Відгуки покупців про Аромадифузор Dr. Vranjes Rosso Nobile 250 мл Fragranza collezione (FRV0016C)
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Storia. Об'єм: 500
Нажаль в замовленому наборі не було паличок. Дуже шкода бо це був подарунок і помітили лише коли подарували
- Недоліки:
- Відсутність паличок в наборі
- Продавець Fashion Storia
Доброго дня, Людмила! Кожне наше замовлення комплектується паличками до аромодифузору чи рефілу. Можливо палички ви не отримали через те, що вони витратились на НП або при отриманні їх забули на ній видати. Якщо б Ви повідомили б нам, ми б обовʼязково надіслали б Вам новий комплект паличок без питань.
З нашої сторони хочемо зауважити, що відсутність паличок - не стосується якості аромату та його упакування, тому оцінка 3 зірочки для цього аромату не відповідає дійсності. А ми завжди йдемо на зустріч покупцям якщо відбувається звернення.
- Данило Р***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Storia. Об'єм: 250
Дуже класний аромат!
- Переваги:
- Буде пахнути на всю квартиру
- Продавець Fashion Storia
Дякуємо за відгук, будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Storia. Об'єм: 250
гарно пахне
- Продавець Fashion Storia
Дякуємо за відгук, будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Storia. Об'єм: 500
Данный аромат - что-то нереальное! Умеренный, кисло-сладкий аромат хорошего, благородного вина. Не надоедливый, отлично переносится во сне, диффузор справляется с распространением аромата на 10/10.
Также порадовала оперативность доставки. Всё супер!- Переваги:
- Великолепный аромат
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Storia. Об'єм: 500
Рекомендую !!!)
- Переваги:
- Все отримав згідно замовлення . Швидко . Якість відповідала опису товару
- Ирина к***Відгук від покупця. Продавець: Fashion Storia. Об'єм: 500
Купила себе в гостиную в доме, постоянно получаю комплименты за аромат от друзей. Пробовала другие ароматы данного брэнда, тоже суперские и с другими нотами и звучанием, но мой фаворит - Rosso Nobile - возвращаюсь к нему постоянно.
- Переваги:
- Очень благородный, изысканно-насыщенный аромат