можно покупать в инете не чувствуя запах.Когда пришли,понравились,оставила себе.
- Алина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Покупала здесь впервые маме в подарок. Она уже лет 15 ними пользуется, поэтому очень переживала по поводу качества, стойкости и тд..угодить в общем.
в итоге решилась купить.
Аромат очень стойкий, именно шлейфовый. Может мне повезло, смотря на многие отзывы, но все в восторге, и мама, и окружающие)
Спасибо, розетка- Переваги:
- стойкий, шлейфовый, владелец очень доволен)
- Недоліки:
- Их в моем случае реально нет
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Купила сестре на подарок.Это наш с ней любимый запах.Очень надеюсь,что она останется довольна и это не подделка.Визуально,на первый взгляд-оригинал (упаковка,цвет духов) Штрих-код 33 (30-39-Франция)
- Переваги:
- На вид и цвет парфюма -оригинал
- Недоліки:
- Пока-нет
- клюцук в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Доставили бистро,після замовлення на другий день отримала парфюм))) Прочитавши коментарі ,що підробка і т.д не повірила ,тому що розетка ,це надійний продавець,не перший раз замовляю,купувала версачі білі перед цими.Це оригінал ,тому що в ютубі є відео де підробка ,де оригінал ,це видно по ковпачку ,і по малюнку)))Дуже стійкі),ті хто не відчуває запах ,це просто вони вам підійшли)))
- Переваги:
- Шикарний запах
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Хороший товар, жене понравилось, по батч-коду проверил на точке выдачи Розетки, оригинальные и не старые
- Переваги:
- Хороший запах
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Ніжний весняний аромат
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
все добре, я задоволена
- Переваги:
- Гарний аромат, стійкі
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Це ідеальний парфюм на будь-який період. Дуже подобається як він на тілі пахне, на одязі тримається по декілька днів. Купувала тут, купувала в Європі - все однаково, оригінал.
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Довго вибирав для дружини аромат по опису ,наче й вгадав .Дружині дуже подобається і аромат і дизайн флакону . Підібрав ще й трохи солодощів ,теж з Розетки .Супершвидка доставка !!! Дякую за гарну роботу !!!
- Переваги:
- Доступна ціна ,гарний дизайн ,приємний запах .
- Недоліки:
- Не виявив
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Моя улюблена парфумована водичка!
- Переваги:
- Чудово!
- Недоліки:
- нема
- Нина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Стойкие
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Це втілення легкості, ніжності та безпосередності. Яскравий і світлий, як кохання з першого погляду, як тепла та сонячна весна, сповнена свіжості й безтурботності,
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
Приємний квітковий аромат для літа.
- Переваги:
- Ціна і аромат
- Недоліки:
- Жодних
- Варвара К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
Аромат яким можна користуватись 365 днів у році! А інколи і 366. Все добре, стійкість непогана. Я всім задоволена.
- Переваги:
- Аромат на всі пори року, оригінал
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Все добре
- Переваги:
- Якість ціна
- Недоліки:
- невиявлено
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Долго не писала отзыв, так как не могла понять на сколько они стойкие - я их на себе не слышу. Пищу по настоянию мужа, ему очень нравятся они на мне. Соседка пришла спросить название, после того, как я прошла мимо нее. В магазине продавец узнала запах духов, поинтересовалась они ли это. Делайте вывод... Спасибо, Rozetka!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Жене очень нравится,приятный аромат. Когда-то смотрели в дютифри,очень понравился,аромат тот же. Оригинал 100%!!!
- Переваги:
- Оригинал,очень приятный аромат.
- НатальяПродавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Один из лучших ароматов в мире!
- Переваги:
- Он прекрасен.
Стойкий, но при этом очень легкий, приятный. - Недоліки:
- Их просто нет
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 50 мл з EU
НУ ЩО СКАЗАТИ ДРУЖИНА ЗАДОВОЛЕНА,Я ТЕЖ!
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Парфум приємний, свіжий, з легкими солодкими нотами, один з улюблених ароматів дружини. Замовили 100мл, 100%оригінал, стійкість хороша! Вартість на розетці значно нижча вартості у відомій офлайн мережі.
Робота розетки, як завжди, на висоті.
#мояраспаковка - Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Надзвичайний аромат.
- Переваги:
- Ціна і якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Купую не вперше, дівчині подобається, і мені по запаху :))
- Переваги:
- Приємний запах
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Оригінал, аромат чудовий, швидка доставка
- Леся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Оригінал, чудовий аромат
- Переваги:
- Ціна, запах
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Мені подобається цей запах. Він не змінний протягом стількох років. Якщо будуть і в подальшому знижки, то звичайно буду купувати. Дякую
- Переваги:
- Неперевершений запах. Шлейф далеко
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Користуюсь цією парфумованою водою вже багато років. Підходить як для літа так і для зими.
- Переваги:
- Все ок.
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 30 мл з EU
Брала 30 мл на пробу, тепер замовляю більший флакон. Запах непогано тримається, приємний, код пробивається. Оригінал 100%
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 100 мл з EU
Мої улюблені парфуми вже роками. Запах ненавʼязливий, свіжий. Стійкість середня, але за такий аромат можна і закрити очі на цей недолік. Оригінал
- Переваги:
- Неймовірний аромат, оригінал
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Этот парфюм подходит на все случаи жизни,причем как летом так и зимой!
- Переваги:
- Отличная туалетная вода,очень нежный цветочный аромат!
- Кирилл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Девушке очень понравился аромат
- Переваги:
- Не бъющий резкостью аромат
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
Аромат весны и юной женственности. Подойдет и женщинам, которые чувствуют себя вечно молодыми.
- Переваги:
- Аромат садится на "подходящую" кожу - то есть те, кому он идеально подходит, могут слышать его на себе совсем легким и невесомым
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл
Легкий та свіжий аромат, не набридає, рекомендую тим хто не любить різкі парфуми.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 30 мл
#мояраспаковка
- Переваги:
- подобаются жінці
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл
Спасибо за товар! Брал жене на подарок.100мл. Очень приятный запах, стойкие. Полностью совпадают с оригиналом.
- Переваги:
- Оригинал