Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Навушники Bluetooth Epik Lightning for iPhone 7/8/X Plus

Немає в наявності

2.5/5
Оцінка користувачів 2.5/5
на основі 42 відгуки
  • Олександ
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Для початку спробуйте натиснути кнопки на телефоні і подзвонити, щоб вам відповіли, а по-друге , навіть відповівши на ваш лист кошти ви так і не повернули! Інструкцію чого? Коробки?!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Навушники прийшли не робочі, гроші не повернули

• Продавець  Usmart

Ви відпишіть нам на повідомлення, або трубку візьміть і повернемо вам кошти!
      А навушники щоб працювали читайте опис товару

• Владислава З***

не працювали

• Продавець  Usmart

Написали вам в приватні повідомлення для вирішення проблеми

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

навушники не роблять, телефон їх не бачить! І так само немає нового пристрою в блютуз

Недоліки:
    не роблять
    • Продавець  Usmart

Написали в приватні повідомлення для вирішення проблеми

• Юлія

не працюють

Недоліки:
    підʼєднала до телефону, не працюють взагалі
    • Продавець  Usmart

Написали вам в особисті повідомлення для вирішення проблеми

• Сергій Л***

Навушники прислали не робочі

• Продавець  Usmart

Пишемо вам в особисті, щоб розібратися в ситуації. Швидше за все, навушники просто не правильно підключені.

• Поліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Товар не якісний. В відділу спробувала навушники, підключила до телефону- було нормально. Прийшла додому, вони працювали 5 хвилин та потім перестав працювати правий навушник. Звук який вони записують дуже поганий, розмовляти неможливо.

Переваги:
    Слухати музику.
    Недоліки:
    Розмовляти, не приємний матеріал, дешевші ніж 100 гривень… за шо так дорого то? Одноразові отак назвати треба їх
    • Продавець  Usmart

Вітаю! Можливо вам попалися браковані. Вже написали вам, вишлемо нові

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Я не знаю чи це недолік, але на найнижчому рівні звуку вони дуже гучні. Я слухаю в основному в ночі і це неможливо. Ледь притуляю до вуха, щоб так не кричало

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже гучно
  • Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

приїхали браковані навушники. якість звуку жахлива, якісь лаги.

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Наушники жахливі, звук просто жах

Вітаємо!
      На жаль, почастішали такі випадки. Це пов'язано з оновленням системи IOS.
      Тепер у телефоні появилося дуже багато налаштувань для навушників і багато налаштувань потрібно підігнати під ці навушники. Зверніться до нас у особисті повідомлення і ми вам скинемо детальні рекомендації та інструкції

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

отримали бракований товар, звук жахливий. зробили повернення через розетку, чекаємо поки звʼяжеться продавець, або повернуть гроші. пройшло три дні, повернення грошів не відбулося. тому, немає коштів та немає навушників, нічого немає:)

• Продавець  Usmart

Вітаємо! Нам дуже шкода, що ви отримали бракований товар. Ми повертаємо кошти одразу ж після того, коли склад повідомляє нам про повернення.
      Якби ви одразу ж звернулися до нас у приватні повідомлення, ми б постаралися пришвидшити або хоча б проконтролювати цей процес. А так, то ми дізналися про ситуацію тільки з вашого відгуку:(

• Марія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

дуже хороші навушники приїхали дуже швидко звук дуже гарний одразу підключаються до телефону

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Приїхали з розбитим кейсом та пом'ятою коробкою

• Діана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Навушники підключаються через лайтнінг, але… після цього по блютузу такого ще не бачили, звук відповідний, краще трохи доплатити та взяти щось нормальне
    Мікрофон приблизно такий же, як через no дешеву китайську колонку просто не рекомендую

Недоліки:
    Якість… блютуз
    • Продавець  Usmart

Доброго дня! Дуже шкода, що ви залишилися незадоволені товаром. Звертаємо вашу увагу, що навушники повністю відповідають опису і у описі чітко вказано про те, як вони працюють і пояснено чому саме так

• Артем Д***

працює як треба

Переваги:
    Все добре
  • Юлия К***

Порядочный продавец. Быстро отправил. Товар соответствует описанию. Спасибо

Переваги:
    Соответствует описанию
  • Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Були проблеми з навушниками, але все швидко вирішиться.
    Дякую продавцю за компетентну підтримку та лояльне ставлення до клієнта.

Переваги:
    Швидкість доставки
  • Юлия Б***

Проблему вирішено

Прошу зробити повернення товару. Вчора забрали з нової пошти, а сьогодні вже не працює один навушник.

Переваги:
    Доступна ціна
    Недоліки:
    Не працює один навушник на другий день використання.
    • Продавець  Usmart

Доброго дня! Вибачте за незручності. Звичайно вирішимо цю проблему якнайшвидше, не хвилюйтеся. Зараз вам напишемо

• Мирослав
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Дуже погана якість. Один навушник голосніше іншого і при цьому вони риплять.

• Продавець  Usmart

Доброго дня! Дуже шкода, що так склалося, очевидно вам попався бракований товар. Найближчим часом зв'яжемося з вами для виправлення даної ситуації

• Андрій Д***

Хорошие наушники

Переваги:
    Прекрасный звук

дуже дякуємо за відгук!

• Николай Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Получил ,оперативно отправили,но не доволен качеством ,а именно сам провод очень жёсткий ,видать самый дешёвый вариант…до этого были проводные наушники (не сильно дорогие)но реально качество провода в этих оставляет желать лучшего…не советую..

Переваги:
    Недоліки:
    Качество провода….как проволока а не провод…
    • Продавець  Usmart

Доброго дня! Нам дуже шкода, що вас не задовільнила якість шнура, але запевняю вас, шнур не є дуже жостким і він точно не найгіршої якості. шнур насправді хорошої якості, при належному використанні буде служити дуже довго. Ці навушники перевірені часом. І пам'ятайте, що ви завжди можете звернутися до нас по гарантії для ремонту чи заміни

• Николай Я***

Ребята самый дешёвый шнур,реально Вы зачем пишите неправду?….реально фигню на 10 баксов продали ,которой цена максимум один доллар…

• Продавець  Usmart

Николай, ви оглядали навушники на Новій пошті перед тим, як їх купити. Якщо вам не підійшла м'ягкість ізоляції кабелю, то не треба було їх купляти. Ви можете повернути навушники протягом 14 днів, ми вам написали в особисті повідомлення. І ще раз - у навушників нормальний кабель, не вводьте у оману інших покупців!

Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Все чудово працює!Перевірив правий і лівій все працює.Мікрофон теж

Переваги:
    Хороший звук
  • Петро

Гаушники г***о
    Купил наушники, в первий день правий наушник начал шипеть а потом и вообще перестал работать

Переваги:
    Никаких
    Недоліки:
    Слабий звук
    • Продавець  Usmart

Доброго дня! Нам дуже шкода, що вам довелося зіткнутися з такою неприємністю. Ми з вами зв'яжемося і якнайшвидше виправимо цю ситуацію. Додатково пропонуємо знижку 20% на будь-який товар нашого магазину в якості моральної компенсації

• Продавець  Usmart

Відправили нові навушники, надіємося ці будуть працювати довго та без проблем!)

• Петро

Дякую

• Прилепа А***

Не користуйтесь

• Продавець  Usmart

Доброго дня! У чому причина такої низької оцінки? Поясніть, будь ласка, ми вам допоможемо вирішити будь-яку проблему

• Бережной Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

прошло меньше полу недели а левый наушник не работает хотя я с ними нормально обращался

• Продавець  Usmart

Доброго дня! Напишіть нам, замінимо на нові

• Кіра
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Добрий вечір, через місяць після замовлення телефон перестав бачити навушники

Переваги:
    Гарний звук
    Недоліки:
    Швидко стають непригодними
    • Usmart

Доброго дня! Повторю те, що вам вже казав: Мабуть перебився кабель, таке трапляється з будь-якими навушниками. Можете відправити нам їх на безкоштовний ремонт

• Кіра
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Всього через місяць перестав працювати лівий навушник

• Usmart

Доброго дня! Мабуть перебився кабель, таке трапляється з будь-якими навушниками. Можете відправити нам їх на безкоштовний ремонт

• Лариса Т***

Хороший товар!

Переваги:
    Все чудово працює!Правий і лівий окремо перевірила,працює.Мікрофон теж.
    • Usmart

Дуже дякуємо за відгук! Надіємося навушники будуть служити вам довго!) Будемо раді знову бачити вас у нашому онлайн-магазині!)

• Yana

А это оригинал ?

• Usmart

Яна, це навушники для телефонів Apple iPhone. Фірма навушників Epik, як і вказано в описі товару.

• Иван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White
    Переваги:
    На высокой громкости звук очень хороший ,со стороны выглядит как оригинал
    Недоліки:
    При подключении в первое время звук очень искажался. За месяц эксплуатации перестал работать левый наушник
    • Usmart

Доброго дня! Можете відправити нам навушники на безкоштовний ремонт

• Иван С***

Хорошо, только отправьте адрес на который отправлять наушники через форму "Задать вопрос о товаре"

• Usmart

Іван, напишіть нам через форму "Задать вопрос о товаре", тоді ми зможемо вам відписати)

• Viktoria K***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Доброго дня, ще не пройшло одного тижня, як у мене перестав працювати правий навушник. Як я можу повернути замовлення?

• Usmart

Доброго дня! Вже відповіли вам в приватні повідомлення. Вам попалися навушники з бракованої партії. Замінимо вам на інші, хорої якості

• Дорошенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Добрый день! Телефон наушники не видит и не подклюяается через блютус. Это можно как то исправить или вернуть товар?

• Usmart

Доброго дня! Вам попалися навушники з бракованої партії. Сьогодні відправимо вам на заміну навушники належної якості, а ті навушники, що у вас зараз є можете викинути. Вибачте за незручності

• Denis T***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Почему вы говорите что этот оригинал?! Оригинал подключается без всякого блютуза. Качество наушников дешевое, звук вообще молчу, как в кастрюле. Почему сразу не написать , что подделка...

Переваги:
    Быстро доставили
    Недоліки:
    Качество звука, сборка
    • Usmart

Доброго дня! Навушники фірми Epik! В карточці товару все детально описано, уважно читайте! Вас додатково інформували по телефону, що навушники підключаються по блутуз. Ви мабуть переплутали їх з навушниками фірми Apple

• Usmart

Якість звуку має бути дуже хорошою. Якщо це не так, то ми вам безкоштовно замінимо їх на інші або повернемо гроші, зв'яжіться з нами, будь ласка

• Шадманова В***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Не стоит вестись на дешевую цену, наушники работают через раз

Недоліки:
    Настолько плохие наушники, что не могу не написать отзыв: постоянно теряется контакт с блютузом, плохой звук, сами выключаются
    • Usmart

доброго дня! спробуйте вставити штекер іншою стороною! читайте інструкцію перед використанням, там все описано. якщо це брак, то без проблем замінимо вам товар на інший, тільки зверніться до нас

• Usmart

Ще раз доброго дня! Як вияснилося, вам дісталися навушники з іншої (бракованої) партії. Напишіть або подзвоніть нам і ми безкоштовно вишлемо вам такі ж навушники, але хорошої якості. Дуже перепрошуємо за незручності. Чекаємо на зворотній зв'язок

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Хороші наушники, швидка доставка))

Переваги:
    Хороший звук
  • Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір: White

Очень крутой товар, все отлично работает, большое спасибо, советую к покупке

Переваги:
    Звук, функциональность, длина провода
    Недоліки:
    Я не нашёл
    • Usmart

дякуємо за відгук!

• Натья
    Продавець: Usmart. Колір: White

чотко віддає баси музики, в подарунок йшов стікєр, дуже приємно!

Переваги:
    - зручна коробка для навушників, гарна якість самих навушників