- Лариса П***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Продавец-5
Товар-4.- Переваги:
- Удобный,практичный
- Недоліки:
- Недостатки:Защелки не плотно сидят на своей оси и склонны к выпаданию
- Продавець Postroi House
Добрий день, Лариса! Дякуємо за вам зворотний зв'язок, зауваження передамо у відділ якості, для виправлення недоліків.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Добротный, крепкий, сбитый
- Недоліки:
- Защелки не плотно сидят на своей оси и склонны к выпаданию
- Продавець Postroi House
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук. Ваша думка важлива для нас.
Передаємо у відділ контролю та якості інформацію для вирішення зазначеного недоліка.
- Дорогих В***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Чудовий органайзер, добре відкривається, багато відділень для дрібних речей.
- Переваги:
- Дизайн, функціональність, багато відділень.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Postroi House
Доброго дня, вдячні Вам за відгук!
- Василий З***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Зручно, багато відділень.
- Переваги:
- Легкий
- Продавець Postroi House
Добрий день,дякуємо за Ваш відгук!
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Органайзер якісний, зашелки надійні кришка тримається добре нічого нн випадає.
- Переваги:
- З'ємні перегородки, можна під різний розмір.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Postroi House
Віталій, добрий день! Дякуємо вам, що знайшли час на відгук. Для нас дуже важливо, аби кожен клієнт залишався задоволений від співпраці з нашим магазином. Спасибі, що обрали наш магазин!) Гарного дня!)
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Качество отличное!!!!
- Переваги:
- Очень удобная вещь в хозяйстве
- Продавець Postroi
Олег, добрий день! Щиро вдячні Вам за відгук! Для нас дуже важливо, що у Вас залишилися лише приємні враження від співпраці з нашим магазином. Гарного дня!)
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Супер коробка для саморізів, замки, пластик, перегородки, все добротне та не вонюче. Рекомендую.
- Продавець Postroi
Микола,добрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Бажаємо тільки приємних вражень від використання продукції компанії. Спасибі, що обрали наш магазин!
- RaspberryВідгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Качество отличное
- Переваги:
- Наш производитель
- Продавець Postroi
Добрий день! Щиро вдячні Вам за відлгук! Для нас дуже важливо, що у Вас залишилися лише приємні враження від співпраці з нашим магазином. . Гарного дня!)
- Константин С***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Приятно удивлен качеством материала , и исполнения органайзера. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Качество, упаковка, мгновенная доставка ( 1.5 суток по области)
- Продавець Postroi
Констянтин, добрий день! Дякуємо за оцінку товару та сервісу! Ми щоденно працюємо на покращення, аби кожен клієнт залишався цілковито задоволений покупкою. Спасибі, що обрали наш магазин!
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Влаштовує товщина пластику , перегородки бажано б товстіші а так влаштовує і зручний !
- Переваги:
- Зручний ! Швидка доставка !
- Postroi
Виталий, здравствуйте! Спасибо, что нашли время оставить время на отзыв! Для нас очень важно, что Вы оценили качество работы магазина! Мы обязательно передадим пожелания на счет перегородок отделу по работы с качеством, ведь стремимся чтобы каждый товар полностью соответствовал требованию клиента!
- Сергей М***Продавець: Postroi House. Кількість відділень/кишень: 15
Все дуже полотно підігнано,защіпки дуже гарні,пластик пілотний нічого не гуляє і не скрипить.Дуже гарний кейс для шурупів болтів і т.д.хто що засуне
- Переваги:
- Дуже чітко зроблено
- Продавець Postroi
Сергій, добрий день! Спасибі, що знайшли час залишити відгук щодо товару!Для нас дуже важливий зворотній зв`язок від наших покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: lovitas. Кількість відділень/кишень: 15
Дякую. Все супер!
- Продавець lovitas
Доброго вечора, дякуємо, що обрали наш магазин