Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Надувна ергономічна подушка-підголівник Woqi для подорожей, мікровельвет, знімна наволочка

Оцінка користувачів 4.22/5
  • Петренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

дуже зручна подушка, приємна на дотик, не натирає. Інстукції як такої немає, тому поясню про клапани. Він тут 2 в 1, має 2 ковпачка. Гадуваємо через вичайгий спочатку, потім одягаємо ковпачок і додуваємо через зворотній, який не випускає повітря. Щоб дути через зворотній, його потрібно трошки стиснути у основи

Переваги:
    Приємна на дотик, компактна, зручно надувати
    Недоліки:
    Немає інструкції
  • Татьяна Ш***

Удобная, компактная

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Після першої поїздки в автобусі (12 год) розійшовся шов. Я 55кілограмова жінка, а не 85кг чоловік. Якістю незадоволена

Переваги:
    Беруші, маска для сну, приємна на дотик, займає мало місця
    Недоліки:
    Якість
  • Любов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Купляла на подарунок. Дуже сподобалось. Використовували, зручно, приємна на дотик. Рекомендую. Рекомендую.

Переваги:
    Зручна форма
    Недоліки:
    Відсутні
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Подушка просто чудова! Дуже зручна, гарна форма, яка підтримує шию. М'якенька наволочка, приємна на дотик. На додаток продавець вложив пов'язку на очі та беруші!

Переваги:
    Дуже зручна форма. М'яка на дотик.
    Недоліки:
    Трохи здувається, але не швидко.
  • Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Понравилось все. Рекомендую єту подушку.

Переваги:
    Удобная, приятная на ощупь, цвет соответстует картинке.
    Недоліки:
    пока не обнаружила.
  • оксана м***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Заказала подушку, продавец перезвонил быстро, отправили тоже. На этом хорошее закончилось. При заказе не было указано, что адресная доставка стоит денег 91 грн и это при стоимости подушки 235грн((. Пришла она с огромной дырой. Возврат однозначно!

• Продавець  SMART DEVICE

Приносим извинения за неприятности. В описании товар указано что адресная доставка производится Новой почтой согласно тарифам. Поэтому Вам нужно было ознакомится с ними, чтобы не было недоразумений. По поводу товара я написал Вам в Вайбер для выяснения деталей и фотофиксации

• Продавець  SMART DEVICE

Отправили сегодня же замену вам и оплатили доставку.

• оксана м***

На рекламацию продавец отреагировал очень оперативно! В тот же вечер было получено уведомление об отправке мне новой подушки. Спасибо за оперативность и сервис! О подушке, теперь уже могу сказать, что форма очень удобная, материал верха приятный к телу, надувать легко.

• Таисия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Материал нереально мягкий и приятный. Подушка супер

Переваги:
    Компактность
    Цена / качество
    Недоліки:
    не найдено
  • Загурский В***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART DEVICE

Оперативная : консультация, доставка.

Переваги:
    Компактность Аккуратный пошив чехла Приятный материал Соответствует описанию.
    • Олена Л***

Підскажіть будь ласка, колір Ви отримали- чорний? Просто на фото у продавця колір синій.