Відгуки покупців про Бездротові навушники INDA YH998 з док-станцією зі стерео Hi-Fi звуком для перегляду телевізора фільмів
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE
5,очень понравились, в начале по звуку подумал что у меня бюджетные Сенхайзер.
Сигнал сильный аккум отлично держится, менеджер по продажам связался быстро рассказал сразу о незначительных минусах а потом о плюсах. За то что менеджер молодец и помог мне, к сожалению не могу поставить за это ещё одну 6ую звезду. Так как её тут нет- Валентин А***
Хтось тестив ці вуха на критичних треках , flac, CD?
Наскілька каша в гучних бітових треках з різним басом та тарілочками (тцссс-сс) та тихим солістом, скільки прогрів робити, якщо є "різнобарвний бас"?
"Наушники с Длинным Шнуром для Телевизора" то капець ))
Мені не все рівно - hifi - це scifi але потрібні хоча якісь характеристики вказувати.
Довго щукав вуха для кількох треків - навіть хвалені сенхі + аудіотехніка грали для мене кашу, не роблю контент чи рекламу, вуха для ТВ то не HIFI -навряд чи провайдер передає Вам якісне аудіо ))
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE
Навушники хороші, прийшли цілі з кількома кабелями та док-станцією. Відкривши коробку, я не побачив інструкції до навушників. Як їх налаштувати?
- Переваги:
- Все прийшло вчасно з усіма необхідними комплектуючими
- Недоліки:
- Інструкції з навушників не було
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE
Навушники купувала у подарунок. Доставка, як завжди, без проблем. Підійшли, хоч і туговаті трохи (може, розросяться) . Дякую продавцію - по телефону скерував, як і куди підключити правильно. Ввічливість і доброзичливість - на висоті))) Звук чіткий, не запізнюєтья з картинкою у телевізорі)) Легко вмикати. Добре, що не треба докуповувати ще батарейки - на базі зарядились навушнички - і от вам щастя. Рекомендую.
- Переваги:
- компактні з базою, пластик не тхне))
- Недоліки:
- розгубилась, коли не побачила в упаковці інструкцію
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE
швидко прийшло замовлення, дякую; накладна є; інструкції немає... буду шукати на сайті, роздруковувати, що не зовсім зручно... не кожен день підключаю навушники такі до телевізора у родичів (купила у подарунок) ((((
- Переваги:
- поки не знаю
- Недоліки:
- тугенькі, давлять на вуха...
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE
Отличные уши. Звук хорош.
- Переваги:
- Звук. В квартире во всех уголках ловит хорошо. Удобные.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE
Работает. Вроде все нормально. Но, ни чека, коробка вообще голая, что внутри, что снаружи. Никакой инструкции, надписей, вообще ничего на ней нет, и внутри, кроме самих наушников и базы. Какая то стремная покупка
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Непонятно что за товар, откуда, нет инструкции, описания, производителя... Придумайте сами, вобщем, называется
- SMART D***
Извините, у нас были технические проблемы с принтером, поэтому не вложили накладную, можем скинуть на почту, инструкция есть также в электронном виде.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE