- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: PosudTrade. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Все супер.Брала на подарунок все дуже сподобалося.Дякую вам.
- Переваги:
- Рекомендую.
- Недоліки:
- Немає.
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Отлично. Брали на подарок
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Супер набор
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Гарна якість і дизайн
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набір просто бомба. Виглядає пристойно.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Якість супер!На подарунок бомба
- Переваги:
- Якість!
- Недоліки:
- Мало стаканів(
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Все супер і без сколів
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Дуже гарний набір, раджу всім
- Недоліки:
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Зручний, гарний набір.
- Переваги:
- За таку ціну набір супер.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Дуже гарний набір, міцне скло.
- Переваги:
- Гарний і міцний.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набір гарної якості все відповідно до фото, але надзвичайно не задоволена роботою розетки адже товар просто дивом лишився цілий, ніякої ні транспортувальної плівки, ні пухирчатої та навіть паперу ніякого немає кувшин просто бовтається поверх стаканів на тонкій картонці. Якщо будете замовляти то перевіряйте на цілісність
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Відсутність транспортувальної пакування
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набір гарної якості.
- Лимарь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Гарний набір. Зручний графін, чудово ллється компот, не підлизує. Склянки комфортного розміру. Скло не тонке. Виглядає по богатому.
- Переваги:
- Акційна ціна. Зручний графін.
- Недоліки:
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
В одній склянці були осколки скла.
Все ціле але графін навіть ні в що не завернули голий.
Таке.
Очікувала кращого сервісу- Переваги:
- Гарне скло .
- Недоліки:
- Не запакований як належно.
Якщо я на розетку замовила то що значить можна не запаковувати?
А може я буду відправляти комусь чи везти далеко.
Якось треба думати про людей трохи.
Халатно все якось
- ирина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набор красивый, стекло толстое и стаканы и кувшин хорошо смотрятся. Надеюсь будут долго служить. Спасибо
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Брала на подарунок. Щиро дякую!
- Переваги:
- Гарний, зручний.
- Недоліки:
- Алёна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Сподобався набір, рекомендую
- Переваги:
- Гарний,ціна
Набір сподобався. Все ціленьке.
- Переваги:
- Сподобалося
- Недоліки:
- Валерия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Привезли неупоковано ,разбитый стакан,УЖАС!!!
- Недоліки:
- разбитый стакан, неупоковано
- Іванна
доставка , мабуть
відмовились?
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набір дуже сподобалися.
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Дякую, замовляла на подарок тому що у мене такий же, прийшло все ціле, дуже сподобався
- Лисовицкая Е***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Очень красивый набор!!! Огромное вам спасибо. Рекомендую.
- Переваги:
- Прочный
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Анна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набор шикарный,упокавали хорошо,всё приехало целое,в живую смотрится достойно)
- Кирилл П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Набор суперский, очень понравился.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Отличный набор за такие деньги, все пришло целое очень хорошо упакованое. Доставка очень быстрая. Спасибо большое розетке.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
За такие деньги отличный набор.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пластиковая крышка на кувшине
- АртаваздВідгук від покупця. Продавець: Cookshop. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Отличный набор за такие деньги! В живую лучше даже
- Переваги:
- Дёшево и сердито
- Продавець Cookshop
Добрый день, Артавазд. Благодарим Вас, что выбрали наш интернет-магазин!)
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Хороший набор. Пришел целым и невредимым не смотря на то, что отсутствовала индивидуальная упаковка в плёнку и стаканы " перемешались" в коробке.
- Переваги:
- Качественный набор по смешной цене( по акции)!
- Недоліки:
- Отсутствие индивидуальный упаковки стаканов в плёнку.
- Николаева Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Чудові стакани і гарний, здоровий кувшин нашій сім'ї сподобалосьдякуємо розетці
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Упакован хорошо,в коробок, всё целое.
- Переваги:
- Отличный набор,смотрится дорого,удобный кувшин-хороший объём,стаканы тоже, заслуженный производитель,цена ОК.
- Недоліки:
- Нет.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Соответствует заявленному.
- Переваги:
- Красивый набор
- Недоліки:
- Крышка кувшина пласмасовая, остальное все стеклянное
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Дуже швидко доставили. Окрема подяка за пакування: кожна склянка була упакована окремо в м'яку плівку, так само як і кувшин. Усе ціле.
- Переваги:
- Дуже швидка доставка, якісне пакування.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Получила на святого Николая два набора. Отличный комплект. Цена очень порадовала. Стекло довольно толстенькое не хрупкое. В самом кувшине крышка пластик, я такую специально искала, так как они обычно бьются. Розетка на высоте. Спасибо за акции и скидки.
- Переваги:
- Цена, качества, оперативная отправка
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Красивые стаканы, красивый удобный кувшин. Спасибо розетке за скидки.
- Переваги:
- Цена - качество. Сервис супер!
- Недоліки:
- Нет.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий. Об'єм глечика/графина/декантера: 1.8
Нормальний набір для напоїв, досить якісний, запакований в заводську картонну упаковку з гарним дизайнок, досить товсте скло, стакани трохи важкі.
- Переваги:
- Досить якісні, недорога ціна
- Недоліки:
- За таку ціну немає.